Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam Mailler Düzgün açılmıyorsa mailcinin her açtıgı kanal youtube tarafından mimleniyor ve tüm kanallar işliyor.

2.kOnu ise Flag Tarzı'da olabilir Youtube algılıyor'da olabilir.

Yok hocam yakalnma ihtimalını dusunmuyorum cunku Sağlam cıkanlarda oluyor ama 10 kanalda 2-3 kanal çok az bır sayı :(
1 haftadır 100 kanal yaptım 30 tane var - yok elımde :([/QUOTE]Anladım hocam O zaman kategorinde sıkıntı vardır yada render yöntemin az geliyordur yakalanıyordur.

Hocam ne atarsam geliyor ki ya ...

Dizi atıyorum , Çizgi atıyorum , Film atıyorum ...
Yanı mıllettın kutur kutur izlettırdıgı videoları atıyorum ama TOPLULUK , TOPLULUK , TOPLULUK bıktırdı artık ...

Kanalla ne alakası olur kı onu anlamadım? Yenı kanal / eskı kanal mevzusu mu?

herkes kütür kütür izletiyorsa o sevdadan vazgeçeceksin o iş bizim harcımız değil :D

Hocam MAİL / MAİLCİ ilişkişi ne hala onu anlamadım?

Fl*g vss tarzı bir dusuncedenmı dıyorsunuz yoksa Kanalın acılıs tarzıyla mı alakalı diyorsunuz?

mail düzensiz açılmışsa o kanala video attıktan sonra kanalın 1 hafta içinde kapanması diyebiliriz. daha birçok varsayımı var tabi.

akşam verdigim yükleme emirlerinde sorun var benim,başka sorun yaşayan var mı acaba?yüklemeye ya hiç başlamamış,ya denemiş yükleyememiş,ya yükledim demiş ama upload sonrası video linki veriyor ya onu verememiş ve kanala baktıgımdada zaten görüyorum ki aslında yüklenmemiş.... hem yt hem dmde aynı sorun olmuş.

Çok fazla Gözardı etmeden yükleme yapıyor sabah çıkarken sıfırlıyorum akşam geliyorum tam tamına 600 kez yüklemeyi sonraya atamış sıkıntı olurmu ?

Üyelik Id : 38467
hocam acilen ilgilenir misin başka bir sorunum daha var fakat tickete cevap vermdiğin için yazamıyorum
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

topluluktan kapanmaya çözüm bulan oldu mu nasıl ayar yapıyorsunuz ?

Botu çok uzun zamandır aktif olarak kullanmıyordum sabah 9 dan beri kullanıyorum şu ana kadar yeni özellikler keşfetmeye devam ediyorum. 1-2 özellik gelmiştir diye düşünüyordum fakat 10'dan fazla yenilik var kullanımı kolaydı, daha fazla kolaylaşmış insan yükünü hafifletmeye yönelik güncelleştirmeler gelmiş . Mozilla Firefox eklentisi çalışmıyordur diye düşünüyordum tıkır tıkır çalışıyor , yeni üye alımı olmamasına rağmen botta sürekli bir gelişim var umarım ileride de sabit müşteriler düşünülerek yenilikler gelmeye devam edilir , aylık 75 TL bu özellikler ile kıyaslanamaz zaten orası ayrı. Eline sağlık Efe abi :)

Son düzenleme:
Abi desteğe yazdım bunu yapabilir misin ben sadece o bölümü kullanacağım için dedim :)

akşam verdigim yükleme emirlerinde sorun var benim,başka sorun yaşayan var mı acaba?yüklemeye ya hiç başlamamış,ya denemiş yükleyememiş,ya yükledim demiş ama upload sonrası video linki veriyor ya onu verememiş ve kanala baktıgımdada zaten görüyorum ki aslında yüklenmemiş.... hem yt hem dmde aynı sorun olmuş.
Aynı sorun bendede var hocam, Toplu bilgisayar uploaddan yükleme yapmaya çalışıyorum, dosya yüklendi yazıyo ama yüklenmiyo. Bazen %100de takılıp kalıyo ve linkte vermiyo. Hala düzelmedi.

Aynı sorun bendede var hocam, Toplu bilgisayar uploaddan yükleme yapmaya çalışıyorum, dosya yüklendi yazıyo ama yüklenmiyo. Bazen %100de takılıp kalıyo ve linkte vermiyo. Hala düzelmedi.

bugün dmde bagzı sorunlar varmış,ben ilk önce dmye upload yaparken böyle oldugunu görünce belki sorun dmnin api sistemindedir dedim ama sonra baktım ytye yüklenen videolarda öyle.az önce bi yt kanalıma 3 parça video yükledim,3 videoda normal bi şekilde yüklenmiş görünüyor upload sayfasında ama video yöneticinde bu videolar yok.sonra bu 3 videoyu bukezde bi dm kanalıma atayım dedim,3 videoda yine normal bi şekilde yüklendi ama ne sorunsuz yüklendigini gördügüm upload sayfasında link verdi nede kanala,video yöneticisine baktıgımda bu videoları görebiliyorum.yüklendi diyor ama bahsi geçen videolar kanalda yok.madem sorunsuz yüklendi,nereye yüklendi?olması gereken yerde yani kanalda yoklar çünkü :)

bugün dmde bagzı sorunlar varmış,ben ilk önce dmye upload yaparken böyle oldugunu görünce belki sorun dmnin api sistemindedir dedim ama sonra baktım ytye yüklenen videolarda öyle.az önce bi yt kanalıma 3 parça video yükledim,3 videoda normal bi şekilde yüklenmiş görünüyor upload sayfasında ama video yöneticinde bu videolar yok.sonra bu 3 videoyu bukezde bi dm kanalıma atayım dedim,3 videoda yine normal bi şekilde yüklendi ama ne sorunsuz yüklendigini gördügüm upload sayfasında link verdi nede kanala,video yöneticisine baktıgımda bu videoları görebiliyorum.yüklendi diyor ama bahsi geçen videolar kanalda yok.madem sorunsuz yüklendi,nereye yüklendi?olması gereken yerde yani kanalda yoklar çünkü :)
Şimdi Toplu bilgisayar upload yerine anasayfadan video atmayı denedim "Yüklediniz, şuanda youtube yükleniyor" yazarken, Internal Server Error verdi. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bugün düzeltir heralde.

Şimdi Toplu bilgisayar upload yerine anasayfadan video atmayı denedim "Yüklediniz, şuanda youtube yükleniyor" yazarken, Internal Server Error verdi. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bugün düzeltir heralde.

bende şimdi yt to yt denedim,sorunsuz yaptı hocam.pcden uploadda sorun çıkarıyormuş...

Dünden beri sorunumun acil olduğunu belirtiyorum daha da cevap alamadım, tamamen videoyap sistemiyle alakalı sorunlar yüzünden tam 10 gündür işlerim aksıyor, videoyapın sadece toplu pc den yükleme kısmıyla kanallara video atıyorum, 2 gündür 30 kanala video atamadı 30 videodan 10 u yükleme hatası veriyor, manuel olarak sorunsuz atılıyor tüm videolar artık aklım ermiyor

Dünden beri sorunumun acil olduğunu belirtiyorum daha da cevap alamadım, tamamen videoyap sistemiyle alakalı sorunlar yüzünden tam 10 gündür işlerim aksıyor, videoyapın sadece toplu pc den yükleme kısmıyla kanallara video atıyorum, 2 gündür 30 kanala video atamadı 30 videodan 10 u yükleme hatası veriyor, manuel olarak sorunsuz atılıyor tüm videolar artık aklım ermiyor

Bende 24 saati geçmiş hiç bekleyen mesaj bulunmuyor. Hafta sonları hariç, hiç bir mesajı neredeyse 1 aydır 24 saat geçirmeden cevapladım. Bu süreç 1 aydan önce 2-3 gündü. Hiç bir mesajı öyle hop siye cevaplamıyorum, bazı mesajları cevaplamam için 30 dk bile deneme yaptıklarım oluyor.

Hatırladığım kadarıyla siz 20 farklı sayfa açıp 20 farklı kanalınıza 1 saat üstü 30 tane video atıyor, ve neden bu kadar yavaş diyen kişisiniz. Sizden sunucunuzun 20 tane farklı sekme açınca 21. de speed test yapıp resmini yollayın dedim. Bu yavaşlık değil normal bir rakamdır dedim. Ama siz ise benim sunucum hızlı cevabı veriyorsunuz. Lütfen ben size o kadar resim atarken erinmeyin bir resim atın.

Bende 24 saati geçmiş hiç bekleyen mesaj bulunmuyor. Hafta sonları hariç, hiç bir mesajı neredeyse 1 aydır 24 saat geçirmeden cevapladım. Bu süreç 1 aydan önce 2-3 gündü. Hiç bir mesajı öyle hop siye cevaplamıyorum, bazı mesajları cevaplamam için 30 dk bile deneme yaptıklarım oluyor.

Hatırladığım kadarıyla siz 20 farklı sayfa açıp 20 farklı kanalınıza 1 saat üstü 30 tane video atıyor, ve neden bu kadar yavaş diyen kişisiniz. Sizden sunucunuzun 20 tane farklı sekme açınca 21. de speed test yapıp resmini yollayın dedim. Bu yavaşlık değil normal bir rakamdır dedim. Ama siz ise benim sunucum hızlı cevabı veriyorsunuz. Lütfen ben size o kadar resim atarken erinmeyin bir resim atın.

Size 24 saat diyen oldumu? Dünden beri cevap atmıyorsunuz bi zahmet attığım mesajı okuyup resimlere bakıp öyle cevap yazın suçu direk bana atmayın acemi değiliz

Toplu bilgisayar upload acayip yavas hocam render aldırmadan video yüklemeye çalışınca bile 1 videoyu yüklemesi 15-20dakikayı buluyo

Dün aksamdan beri bende öyle ...

Herseyi denedim benden midir diye , mozillayı sildim kurdum , en günceli indirdim , eklentiyi tekrar kurdum , 4 - 5 kanalda denedim yok yok yok hiçbiri çözüm olmadı ...

Aynı şeylerı bende denedim tık yok eklentide sıkıntı var sanırım arkadaşa ulaşabilecek varsa ulaşşa iyi olur çünkü işler bayaa aksadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri