Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam mesaja bakar mısın artık rica ediyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir sorun yaşıyorum sürekli destekten yazdım soruna bir bakarmısın.

Üyelik Id : 32988

@Web_Scripti Mehmet hocam spin olayı çalışıyormu toplu videoda sanki çalışmıyor gibi dünde denedim ama maviye dönüyor sonra yeşile dönmüyor hiç. İşlemi yaptığına dair hiçbir ibare yok. Acaba yükleme esnasında mı işlem yapıyor. Biz göremiyormuyuz spinli halini.. (Dili seçiyorum ve etiket açıklama spinlemeyi seçiyorum. Sonra spine basıyorum) Spinleme yaparken videoların hepsinde etiket açıklamayı almıyor çünkü maviye dönmüyor çoğu etiket açıklama.. Sanırım videoların bir kısmını es geçiyor.

Hocam bu arada teşekkürler bu daily için yaptığın otomatik kanal çekme bölümünü ytyede yapmışsın sağolasın eline sağlık.. Birde ricam olacak malum etiket açıklama çoğu zaman sıkıntı oluyor bu yüzden bu otomatik kanal çekme bölümüne 'Etiket Açıklama Sil' özelliği ekleyebilirsen güzel olur hocam.

Son düzenleme:
hocam sadece firefox eklentisni kullanabiliceğiz bir paket çıkarabilirmisniz :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam pc den yüklediğim videoların küçük resimlerini değiştirmek istiyorum aşağıdaki hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz...

"Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/liste/public_html/topluvy.php on line 54"

@Web_Scripti Mehmet hocam spin olayı çalışıyormu toplu videoda sanki çalışmıyor gibi dünde denedim ama maviye dönüyor sonra yeşile dönmüyor hiç. İşlemi yaptığına dair hiçbir ibare yok. Acaba yükleme esnasında mı işlem yapıyor. Biz göremiyormuyuz spinli halini.. (Dili seçiyorum ve etiket açıklama spinlemeyi seçiyorum. Sonra spine basıyorum) Spinleme yaparken videoların hepsinde etiket açıklamayı almıyor çünkü maviye dönmüyor çoğu etiket açıklama.. Sanırım videoların bir kısmını es geçiyor.

Hocam bu arada teşekkürler bu daily için yaptığın otomatik kanal çekme bölümünü ytyede yapmışsın sağolasın eline sağlık.. Birde ricam olacak malum etiket açıklama çoğu zaman sıkıntı oluyor bu yüzden bu otomatik kanal çekme bölümüne 'Etiket Açıklama Sil' özelliği ekleyebilirsen güzel olur hocam.
Evet aktif değil sanırım, sabırsızlıkla bekliyorum :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bilgisayardan toplu upload yaparken 40 video 20 dakika sınırı var. vds li hesaplarda da bu sınır var mı ?

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Makinalarımı azalttınız naptınız inmiyor yüklemiyor ama günlerim tıkır tıkır işliyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şuan için yt to yt yaparken client olarak kendi clientimizi önerirsin yoksa toplu kullanılan clientimi?

Üstadım videoyap'ta da Dm kısa video-uzun video değişimini ne zaman göreceğiz acaba ?

Hocam kanal takip kısmında, kanalları sınıflandırma özelliği olsa ne güzel olur bağlı knallar ayrı bağlanacaklar ayrı takip edebiliriz mümkün müdür ?

yükleme konusunda bir sıkıntı yok gibi gözüküyor ama bilemem tabi.. 20 kadar kanal bastım sıkıntısız yükledi.. Kapanmalar olacakmı diye daha deneme aşamasındayım.. Kanallar kapanmasında gerekirse yavaş yüklesin..

Bir yanlış olması gerek aylardır videoyapda yükleme zamanı gelmiş ve geçmiş hiç video olmadı tıkırında yüklendi. Yükleme zamanı gelmemiş olabilir mi?
Erteleme yapmasın diye kanallarım sayfasından ayarı tipini değiştirdim, daha sonra 2 saat önce 50 şer video emir verdim fakat toplu videodan verilen emirler çok yavaş nedense :) ünlem+render olayından olabilir belki hocam

Erteleme yapmasın diye kanallarım sayfasından ayarı tipini değiştirdim, daha sonra 2 saat önce 50 şer video emir verdim fakat toplu videodan verilen emirler çok yavaş nedense :) ünlem+render olayından olabilir belki hocam

Mobildeyim, mobilden sadece son 2 saat loglarını görebiliyorum. Son 2 saatte 1 tane yükleme zamanı gelmiş ve bekleyen video olmamış. Dilersen hocam yönetici desteğine yaz. 2 yenilik getiriyorumyarın öğlen yeniliklerden sonra bakarım hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri