Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

sistemin verdiği numaraların hiç birine sms alamıyorum.
Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz.
problemi ile karşılaşabiliyorum.

önerebileceğiniz sms doğrulama sistemi varsada değerlendirebilirim

Hergüne ayrı bir SÜPER özellik geliyor :)

1) Otomatik yüklenen her karşı youtube videosunun küçük resmini kendi videonuz ile işlem yapmadan otomatik değiştirebilirsiniz.

2) Otomatik yüklenen videonuz gizli olarak yüklenebilir ve zamanlanarak herkese açık hale getirilebilir.

Not: Bugünlük beta aşaması olduğu için sadece ANASAYFA ve TOPLU LİNK bölümlerinden yapılan işlemlerde geçerlidir.

Not: [MENTION=12377]kaan48[/MENTION] ve [MENTION=10836]C3LL0C4N[/MENTION] çok teşekkürler.

İlgili Bölüm : Kanallarım Sayfası
3AoJA9.png

teamviewer verebilirsen videoya alıp kredi kart şirketine durumu bildirmek isterim. Destekden dönüş yaptım.
team vereyim: 914 622 525 4711 ama işyerindeki bilgisayar sizin için sorun yoksa bakın

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu yüklenme problemi ne zaman düzelir tahmini birşey var mı 3 gündür videolar yüklenmedi ve bu durumu sanki sadece 2-3 kişi yaşıyor kimseden çıt çıkmıyor.

Tüm destek sorularına dönüş yapılmıştır.

---

Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır video yükleme hızımız fişek hızındaydı. 3 gündür video yükleme hızımız youtube un 21 serverından 3 tanesinin bakım nedeniyle yanıt vermemesi nedeniyle yavaşlamış durumdadır. Bu bakımı youtube her 2 ayda bir yapıyor, fakat bu sefer bakımı 1 günden fazla sürmüş durumdadır.

Bu nedenle şuanda verilen video emirlerinin %80 aynı günde tamamlanıyor %20'si ertesi güne kalmış oluyor. Bu yavaşlıktan dolayı özür dilerim. Dilerseniz yavaş yükletebilir dilerseniz de sürenizi bu süreçte dondurabilirsiniz.

iyi çalışmalar

deneme alıcaktım ama
Client ve Api Key
Client Id (Zorunlu)

Client Secret (Zorunlu)
kanal ekleme de soun yasadım demo almak ıcın eklemek gerekıomus beceremedım.
neyse denemeyemedm:)

Haklısınız, artık firefox ile client olayları en kolay hallediliyor. Manuel zorlugu çekmeye gerek yok. Bu nedenle deneme süresi alırken istenilen ön hazırlıgı kaldırdım. Deneme süresini artık daha rahat alabilirsiniz.

bi deneme yapayım dedim 1 haftadır 3 tane filmi yükleyemedim kanallara :D önce videonti lisansım bitmiş,onu yenilemeyle ugraştım.sonra vdsde sorun oldu giremedim.onu hallettikten sonra videoyapda sorun çıktı.çözüldümü diye bakıcam,vds tekrar gitti...vdsyi hallettik tekrar ama videoyap üzerinden hala video yükleyemiyorum.indirdigim o filmlerde mi ugursuzluk var nedir,silicem sonunda onları o olucak :D

Merhaba hocam,

Pcdeki videoyu youtube a yüklemede tek video sınırı 2.5gb'dır, istersen arttırırız abi :) ? Uğursuzluklarına üzüldüm üstad.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam desteğe bakarsanız sevinirim bir sorun var Üyelik Id : 32988

Dönüş yapıldı hocam.

Videolar dünden beri yüklenmemis.
Sanırım sunucularda sıkıntı var :)

Aynen üstad, yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı şuanda video yükleme çok yavaş konumda.

ben yurtdisindanim deneme surecini yapamiyorum turk numaram olmadigi icin :D

Id: 38414

Merhaba hocam,

Gece 12 ye kadar deneme süresi eklendi.

sistemin verdiği numaraların hiç birine sms alamıyorum.
Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz.
problemi ile karşılaşabiliyorum.
önerebileceğiniz sms doğrulama sistemi varsada değerlendirebilirim

Merhabalar,

Bu telefon numarası kullanılamaz diyorsa Türkiye, Rusya veya Amerika lokasyonu dışından bağlanınca youtube otomatik o numarayı bambaşka ülkeden kullanılmaya çalışıldıgı için bu durumu dile getiriyor. Tabiki bu olay bazen türkiye ip lerinde gözüken durumdur. Fakat sms gelmeyen numaranın kullanımı sizin sms kredinizi düşürtmez.

team vereyim: 914 622 525 4711 ama işyerindeki bilgisayar sizin için sorun yoksa bakın

Dönüş yapıldı.

Son düzenleme:
Hocam kucuk resimlerin uzerine ne yazi ne logo koyabildim durmadan yukleniyor halinde ozellik ciktigindan beri yazi yazdiramadim resimlere.
Kanallarim sayfasinda tum kanallara kucuk resim degistirme ayarini toplu yapma yerini bulamadim.

Hocam kucuk resimlerin uzerine ne yazi ne logo koyabildim durmadan yukleniyor halinde ozellik ciktigindan beri yazi yazdiramadim resimlere.
Kanallarim sayfasinda tum kanallara kucuk resim degistirme ayarini toplu yapma yerini bulamadim.

Destekden teamviewer bilgilerinizi atarsanız bakmak isterim. (12:30'da yemeğe çıkacağım bekliyorum hocam)

Bu nedenle şuanda verilen video emirlerinin %80 aynı günde tamamlanıyor %20'si ertesi güne kalmış oluyor. Bu yavaşlıktan dolayı özür dilerim. Dilerseniz yavaş yükletebilir dilerseniz de sürenizi bu süreçte

Hocam keşke %80 yükleme yapsa %20 ertesi güne kalsa. Dünden beri sadece 1 video yüklemiş :(

Hocam keşke %80 yükleme yapsa %20 ertesi güne kalsa. Dünden beri sadece 1 video yüklemiş :(

Tabi ben genel ortalama ile dedim hocam, kişilere göre bu oran değişir çünkü bekleyen video zamanı geçince kimin videosuna şans geleceği belirsizdir.

Dün kanallarına 218 video yüklenmiş hocam. Buda hocam %20 emrin yüklenmiş %80 i kalmış demektir:) Şanssızlık var demekki

A3ngqB.png

Hocam suan mobildeyim destekten yazdim siz deneyebilirmisiniz uyelik id 12335

Tabi ben genel ortalama ile dedim hocam, kişilere göre bu oran değişir çünkü bekleyen video zamanı geçince kimin videosuna şans geleceği belirsizdir.

Dün kanallarına 218 video yüklenmiş hocam. Buda hocam %20 emrin yüklenmiş %80 i kalmış demektir:) Şanssızlık var demekki

A3ngqB.png

Kusura bakma hocam dün en son baktığımda 1045 tane bekleyen vardı sabah kalktım baktım 1044 görünce 1 yazdım :(

Kusura bakma hocam dün en son baktığımda 1045 tane bekleyen vardı sabah kalktım baktım 1044 görünce 1 yazdım :(

Merhaba,

Nedemek dostum, evet bugün sabaha baktıgımda çok az video yüklenmiş. Dün yükleme durumu iyiymiş. Tamamen şans ama youtube serverları yavaşlayınca bizim sistemde yavaşlarsa havuzda tüm süresi geçmiş videolar arasında rastgele seçip yüklüyor. Buda işte 6 ayda bir başımıza geliyor diyelim

hocam acil Üyelik Id : 14790 bakarmısın sistemde sıkıntı var dünden beri video yükliyemiyorum

Hocam okuma yazmanız mı yok yoksa dalga mı geçiyorsunuz Allah aşkına yazmadan önce biraz okuyun yahu adam herkese tek tek mi açıklama yapsın

hocam ben siz gibi yt to yt çalışmıyorum, benim sorunum başka bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acil bakarsan iyi olcak

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe Hocam, sms sisteminde ünleme düşen ve kapanan kanallarda işe yarıyor mu?

hocam 2 saatlik anlatım videosu koymuşssunuz.15 dk lık deneme süresi vermişsiniz.Bunun sebebi nedir? anlayamadım. 1 saat oldu 1 kanalı eklemeye calısalı. işlem yapamıyorum.Lütfen ek süremi uzatırmısınız.?Birde sizin dediğiniz gibi yaptım herşey tamam ama kanal ekle kısmında 0 kanal görünüyor.Ayrıca yüklenecek hesap kısmında hesabım görünmemekte... [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]..

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 2129 hocam bakar mısın , orda yazılanları uygulasakta yapmıyor malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri