Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

bu sorunu nasıl geçerim

bir kanala 89 video yükledim, sonrasında bu hata vermeye başladı
[MENTION=15118]WEB[/MENTION]scripti

Son düzenleme:
Hocam kanala video yüklemeyi kısıtlama özelliğide çalışmıyor. Tüm kanallara günde max 20 video atılsına almıştım ayarları ama, mesela günde 20 video çeksin şu kanaldan diyorum, ama 2-3 gün sonra yüklemeye başlıyor ve 3 günün birikmiş 60 videosunu aynı gün içinde atıyor. Ve haliyle videolar indexlenmiyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sıraya diyelim 200 video aldık. ve bunu girip iptal ettik kanal listesinden. günlük limitimden 200 geri verilmiyor bunu düzeltme şansın varmı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2000 video yükledim sildim. günlük limitim geri iade edilmedi. sıfırlamanı bekliyorum hocam yani video atmam gerekiyor :D

Son düzenleme:
Üyelik Id : 37379 team bılgılerı gonderıldı bakılması beklenılıyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam gmail ve analytics i ben eklenti den iptal ettim ama hala kanal eklerken o kısımlara giriyor . oraları aktif etmiyor ama önce gmail e oradan sonra da analytics e giriş yapıyor en az 1.5 dakika benim işlemimi uzatıyor bu.. (firefox geçişler çok yavaş) gmail ve analytics istemeyenler için o adımları atlama şansın varmı. atlama şansın yoksa da gmail ve analytics olmayan bir eklenti versiyonu çıkarma şansın varmı ?

+ sürekli bu hata yüzünden kanal eklememde sıkıntı oluyor ;

404. Bu bir hata.

İstenen URL bu sunucuda bulunamadı. Tüm bildiğimiz bu.

eklenti eğer bu hatayı alırsa bir sayfa geriye gelirse tekrar o hesap seçme alanına geliyor bot ordan devam ederse herşey düzeliyor. yani sol yukardan tarayıcıdan geri yapınca düzeliyor. eklentiye bunu da eklersen herkez için 10 numara olur hocam

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam gmail ve analytics i ben eklenti den iptal ettim ama hala kanal eklerken o kısımlara giriyor . oraları aktif etmiyor ama önce gmail e oradan sonra da analytics e giriş yapıyor en az 1.5 dakika benim işlemimi uzatıyor bu.. (firefox geçişler çok yavaş) gmail ve analytics istemeyenler için o adımları atlama şansın varmı. atlama şansın yoksa da gmail ve analytics olmayan bir eklenti versiyonu çıkarma şansın varmı ?

Veya token almayı hızlandırsada çok iyi olur 3 dakikaysa 2.30 olsa yine fark ettirir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri