Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

2016 Ocak ayından bu yana videoyapda bir client ile bir kanal bağlanması gerektiğini yazmıştım. Yoksa aynı clientdan bağlanan kanallar kapanır. Diğer bir hususfa kanallarım sekmesindeki ünlem geç 1 i süre+render seçiniz.

Bunları yapıpda 2016 ocak ayından bu yana kanalım kapandı yazan olmadı.

Mobilim, bol kazançlar

yeni başaldım hocam ben kanal eklemeye manuel ekliyorum kanallarıda
1 haftada totalde 30 kanal yapmışım 8i ayakta geri kalan pert
her birine ayrı client veriyorum pars yazılımın mili vardı ondanmı acaba diyerek kendim açtıgım onaya takılamdan açtıgım maillerde kapanıyor
çözemedim valla bi türlü

onaya takılmadan açılan maillerde kapanma oluyor duymuştum hocam.

heleşükür eklentiyi yükleyebildim konuda bir arkadaş firefox 47.0.1 ile oluyor demişti yüklendi sorunsuz saolsun 46.47.48 olmuyor ama 47.0.1 ile kuruluyormuş:)

Eklenti kurulmama sorunu yaşayanlar şu sürümü indirip kurabilirler:
Kurulum katılımsızdır, iki tıkla kendisi kurulur:
Mozilla Firefox 47.0.1 Final x86.x64
Yönetici olarak Çalıştırın.
"Kurulum Tamamlandı!" uyarısı çıkana kadar bekleyin.
http://turbobit.net/l9exser9665w.html

(60,19 Mb)

Mozilla Firefox 47.0.1 ile eklenti sorunsuz ekleniyor .lakit kanal eklemiyor google consolo girip öyle kalıyor başka sorun yaşayan varmı benim gibi kanal eklemede

Mozilla Firefox 47.0.1 ile eklenti sorunsuz ekleniyor .lakit kanal eklemiyor google consolo girip öyle kalıyor başka sorun yaşayan varmı benim gibi kanal eklemede

imacros da tıklayacağın yerler değiştiğinden bulamıyor.o yüzden yarım kalıyor.tıkladığı yerden project yok...

------------------------------------------------------------
Bu sorunu nasıl aşacağız...mail yazdıktan sonra token alamıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

yarın tatilden döner dönmez gece eklentiyi güncelleyeceğim. Eklenti programı sadece sabit kasalı bilgisayarımda lisanslı. Bol kazançlar

Arkadaşlar,

yarın tatilden döner dönmez gece eklentiyi güncelleyeceğim. Eklenti programı sadece sabit kasalı bilgisayarımda lisanslı. Bol kazançlar

Hocam bu proxsi para telif para kazanda devamlı hata alıyorum yapamıyorum,
lakin i proxs eklentisi ile özel ipimden girip imacros para kazanma ve kanala tıklayınca telif dünya geneli sil var ordan yapınca özel ipimi kullanmıyormu?
kullanıyorsa ayrıyeten proxy telif sil para kazan bölümü nedir?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dünden beri video yükleme talimatlarım yerine gelmiyor uyarılar kısmında sürekli bi uyarı veriyor da ne demek istediğini tam anlayamadım :) kontrol eder misin teşekkürler
üyelik id : 16684

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam beklemedeyiz umarım hemen halledersiniz eklentiyi kanal ekleyemiyoruz.

hocam yarın kaç gibi güncellersiniz?

Tahminen üstad 22:00 gibi yeniliği getireceğim.

Eklenti güncel mi abi kaç gündür token veremiyorum :)

Aynen üstad, google tatilime denk getirdi:( bugün inş güncelleyeceğim

Hocam bu proxsi para telif para kazanda devamlı hata alıyorum yapamıyorum,
lakin i proxs eklentisi ile özel ipimden girip imacros para kazanma ve kanala tıklayınca telif dünya geneli sil var ordan yapınca özel ipimi kullanmıyormu?
kullanıyorsa ayrıyeten proxy telif sil para kazan bölümü nedir?

Merhaba hocam,

birisnde siz kanala girip yaptırıyorsunuz hocam, diğerinde siz kanala girmiyorsunuz otomatik girmeden kanalyap.com proxy ile kanalınıza girip içini ayarlıyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dünden beri video yükleme talimatlarım yerine gelmiyor uyarılar kısmında sürekli bi uyarı veriyor da ne demek istediğini tam anlayamadım :) kontrol eder misin teşekkürler

Sebebini dönüş yaptım üstad, yeni kanalları firefox eklenti ile eklemeye devam edince bu durum karşınıza çıkmayacaktır

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam beklemedeyiz umarım hemen halledersiniz eklentiyi kanal ekleyemiyoruz.

Bir aksilik olmazsa hocwm bu gece eklentiyi güncelleyeğim. Aynen bende istemezdim tatilime denk gelmesini. Çoğu üyem 2-3 gündür videoyap süresini dondurdu eklentinin güncellenmesini bekliyor. Banada bu süreç ciddi zarar oluşturuyor. İnş bugece google un yeniliğine göre eklentiyi güncelleyeceğim

Alıntı:
Katip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dünden beri video yükleme talimatlarım yerine gelmiyor uyarılar kısmında sürekli bi uyarı veriyor da ne demek istediğini tam anlayamadım kontrol eder misin teşekkürler

Sebebini dönüş yaptım üstad, yeni kanalları firefox eklenti ile eklemeye devam edince bu durum karşınıza çıkmayacaktır

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben açıklamayı okudum destekten, ben aylardır bu şekilde çalışıyorum şükür sisteminiz güzel olduğu için kapanmıyor kanal aynı client olsa bile.. önceden de toplu yükleme talimatı veriyordum da böyle kalmıyordu, şu an düzeldi gibi ilerliyor bakalım yüklüyor

Alıntı:
Katip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dünden beri video yükleme talimatlarım yerine gelmiyor uyarılar kısmında sürekli bi uyarı veriyor da ne demek istediğini tam anlayamadım kontrol eder misin teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben açıklamayı okudum destekten, ben aylardır bu şekilde çalışıyorum şükür sisteminiz güzel olduğu için kapanmıyor kanal aynı client olsa bile.. önceden de toplu yükleme talimatı veriyordum da böyle kalmıyordu, şu an düzeldi gibi ilerliyor bakalım yüklüyor

Kanallardan birinin sıkıntıya düşmesiyle alakalıda olabilir üstad. Eğer sabah 10 da tam düzeldiyse senin durumun aslında yükleme sorunu değil clientın günlük google limiti bitmiş demektir. Her clientın günlük işlem hacmi bulunuyor üstad. Bir clientda aşırı Çok kanal varsa o limitide bitirmiş olabilirsin, bakıp dönüş yaparsan sevinirim. Bu limitide hocam bitip bitmediğini clientın mailine girp console.developers.google.com/ daki youtube data api ye tıkladıgında dünkü sınırı gösterir. Bu sınıra daha önce ulaşabilen bir üye tanımıştım, galiba ikincisi sensin:) Bu şekilde çalışıyorsan en azından 2. bir client aç hocam işlem yükünü azalt clientdaki.

Tahminen bir clientın işlem hakkı günlük 3 milyon işlemdir. Aşırı büyük limittir:)

Bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri