Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam mesela toplu yükleme yapmaya başlattık ve bir videoyu mesela 3 dakikada bir at gibi özellik gelse çok iyi olur spamada bi nebze çözüm olur bence

Bomba Gibi Bir Ek Özel Daha:
Bildiğiniz üzere sistemimiz kanallarınızdaki tüm telifli videoları siler ve para kazanmayan videoları para kazanır hale getiriyordu. Bunu isterseniz siz tek tuşla yapabiliyorsunuz veya otomatik tanımlama yaparsanız sistem 30 dakikada 1 kontrol ediyordu. Bazı arkadaşlar video para kazanmada ünlem alınca bu videoyu silmek gerekiyor demişti. Bu özellik artık aktiftir. Videonun para kazanmasıda artık ünlem olmuşsa sistem otomatik o videoyu siliyor. Kısaca sistem sizin için otomatik video yükler, kanalda telif ve para kazanmayıda otomatik ayarlar. Özenle yaptığınız tüm ayarları yapar. Durmak yok, yola devam...

Hocam mesela toplu yükleme yapmaya başlattık ve bir videoyu mesela 3 dakikada bir at gibi özellik gelse çok iyi olur spamada bi nebze çözüm olur bence

Merhaba hocam, toplu video atmada hıza göre spam uyarısı alındığını düşünmüyorum. Bir kanala 100 ve üzeri videoyu 1 günde yüklemekle alındığına inanıyorum. Bu benim düşüncem ve gördüklerimdir. Zaten toplu videoda sistem ortalama 2-3 dakika arayla yüklüyor tüm toplu videoları.Aynı dakikada yüklediği nadiren olmaktadır. Ama ileride bu konuda istek çok artarsa neden olmasın.

Bildiğiniz üzere sistemimiz kanallarınızdaki tüm telifli videoları siler ve para kazanmayan videoları para kazanır hale getiriyordu. Bunu isterseniz siz tek tuşla yapabiliyorsunuz veya otomatik tanımlama yaparsanız sistem 30 dakikada 1 kontrol ediyordu. Bazı arkadaşlar video para kazanmada ünlem alınca bu videoyu silmek gerekiyor demişti. Bu özellik artık aktiftir. Videonun para kazanmasıda artık ünlem olmuşsa sistem otomatik o videoyu siliyor. Kısaca sistem sizin için otomatik video yükler, kanalda telif ve para kazanmayıda otomatik ayarlar. Özenle yaptığınız tüm ayarları yapar. Durmak yok, yola devam...

Merhaba hocam, toplu video atmada hıza göre spam uyarısı alındığını düşünmüyorum. Bir kanala 100 ve üzeri videoyu 1 günde yüklemekle alındığına inanıyorum. Bu benim düşüncem ve gördüklerimdir. Zaten toplu videoda sistem ortalama 2-3 dakika arayla yüklüyor tüm toplu videoları.Aynı dakikada yüklediği nadiren olmaktadır. Ama ileride bu konuda istek çok artarsa neden olmasın.

Teşekkür ederim . Ünlem olayınıda çözmeniz harika olmuş .

Bundan sonra sıra partnerli kanalların reklamlarını aktif etmek olur umarım :)

gerçekten harika uzun zamandır kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim herkese...
ilave olarak:
kelime arama ile çektiğimiz videolarda önceden yüklenmiş uyarısını süzgeç olmalı bence ayıklaması daha kolay olurdu !! ayrıca şarkı söyleyebilir mi :)

! li videoları silmesi harika olmuş, ancak;

Önemli olan kanala ünlem yedirmemek

Youtube da para kazanmayan videoları göster denildiğinde ? li incelemede olan 5 video çıkıyorsa, sayfaları bir geziyorsun 30 tane ? li video var

Yani youtube un para kazanmayan videoları göster butonu düzgün çalışmıyor

Sayfa sayfa dolaşıp göz ile ? li videoları ayıklıyoruz bu inanılmaz yorucu

? li videolar ! e dönmeden tüm ? li videoları silerse bot bu daha harika olur.

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim . Ünlem olayınıda çözmeniz harika olmuş .
Teşekkürler hocam, her zaman olabilecek her isteği yapmaya çalışıyorum.

Bundan sonra sıra partnerli kanalların reklamlarını aktif etmek olur umarım :)

Merhaba hocam, partnerli kanalların reklamlarını aktif etmek oldukça zor bir işlem. Çünkü para kazanmayan videoların tek tek içerisine girip aktifleştirmek gerekiyor. Ama yapılmayacak bir işlem değil zamanla yapacağımdan emin olabilirsiniz hocam.

gerçekten harika uzun zamandır kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim herkese...
ilave olarak:
kelime arama ile çektiğimiz videolarda önceden yüklenmiş uyarısını süzgeç olmalı bence ayıklaması daha kolay olurdu !! ayrıca şarkı söyleyebilir mi :)

Merhaba hocam, güzel yorumunuz için teşekkürler. Kelime arama veya kanal çekme işleminde seçim kutucugunun yanında "Önceden Yüklenmiş" ibaresi yer alıyor. Tümünü seçersenizde bu ibare alanları seçmeyerek yükleme yapabilirsiniz hocam. Yakında şarkıyıda söyleyecek hocam:)

! li videoları silmesi harika olmuş, ancak;

Önemli olan kanala ünlem yedirmemek

Youtube da para kazanmayan videoları göster denildiğinde ? li incelemede olan 5 video çıkıyorsa, sayfaları bir geziyorsun 30 tane ? li video var

Yani youtube un para kazanmayan videoları göster butonu düzgün çalışmıyor

Sayfa sayfa dolaşıp göz ile ? li videoları ayıklıyoruz bu inanılmaz yorucu

? li videolar ! e dönmeden tüm ? li videoları silerse bot bu daha harika olur.

Kolay gelsin.

Merhaba hocam, öncelikle olabilirliği olan birşeydi ünlem olayı. Kolay olmadı yazmak ama yazdım. ? işaretli her videoyu silmekde doğru birşey olarak görmüyorum. 100-200 bin izlenmeye sahip bir kanalda soru işareti illaki ünlem olacak diye bir garanti yok hocam. Ama %95 olarak ünlem olduğu doğrudur. Ama soru işaretleri için her 30 dakikada bir onlarca sayfa gezip soru işaretleri ayıklaması imkansıza yakın(imkansıza yakın diyorum ki ilerde yaptığımda imkansızdı diye yazılmasın:) İmaksıza yakın bir çok iş yaptım zaten belli oluyordur.)

Avidemuxtaki gibi bi crop özelliği gelecek mi acaba?Henüz almadım botu ama merak ediyorum benim için olmazsa olmaz bu crop olayı.Yine 70-80mblık dosya limitiyle bu editlleme özelliği gelse çok çok iyi olur.

ioj9k3.jpg

Video Kırpma Özelliği Eklendi

Videonun artık sağından,solundan,üstünden,altından şu kadar kesilsin olayına son! Videonun %10 küçülmesini seçmeniz yeterlidir. Veya başka oranlarını seçebilirsiniz.

Dahisin hocam helal olsun :D

Valla helal olsun hocam size hiç yerinde saymıyor botunuz sürekli geliştiriyorsunuz.

Hocam online isen bota bakabilirmisin şu an çalışmıyor hiç bir yükleme yapamıyorum

Müşteri istekleri doğrutulsunda harika bir iş çıkıyor ortaya sanırım :)
Benimde olabilirmi acaba diye nacizane bir önerim olacak:
Kaynak olarak eklenen yani botu olan sitelerden otomatik son eklenen videoyu çekebilme gibi bir özellik eklenebilir mi?

Mesela liveleak.com'a eklenen son video ben sistemin başında olmasam bile benim belirlediğim kanalıma otomatik eklensin mümkünse bu özelliğide istiyoruz çok abartmadıysam tabi :) saygılar.

ben siteye ulasim saglayamiyorum, acaba yurtdisinami kapali yoksa genelmi sorun var?

Dahisin hocam helal olsun :D

Est. hocam, istekler benim için çok değerlidir. Yapılabilir istekler olduktan sonra hiç sıkıntı yok.

