Bu yazdim diye ö.m atmaya baslarlar.onu çözdüm artık ta
kendi açtıklarımda gidiyor
hemde telefon onayına düşmeden açıyoum sağlam yani
!!! mobildeyim !!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu yazdim diye ö.m atmaya baslarlar.onu çözdüm artık ta
onu çözdüm artık ta
yeni başaldım hocam ben kanal eklemeye manuel ekliyorum kanallarıda
1 haftada totalde 30 kanal yapmışım 8i ayakta geri kalan pert
her birine ayrı client veriyorum pars yazılımın mili vardı ondanmı acaba diyerek kendim açtıgım onaya takılamdan açtıgım maillerde kapanıyor
çözemedim valla bi türlü
Mozilla Firefox 47.0.1 ile eklenti sorunsuz ekleniyor .lakit kanal eklemiyor google consolo girip öyle kalıyor başka sorun yaşayan varmı benim gibi kanal eklemede

Arkadaşlar,
yarın tatilden döner dönmez gece eklentiyi güncelleyeceğim. Eklenti programı sadece sabit kasalı bilgisayarımda lisanslı. Bol kazançlar
Arkadaşlar,
yarın tatilden döner dönmez gece eklentiyi güncelleyeceğim. Eklenti programı sadece sabit kasalı bilgisayarımda lisanslı. Bol kazançlar
hocam yarın kaç gibi güncellersiniz?
Eklenti güncel mi abi kaç gündür token veremiyorum![]()
Hocam bu proxsi para telif para kazanda devamlı hata alıyorum yapamıyorum,
lakin i proxs eklentisi ile özel ipimden girip imacros para kazanma ve kanala tıklayınca telif dünya geneli sil var ordan yapınca özel ipimi kullanmıyormu?
kullanıyorsa ayrıyeten proxy telif sil para kazan bölümü nedir?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dünden beri video yükleme talimatlarım yerine gelmiyor uyarılar kısmında sürekli bi uyarı veriyor da ne demek istediğini tam anlayamadımkontrol eder misin teşekkürler
üyelik id : 16684
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam beklemedeyiz umarım hemen halledersiniz eklentiyi kanal ekleyemiyoruz.
Alıntı:
Katip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dünden beri video yükleme talimatlarım yerine gelmiyor uyarılar kısmında sürekli bi uyarı veriyor da ne demek istediğini tam anlayamadım kontrol eder misin teşekkürler
üyelik id : 16684
Sebebini dönüş yaptım üstad, yeni kanalları firefox eklenti ile eklemeye devam edince bu durum karşınıza çıkmayacaktır
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben açıklamayı okudum destekten, ben aylardır bu şekilde çalışıyorum şükür sisteminiz güzel olduğu için kapanmıyor kanal aynı client olsa bile.. önceden de toplu yükleme talimatı veriyordum da böyle kalmıyordu, şu an düzeldi gibi ilerliyor bakalım yüklüyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.