Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam 24 saati geçti ödeme yapalı süre aktif olmadı....
Evet aktif değil sanırım, sabırsızlıkla bekliyorum@Web_Scripti Mehmet hocam spin olayı çalışıyormu toplu videoda sanki çalışmıyor gibi dünde denedim ama maviye dönüyor sonra yeşile dönmüyor hiç. İşlemi yaptığına dair hiçbir ibare yok. Acaba yükleme esnasında mı işlem yapıyor. Biz göremiyormuyuz spinli halini.. (Dili seçiyorum ve etiket açıklama spinlemeyi seçiyorum. Sonra spine basıyorum) Spinleme yaparken videoların hepsinde etiket açıklamayı almıyor çünkü maviye dönmüyor çoğu etiket açıklama.. Sanırım videoların bir kısmını es geçiyor.
Hocam bu arada teşekkürler bu daily için yaptığın otomatik kanal çekme bölümünü ytyede yapmışsın sağolasın eline sağlık.. Birde ricam olacak malum etiket açıklama çoğu zaman sıkıntı oluyor bu yüzden bu otomatik kanal çekme bölümüne 'Etiket Açıklama Sil' özelliği ekleyebilirsen güzel olur hocam.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bilgisayardan toplu upload yaparken 40 video 20 dakika sınırı var. vds li hesaplarda da bu sınır var mı ?
Yt değil mi hocam? Zayıf biraz makinalar şu,sıralar 2 gündür 30 ar video attım..@Web_Scripti Hocam Makinalarımı azalttınız naptınız inmiyor yüklemiyor ama günlerim tıkır tıkır işliyor
Yt değil mi hocam? Zayıf biraz makinalar şu,sıralar 2 gündür 30 ar video attım..
Erteleme yapmasın diye kanallarım sayfasından ayarı tipini değiştirdim, daha sonra 2 saat önce 50 şer video emir verdim fakat toplu videodan verilen emirler çok yavaş nedenseBir yanlış olması gerek aylardır videoyapda yükleme zamanı gelmiş ve geçmiş hiç video olmadı tıkırında yüklendi. Yükleme zamanı gelmemiş olabilir mi?
Erteleme yapmasın diye kanallarım sayfasından ayarı tipini değiştirdim, daha sonra 2 saat önce 50 şer video emir verdim fakat toplu videodan verilen emirler çok yavaş nedenseünlem+render olayından olabilir belki hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.