Valla helal olsun hocam size hiç yerinde saymıyor botunuz sürekli geliştiriyorsunuz.

Sağolun hocam çok teşekkür ederim, hergün güncelleme çıkarmaya çalışıyorum. Ne zaman sizlerin istekleri biter ben o zaman geliştirmeyi bırakırım[sonu yok gibi:)]

bizde deneyelim bir :)

Tabikide bekleriz, para yatırıp satın almadan önce siteye üye olun sonra destkeden deneme süresi isteyin. Bir sıkıntı çekerseniz desteğe yazmanız yeterlidir.

Hocam online isen bota bakabilirmisin şu an çalışmıyor hiç bir yükleme yapamıyorum

Malesef hocam, dün gece 1.30 civarında yattım. 2 ile 8 arasında sistem kapalı kaldı. Gece 2 de yedeği alırken sistem kilitlenmiş. Şuan çalışıyor.

Müşteri istekleri doğrutulsunda harika bir iş çıkıyor ortaya sanırım :)
Benimde olabilirmi acaba diye nacizane bir önerim olacak:
Kaynak olarak eklenen yani botu olan sitelerden otomatik son eklenen videoyu çekebilme gibi bir özellik eklenebilir mi?

Mesela liveleak.com'a eklenen son video ben sistemin başında olmasam bile benim belirlediğim kanalıma otomatik eklensin mümkünse bu özelliğide istiyoruz çok abartmadıysam tabi :) saygılar.

Merhaba hocam, çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Otomatik bot olarak youtube dışında sistem eklemek oldukça zor bir işlemdir. Ortalama her sistenin otomatik botunu yazmak 2-3 ay alıyor. Bende 15-20 gün önce başladım yazmaya fakat yavaş yavaş yazabildiğim için uzun sürecektir. 4 farklı yerin otomatik botunu daha yazıyorum. Bunlardan bir tanesi liveleak.com'dur. Teşekkürler değerli yorumunuz için.

şuan çalışmıyor bir gün boşa gidecek

Merhaba hocam, gece 2'den sabah 8'e kadar kesinti olmuştur. Bunun için tüm üyelerimize +1 günü hafta sonu ekleyeceğim. Yaşattığımız kesinti için özür dilerim.

ben siteye ulasim saglayamiyorum, acaba yurtdisinami kapali yoksa genelmi sorun var?

Merhaba hocam, ana serverımız yedekleme yaparken kilitlenmiş. Daha şuana kadar ilk defa kilitlenme yaşadı. Sabah 8'de iş yerine geldiğim gibi sistem çalışma başlamıştır.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] crop özelliği için teşekkürler.Yıl bitmeden önce 1 yıllık alacağım inşallah.Umarım hep böyle heycanı ve siteyi diri tutarsın. :)

Merhaba beyler, son günlerde adsense kazançlarımı panele girip bakmak zorunda kalıyorum diyenler var. Herşey sisteminiz sayesinde otomatik ve kanala girmiyorum. Bunun içinde girmek istemiyorum şeklinde yazanlar var. Eğer başka arkadaşlarda talep ediyorsa kanallara göre son 30 günlük adsense kazancını yazdırabilirim. Bu konuda fikirlerinizi konu altından, p.m. olarak veya sitedeki ticket bölümüne yazabilirsiniz. Eğer istekler çok gelirse 1-2 gün içerisinde yazacağım. Hayırlı günler

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] crop özelliği için teşekkürler.Yıl bitmeden önce 1 yıllık alacağım inşallah.Umarım hep böyle heycanı ve siteyi diri tutarsın. :)

Hayırlısı hocam, sizi etkilemek için yapmadım bu özelliği. Müşteri ve istekleri yönergesinde yaptım. 1 Yıllık almanız tabi beni mutlu edecektir. Ama sizin mutluluğunuz ve memnuniyetiniz doğrultusunda alım yapmanız beni daha çok memnun eder.

her gün adsense hesabına girmektense bot üzerinden bakmak dahada mantıklı olacaktır, ben istiyorum böyle bir çalışma ve eminim bir çok kişide isteyecektir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri