Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Sisteme üye oldum destekten yazıyorum ama cevap vermiyorsunuz ..

Tamam hocam ödeme yapıldı sağol...

Hocam bir şey soracağım bir videoyu tüm kanallarımıza ekleme seçeneği yok mu aynı anda ??

Hayırlı olsun hocam, Bir videoyu bir kanalınıza yükleyebilirsiniz. Aynı videoyu farklı kanalınıza yüklemek için diğer kanalı seçip tekrar yükle butonuna basmalısınız. Tekrar yükleden önce dilerseniz başlık etiket ve açıklamayıda değiştirebilirsiniz. Ama tek tuşla birden fazla kanala yükleme bulunmuyor. Nedeni aynı başlık ve açıklamayla yüklemeyi pek kimse istemiyor bu nedenle yapmayı düzgün bulmadık.

Sisteme üye oldum destekten yazıyorum ama cevap vermiyorsunuz ..

Merhaba hocam bekleyen destek taleblerinde en yeni bekleyen 18:12'dir. Oda 2 saat olmamış yazılalı. Şimdi onlarıda cevaplıycam. Günde 100 den fazla destek talebi geldiği için cevap yazmam 10 dakika ile 3 saat arasında olmaktadır. Ama çalışma saatleri dışında bu 5 saate kadar uzamaktadır.

botta yavaşlama var sanki , başka bu şekilde sıkıntısı olan var mı ?

toplu video yukleme kısmı özellıkle cok fazla yavas. saatleri buluyor 30 vıdeo yuklemesı

botta yavaşlama var sanki , başka bu şekilde sıkıntısı olan var mı ?

Merhaba hocam, son 3 günün ortalaması 100mb videoyu 6sn'yede indiriyor. Daha öncesinde konu içerisinde yazmıştım. Son 1 ayda 2-3 defa izlenmiş videoyu 23 nolu önemsiz serverına atıyor. Bu videoyu sistemin indirmesi yavaştır, çünkü youtubeun serverı çok yavaştır.

toplu video yukleme kısmı özellıkle cok fazla yavas. saatleri buluyor 30 vıdeo yuklemesı
Merhaba hocam, toplu yükleme yapan serverlarımızın yarısı dün öğlen durdu. Nedeni: ingiltere lokasyonlu datacenter 1 günlük bakıma girdi. Bugün öğleden sonra açacaklarını bildirdiler. Ama yavaşlama olsada çoğu kişinin videolarını sistem yükledi. Toplu videoda verilen emri yinede 12 saat içerisinde sistem yüklüyor. Bu tür şeyler olabilecek şeylerdir, yüklenmeyen video neredeyse kalmadı.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Pm'den odeme bilgisi gonderir misin hocam? 1 aylik almak istiyorumda bot.

Hocam yüklemelerde sıkıntı devam etmekte

Kanalların çoğunun yüklenmesi yapılmış ve bitmiş eğer sizde sıkıntı devam ediyorsa hiç videonuz yüklenmemişse buradan kanalınızı bilmem mümkün değil. Destek bölümünden iletişime geçerseniz çok daha hızlı ve garanti sonuç alırsınız. Yani buradan üyeliğinizi bilmeden yazmam çok doğru olmaz çünkü yükleme emri veripte bitmeyen üyenin ortalaması %2'dir. Hiç bir üyeminde tüm videoları bekliyor olarak gözükmüyor. Lütfen destekden yazınız, ama oradan yazmak istemiyorum derseniz videoyap.com üyelik mailinizi p.m. olarak gönderiniz. Ayrıca eğer sizin için çok acil bir durumsa bekleyen videolar sayfasını açıp tarayıcınızda açık bırakırsanız sistem yüklemesi yerine siz yüklemiş olursunuz(internet kotanızı kullanmaz, videoyap server kotasını kullanır)

Merhaba hocam, son 3 günün ortalaması 100mb videoyu 6sn'yede indiriyor. Daha öncesinde konu içerisinde yazmıştım. Son 1 ayda 2-3 defa izlenmiş videoyu 23 nolu önemsiz serverına atıyor. Bu videoyu sistemin indirmesi yavaştır, çünkü youtubeun serverı çok yavaştır.

sabah 8 den beri 1 tane video indirebildi bu kadarmı yavaş yt ?
dün gece 94 tane emir verdim şu an itibarıyla 30 tane kalmış yüklenmeyen.12 saatte 60 tane indirmiş. ortalama video süreleri 2 ila 10 dk arasında.

sabah 8 den beri 1 tane video indirebildi bu kadarmı yavaş yt ?
dün gece 94 tane emir verdim şu an itibarıyla 30 tane kalmış yüklenmeyen.12 saatte 60 tane indirmiş. ortalama video süreleri 2 ila 10 dk arasında.

Merhaba beyler,

Toplu videoyla anasayfadaki video olayını karıştırmayın lütfen. Hız konusunundaki yazım anasayfadan yüklemeler için yazdım. Toplu videolarla ilgili eğer videolarınızın yüklenmesiyle alakalı aciliyet varsa destek bölümüne bildirebilirsiniz. Hala karşı datacenter bakımı bitirmediği için sunucularımızın yarısı kapalıdır. Bu nedenle yavaş atıyor, açıldığı zamanda önceden nasıl yüklüyorsa yine aynı şekilde yüklecektir.

sıkıntılar olucaktır tabiki kul yapımı bir bot sonucta , her zaman söyledım yıne söyluyorum sımdıye kadar kullandıgım botların en iyisi. özellıkle daha önceden yuklenmıs uyarısı , özgunlestır uyarısı cok mantıklı dusunulmus. gunluk toplu yukleme hakkı dahada artırılabılır makul ucretler karsılıgında. basarılarınızın devamını dılerım.

Yanlız arkadaşlar az önce fark ettiğim çok büyük bir sıkıntı mevcut botta özellikle toplu yüklemelerde hepimizin başını ağrıtabilir.

Merhaba arkadaşlar,

dün öğlenden bu akşama kadar olan süreçte toplu videolar ile yüklemeler kanallarınıza geç yüklenmiş olabilir. Datacenter bakım yapıyor denmişti fakat sunucu servis.com.tr sunucularını kapatmış. Benimde aldığım sunucular olduğu için onlarda kapanmıştır. Bu nedenle 24 saate yakın gecikmeli videolar yüklenmiş olabilir. Anasayfadan yüklemelerle alakalı sıkıntı bulunmuyor. Yeni sunucular aldım ve entegre ettim.

Kanal istatistikleri kısmı çok iyi olmuş Teşekkürler.
Merhaba hocam, teşekkürler. Her zaman daha iyilerini yapmaya çalışacaz.
sıkıntılar olucaktır tabiki kul yapımı bir bot sonucta , her zaman söyledım yıne söyluyorum sımdıye kadar kullandıgım botların en iyisi. özellıkle daha önceden yuklenmıs uyarısı , özgunlestır uyarısı cok mantıklı dusunulmus. gunluk toplu yukleme hakkı dahada artırılabılır makul ucretler karsılıgında. basarılarınızın devamını dılerım.

Merhabalar hocam, teşekkürler değerli yorumlarınız için. Toplu video yükleme sayfasında hak arttırma için link bulunuyor. Dilerseniz oradan arttırabilirsiniz. 2014 ocak ayında üyelik fiyatlarında biraz değişiklik yapıcam. 1 yıldır malum aynı fiyatla devam ediyoruz. Toplu video fiyatlarında değiştirmeye bilirim.

Yanlız arkadaşlar az önce fark ettiğim çok büyük bir sıkıntı mevcut botta özellikle toplu yüklemelerde hepimizin başını ağrıtabilir.

Merhabalar hocam, neredeyse 2.5 aydır toplu video bölümü aktiftir. 1 yıldan fazla süredir sitede youtube videoları yüklemeside aktiftir. Youtube yasal api kodlarıyla yükleme yaptırıyorum. Ama merak ettim büyük bir sıkıntı nedir? Youtube'un yasal olarak yükletmeye izin verdiği kodlarımda ne gibi sıkıntı olabilir? Keşke biraz açıklama yapsaydın bende cevap verebilseydim.

Merhaba arkadaşlar,

dün öğlenden bu akşama kadar olan süreçte toplu videolar ile yüklemeler kanallarınıza geç yüklenmiş olabilir. Datacenter bakım yapıyor denmişti fakat sunucu servis.com.tr sunucularını kapatmış. Benimde aldığım sunucular olduğu için onlarda kapanmıştır. Bu nedenle 24 saate yakın gecikmeli videolar yüklenmiş olabilir. Anasayfadan yüklemelerle alakalı sıkıntı bulunmuyor. Yeni sunucular aldım ve entegre ettim.

Merhaba hocam, teşekkürler. Her zaman daha iyilerini yapmaya çalışacaz.

Merhabalar hocam, teşekkürler değerli yorumlarınız için. Toplu video yükleme sayfasında hak arttırma için link bulunuyor. Dilerseniz oradan arttırabilirsiniz. 2014 ocak ayında üyelik fiyatlarında biraz değişiklik yapıcam. 1 yıldır malum aynı fiyatla devam ediyoruz. Toplu video fiyatlarında değiştirmeye bilirim.

Merhabalar hocam, neredeyse 2.5 aydır toplu video bölümü aktiftir. 1 yıldan fazla süredir sitede youtube videoları yüklemeside aktiftir. Youtube yasal api kodlarıyla yükleme yaptırıyorum. Ama merak ettim büyük bir sıkıntı nedir? Youtube'un yasal olarak yükletmeye izin verdiği kodlarımda ne gibi sıkıntı olabilir? Keşke biraz açıklama yapsaydın bende cevap verebilseydim.

Hocam PMden yazdım umarım bir çözüm bulursun.

Hocam PMden yazdım umarım bir çözüm bulursun.

Merhabalar, arkadaşla görüşmeyi yaptık. Uyarısı için çok teşekkür ediyorum. Sistemde otomatik tüm videolarda para kazanı aktif etmeyi hatalı görmüş. Arkadaşla görüştük, bir sıkıntı bulunmuyor. Düzenleme yaparken denk gelmiş.

Arkadaşında dediği gibi sorun yokmuş ben yanlış anlamışım.

ujz0k.png
[/url][/IMG]
Hocam iyi geceler;
Ana sayfadan kanalıma özgünleştirerek video atamıyorum.Resimdeki hata ile karşılaşıyorum.Problem nedir ?

[url=http://bit.ly/c25MCx]
Hocam iyi geceler;
Ana sayfadan kanalıma özgünleştirerek video atamıyorum.Resimdeki hata ile karşılaşıyorum.Problem nedir ?[/QUOTE]

Merhaba hocam,

Normalde türkçe olarak uyarı mesajını tam yazar fakat sizde api anahtarında hata oluşmuş. Kanallarım bölümüne giriniz api anahtarının yanında nasıl oluşturulur linkine tıklayınız. ---------------- işaretlerinin arasında bir link var. Yeni sisteme göre api anahtarı almayı anlatıyor. Oradaki işlemleri yaparak alırsanız, api anahtarınız ileride sıkıntıda çıkarmaz. Hayırlı günler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri