unadikum
Yasaklanmış
editt gerek kalamadı buldum
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Video yüklemede yavaşlık var mı sizde
arkadaşlar videoyapta dm gibi kazançları gösteriyormu .. toplu halde
arkadaşlar bilgisayardan upload yaparken ünlem geç yapmıyor mu?
bahsettiğim sistem video başlığıdır. unknown şeklinde yükleyip sonradan orjinal başlığını yüklemesini istiyorum. böyle birşey mümkün değil mi ben mi göremedim acaba?
bir de pcden yükleme yapınca küçük resimi nasıl ekleriz?
not: videoyap'a yeni başladım.
Bota ne zaman ''TRANSLATE'' kısmına limit geldi???![]()
Yukleme limitlerinden ucretsiz api yi secebilirsin sinirsiz , ama cevirisi cok iyi degil ucretsizin Screenshot by Lightshot
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam senden 5adet yenilik istiyorum zannedersem işi bilen bunları okuyan bir çok bot kullanıcısıda benle hemfikir olacaktır.
1-) küçük resim otomatik değiştir seceneğine 1*+ özellik
diyelim kanal adım unadikum başka bi kanaldan videoları çektim baskı yapılsın mı seçeneği eklensin kanallarımdan ayar yapabilelim baskı metni yazısı olabilsin.
mesala kanal ayarlarımda unadikum kanalının bölümünde yazıyım
"unadikum channel videos" tüm videolar karşı kanaldakı resmi çekerken üstüne bunu bassın öğle atsın. ki bu baya önemli bence küçük resmin özgün olmaması kapanmalarda etkili diye düşünüyorum boyutda değiştirilebilirse harika olur.
2*)Hocam daha önce yazmıştım sizde olabilir yapıcam demiştiniz
playlist için başka kanallardan video ekleyebilmek ancak şuan ki hali bizim için hiç kullanışlı değil, playlist seo açısından çok önemli şöyle olsa çok kullanışlı olacak bir kanala playlist olşturacak olsak 2 seçenek olsa bir kendi videolarından playlist yapmak 2 o kanala başka kanalın videolarından playlist yapmak yani playlist yap botunu girildiğinde başka kanaldan playlist yap seçeneği eklense kanal urlsi girilip o kanaldaki videolar listelense onların arasından istediğimizi seçsek bot kullanışlı olur. daha önce playlist için ek özellikler istemiştim saolun yaptınız ama yani hiç kullanışlı değil. önemli olan başka kanallarımızın videolarını başka kanallar tarından playlistleri olması bu sayade videolar otoriter olabiliyor
3*)Sadece ses netleştirme olan süre uzatımı olmayan render seçeneği
4*) .videoya telif gelince otamatik silsin veya gizliye alma seçeneği kapanana ödeme olmayınca bu şart oldu bunuda yazmıştım olmaz demiştiniz cevap olarak çok fazla serverlara iş yükü düşer başka işlem yapamaz duruma gelir demişiniz hocam gerekirse fiyat artırın ama bu seceneği ekleseniz iyi olur
5-) bu olsada olur olmasada olur ama api desteği varsa video içi açıklama girme seçeneği eklerseniz iyi olur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.