Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 2129

Geçen gün yazmıştım ses sorunuyla alakalı

Mozilla eklentide sorunmu var. Client alamıyorum

Merhaba Arkadaşlar,

2 gündür yıllık izindeyim, bu nedenle firefox eklentisini pazartesi gecesine kadar güncelleyemeceğim. Tatile çıkcağım gün 4 farklı sayfa alma yapısı vardı googleda. Yani 1 den 4 e çıkmıştı. Ama hepsi client al token al kanalı ekle diye işlem yapamazsa bile 2. defa aynı emri verince yapıyordu. Hala yapıyor mu bilmiyorum. Eğer yapmıyorsa şu etapda kanal eklemek isteyenler manuel olarak yapabilir. Eğer manuel nasıl olduğunu hatırlamıyorsa client anlatım sayfasını vya tanıtım videomuzu izleyebilir. Buna rağmen çalışmasına sıkıntı oluşturuyorsa kişiye, süresini destek sayfasından dondurabilir.

Elimdn geldiğince tatildeyken yazılım yazamıyor olsam da destekle ilgileniyorum arkadaşlar. Bol kazançlar

Merhaba Arkadaşlar,

2 gündür yıllık izindeyim, bu nedenle firefox eklentisini pazartesi gecesine kadar güncelleyemeceğim. Tatile çıkcağım gün 4 farklı sayfa alma yapısı vardı googleda. Yani 1 den 4 e çıkmıştı. Ama hepsi client al token al kanalı ekle diye işlem yapamazsa bile 2. defa aynı emri verince yapıyordu. Hala yapıyor mu bilmiyorum. Eğer yapmıyorsa şu etapda kanal eklemek isteyenler manuel olarak yapabilir. Eğer manuel nasıl olduğunu hatırlamıyorsa client anlatım sayfasını vya tanıtım videomuzu izleyebilir. Buna rağmen çalışmasına sıkıntı oluşturuyorsa kişiye, süresini destek sayfasından dondurabilir.

Elimdn geldiğince tatildeyken yazılım yazamıyor olsam da destekle ilgileniyorum arkadaşlar. Bol kazançlar
İyi tatiller hocam Aynen sizin dediğiniz gibi farklı şekildedir o bölüm. Sonradan düzeldi.

Üstte dediğim gibi çok farklılıklar geliyor şuanda. Henüz google sabitleştirmedi bende tatildeyim. Bir kanak için 2 defa deneyince bile yapamıyorsa manuel almak gerekiyor hocam.

manuel için hocam Client Id ve Secret - Videoyap.com

hocam 3 gündür windows8 formatladım kurdum olmadı win10 kurdum ne yaparsam yapayım firefox eklentisi kurulamıyor ,dedikleriniz harfiyen yaptım false olayı internetten başka izinler,manul kurulum vs, başka bir sorun var döndügünüzde onada bir bakın lütfen sorun sadece bende de degil başkalarıda yaşıyor bu sorunu.

Firefox versiyon 48 e kurulmuyor. Eski versiyonlara kuruluyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler malum web scripti izinde ,bana da cevap lazım.bilen varsa bir ses etsin...

kanallarım da sadece bu görüntü var...kanal ekleyemiyorum.clientleri zorunluları falan doldurduk ama kanal için gmail yazma yeri falan yok.sayfada sadece bu görüntü var ...kullanmayalı unutmuş muyum ne anlamadım...nasıl ekleniyordu buna kanal diye saçmalayacağım :D

Hocam firefox eklentisi ile ekleyin kanal, client al token al kanal ekle kullanarak.

48 surumu sorununu ben de yasadim.
Client al token al a tikladim, malum ekranda takili kaldi. Sonra kendim create project yaptim, proje olustuktan sonra tekrar client token al yaptim eklentiyle, kanali ekledi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] Kanal Ekle'ye bastığın zaman olmuyor mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri