Hocam atıyorsun nasıl atamıyorsun. Benimde başıma geldi 2k olayı youtube bakım zamanında. Sen sanırım bakım zamanına denk geldin. Bakım zamanında sınırlama oluyor onun dışında 10k günlük video emri verebiliyorsun.
http://prntscr.com/fgj28n
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam atıyorsun nasıl atamıyorsun. Benimde başıma geldi 2k olayı youtube bakım zamanında. Sen sanırım bakım zamanına denk geldin. Bakım zamanında sınırlama oluyor onun dışında 10k günlük video emri verebiliyorsun.
merhaba kanal eklerken şu hatayı alıyorum
https://i.hizliresim.com/6XlND9.png
mozilla eklemtisi ile client token al kanalı ekle yapıyorum bi süre sonra giriş istiyo kanala giriş yaptıktan sonra da bu hata çıkıyor kanal ekleyemiyorum
bu hatayı başka alan var mı çözümü nedir
Merhaba Arkadaşlar,
Destekden günde 100 e yakın toplu video bölümü yavaşladığına dair mesaj atılıyor.
Arkadaşlar youtube'a veri yükleme api tarafında yarı hıza indi. Yaklaşık olarak 1 haftadır bu durumda. Ben ciddi yatırım yapıp tekrardan serverlar aldım ki, videoyap eski hızına dönebilsin. Tabiki arada oluşan ciddi farkı sunucular yavaş yavaş kapatabiliyor. Ya tüm farkı kapatması için videoyapa yeni toplu video emrini 3-4 gün almamalıyım. Yada yavaş yavaş yüklemeye devam etmeli.
Şimdi bu nedenle benim size önerim, kanallarınıza videoların atılması çok acil ise lütfen bekleyen video sekmesini bilgisayarınızın tarayıcısında açık bıraknız. Hatta 2 sekme açarsanız o kenarda işlemlerinizi hızlandırmak için açık olması yeterli. Diğer sekmelerde kendi işinizi yapabilirsiniz.
---
[MENTION=9073]thrayler[/MENTION] hocam destekden sormuştunuz galiba cevaplamıştım. Yada başka bir arkadaş daha sordu. Videoyap kanallarım sayfasındaki gmail ve api de tik işareti var ise firefox eklentinizin tercihler kısmındada o seçimlerde tik işareti olmalı. Eğer buna rağmen sıkıntınız devam ediyorsa lütfen kanal ekleme esnasında bakarmısınız gmail api yi eklenti etkinleştirme butonuna tıklayamıyor mu?
inanamıyorum.. sadece bende mi var bu hata? bi Allah'ın kulu konuya yazmamış
Merhaba Arkadaşlar,
Destekden günde 100 e yakın toplu video bölümü yavaşladığına dair mesaj atılıyor.
Arkadaşlar youtube'a veri yükleme api tarafında yarı hıza indi. Yaklaşık olarak 1 haftadır bu durumda. Ben ciddi yatırım yapıp tekrardan serverlar aldım ki, videoyap eski hızına dönebilsin. Tabiki arada oluşan ciddi farkı sunucular yavaş yavaş kapatabiliyor. Ya tüm farkı kapatması için videoyapa yeni toplu video emrini 3-4 gün almamalıyım. Yada yavaş yavaş yüklemeye devam etmeli.
Şimdi bu nedenle benim size önerim, kanallarınıza videoların atılması çok acil ise lütfen bekleyen video sekmesini bilgisayarınızın tarayıcısında açık bıraknız. Hatta 2 sekme açarsanız o kenarda işlemlerinizi hızlandırmak için açık olması yeterli. Diğer sekmelerde kendi işinizi yapabilirsiniz.
---
[MENTION=9073]thrayler[/MENTION] hocam destekden sormuştunuz galiba cevaplamıştım. Yada başka bir arkadaş daha sordu. Videoyap kanallarım sayfasındaki gmail ve api de tik işareti var ise firefox eklentinizin tercihler kısmındada o seçimlerde tik işareti olmalı. Eğer buna rağmen sıkıntınız devam ediyorsa lütfen kanal ekleme esnasında bakarmısınız gmail api yi eklenti etkinleştirme butonuna tıklayamıyor mu?
hocam 2000 limiti ne zamana yükselir ortalama kaç gün sonra ?
kanal eklerken tekrar aynı hatayı almayı başladım bende? bu çok garip bi hata anlamadım çözemedim her kanalda yapıyo
hata verince oluşan sayfadaki link
https://accoun ts.google.com/signin/oa uth/error?authError=Cg1pbnZhbGlk 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%3D%3D&client_id=954539416389-8ve16t7vvp905dqcr19b73tlq9vll81m.apps.googleusercontent.com
hepsine baktım sorun yok hocam, destektem tw bilgilerini attım balğlanıp bakar mısın sorunu tam anlamıyla alnayabilirsin belkiAynı oranlarda girerse 6-7 günü bulabilir hocam.
Merhaba hocam,
Eklenti tarayıcılarda işlemi yaparken Gmail Api sayfasına geldiğinde oradaki etkinleştir butonuna basabiliyor mu? Eğer basıyorsa orada ekranda Etkinleştirildi yazısı gözüküyor ve sonra mı diğer sayfaya geçiyor?
Eğer buraya kadar herşey normal ise bu hatayı verdiği zamanda tarayıcıda geri butonuna basıp sonra tekrardan kanalı ekle diyince hata cıkıyor mu?
iyi çalışmalar
Videoyap yeni üyelik alımı başlatmış. Kanal hakkı 40, video yükleme limitsiz olmuş, ücretler değişmiş.
http://prntscr.com/fhzs05
proxy ip çalışmayan var mı bugün benimkisi çalışmadı
Videoyap yeni üyelik alımı başlatmış. Kanal hakkı 40, video yükleme limitsiz olmuş, ücretler değişmiş.
http://prntscr.com/fhzs05
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu kanal eklerkenki hata alt kanal olduğu için olabilir mi? öyle sezdim sanki, eklemeye çalıştığım kanal gmailin alt kanalıymış fark ettim de onla alakası oalbilir mi acaba? destekten kanal bilgilerini ilettim, aslında alt kanalı da kapattım çözemedim bi türlü
edit: başka kanallarda da yapıyor yani kanalla alakası yok sanırım, apilerde mi değişiklik oluyo çalışmamı oluyorda eklemiyor anlamadım
günlük 350 video limiti kalktımı acaba ?
Merhaba hocam,
5 aydır hiç sıkıntı yotku, bir arkadaş sağolsun ciddi kota kullanmış. Bundan dolayı sıkıntı yaşandı. Arkadaşa güzel dilde bu proxylerin download ve upload için kullanılmaması gerektiği konusunda uyardım. Tekrarı durumunda videoyap üyeliğini kapatırım.
-- Kısaca hocam sabah hallettim durumu. kusura bakmayın. --
Evet hocam, üyelik alımını tekrardan açtım. fakat bazı sunucuların cache sayfalarındaki index eski oldugu için fiyatlar eski görünümlü kalmışyoksa 1 ocakta zam geldikten sonra tekrardan fiyatta hiç oynama yapılmadı.
Merhaba hocam,
Çözüm : Firefox eklentiler bölümünden videoyap eklentisinin tercihlerine girip
Kanal eklerken gmail api etkilentirilsin mi ? sorusunun tik işaretini kaldırırsanız düzelicektir.
-- Alt kanal harici bir kanalda da oluyorsa gmail sizin için önemliyse bana o kanalın mail ve şifresini verireniz o şekilde inceleyim hocam. --
Merhaba hocam,
sınırlar hiç kalkmadı hocam.
![]()
hocam bu görseldeki hata geldi çözümü nedir ?
Merhaba hocam,
Çözüm : Firefox eklentiler bölümünden videoyap eklentisinin tercihlerine girip
Kanal eklerken gmail api etkilentirilsin mi ? sorusunun tik işaretini kaldırırsanız düzelicektir.
-- Alt kanal harici bir kanalda da oluyorsa gmail sizin için önemliyse bana o kanalın mail ve şifresini verireniz o şekilde inceleyim hocam. --
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.