Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam benden destekten birşey istemiştin gönderdim 2 gün önce dönüş yaparsan sevinirim. İyi çalışmalar.
Üyelik Id : 32988

Hocam mümkünse yönetici desteğine şu video linkini yazdım indirmedi diye açarsanız karşı sitenin botunu güncellerim. Çünkü karşı siteler olarak 115 site tanımlı. hangisi bir tasarım veya player değiştirse doğal olarak kodu bozuluyor onarmak gerekiyor onun sitesine ait alt yapısını.

3 aylık üyelik için ödeme yaptım eft ile aktif olmadı hala. bakabilir misiniz?
üyelik id : 35958

s.a sevgili hocam bu sistemi biraz daha geliştirmenizi istiyorum bilmem gözden kaçırdım mı varmı 1 yıldır videoyapla çalışıyorum ama vds ye duyulan ihtiyacın giderilmesini istiyorum ama isteklerim gözden kaçtımı bilmiyorum gözden kaçtıysa kusura bakmayın sevgili hocam

en büyük sıkıntılardan birisi videoya çevçeve eklemek misal veriyorum arka plan resmin videoyu küçültüp ortasına sağına yada soluna koyarak görselin geçilmesi yani camtasia da en çok kullanılan çerçeve sistemi

mesela bunun gibi

http://i.hizliresim.com/YJ80QE.jpg

2. video aralarındaki birden çok süre kesme başta sonda ortada ortadan sonra vs. vs. bir kesimde bir videodan en az 5 yerden kesmek bunlar ayarlanırsa vdsye duyduğumuz ihtiyac ciddi anlamda gidecektir

cevabınız için öncelikle çok teşekkür ederim ilk sorumun çözümünü bulmanız gerçekten biz vede bizler için büyük gelişme olacaktır çevremde çoğu arkadaş bu yüzden madurlar bunun müsait olduğunuz kısa süre içerisinde geliştirmenizi rica ediyoruz gerçekten bizler için çok çok iyi olacaktır

2. soruda efendim bir videoda 2 3 vs farklı farklı yerlerde ses eşleşen çıkıyor mesela

1 saatlik videoda

2dakika - 4 dakika arası | 15. dakika 17. dakika arası | 35. dakika 36. dakika | 50 dakika 53.dakika | arasında vs vs diye diye gidiyor yani videoyu parçalarına bölmek değil tek videodan şarkının telifli kısımlerini kesmek istiyorum videonun sonundan başından değil ortasındanda istiyorum genelde ortasından alıyorum bu durumda videoyapı bir kenera koyup camtasia kullanmak zorunda kalıyorum bununda çözümü varmıdır hocam ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Bizi Bunlara muhtaç bırakmayın lütfen :)

Hocam cevap bekliyorum bu konuda ciddi yardıma ihtiyaç var olumlu cevap istiyorum lütfen :)

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam geçen günde belirmiştim dailyden link ile video çekilmiyor.
" Hatalı dailymotion.com video adresi
örnek link : kısa film - Dailymotion video

Veya bu video dailymotion kendi playerında oynatmadığı videodur."

Toplu video çalışmıyor şuan... [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
hocam eklentide kanal eklemeyle alakalı bolumler calısmıyor. ayrıca elle kanal eklemeye calıştıgımda da token sayfasında donma oluyor..

uzun aradan sonra ilk defa kanal yapıyım dedim şans burdada yüzümüze gülmedi :D umarım büyük bir sorun değildir hocam

3-4 gündür bekleyen videolarda bekliyorum, Dailymoiton'a günlük limitler dolmadığı halde her 6 saatte bir kafası esince videoları ekliyor sonra kesiyor. Hiçbir zaman kanala yükleme yaparken limitleri doldurup da yükleyemediği olmadı.

Geçen sefer bunu sadece eski videolardan kaynaklı olduğunu düşünüyordum fakat botta bir sorun olduğunu anladım birkaç gündür düzelmesini bekledim sonuç aynı, videolar duruyor, yükleme yapmıyor.

dailymotion toplu videoda çek diyorum hiçbir kanaldaki video çıkmıyor yükleme yapabilmem için

bakım var sanırım daily kanal basamıyoruz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] daily tarafında stabil yükleme söz konusu değil. günde 1 video attığı kanalda var hiç yükleme yapmadığıda oluyor veya birkaç kanalı limit dahilinde yüklediğide oluyor. Toplu video da aşırı bir yavaşlık söz konusu öyle oluyorki videolar günlerce bekliyor.

hocam sanırsam token vermede çalışmıyo yapamıyorum sıkıntımı var aceba?

Videoyaptan kanal çekmek istedim.Toplu video bölümünden " kanalınıza ait token bulunmamaktadır" uyarısı çıkıyor. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba Arkadaşlar,

Kaybedilecek bir veri bulunmuyor arkadaşlar. Fakat ana makinamdaki disk sıkıntısı aşılsada bu aşma sırasında bir tip internet sıkıntısı başladı. Bende datacenterdan gelicek onarımı bekliyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 3 gündür destek kısmından cevap gelmedi 1 gün deneme hesabı alıp kanalların video atımına bakacaktım bakamadım sürem bitti cevap beklerken =(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri