D
daralll
Guest
bu işe 1ay önce başladığımda videoyap ı yabancı içerikte yeterli bulmamıştım ama şu anda bot kendini aşmış durumda .güncellemeler gôz ardı edilemeyecek derecede,2güne kalmaz aranıza katılırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba beyler, son günlerde adsense kazançlarımı panele girip bakmak zorunda kalıyorum diyenler var. Herşey sisteminiz sayesinde otomatik ve kanala girmiyorum. Bunun içinde girmek istemiyorum şeklinde yazanlar var. Eğer başka arkadaşlarda talep ediyorsa kanallara göre son 30 günlük adsense kazancını yazdırabilirim. Bu konuda fikirlerinizi konu altından, p.m. olarak veya sitedeki ticket bölümüne yazabilirsiniz. Eğer istekler çok gelirse 1-2 gün içerisinde yazacağım. Hayırlı günler
Arkadaşım sizden ricam Madem her şeyi yazabiliyorsunuz bunu da yazın lütfen herkes çok çok kazansın.
SİSTEM 10 Dakikadan uzun videolara "Gösterim öncesi ve gösterim sonrası reklamları göster" kısmını aktif etsin ve ayrıca "Videonun ortasında gösterilen reklam saati" kısmını video (lar) yüklenmeden önce biz dakikaları belirleyelim sistem de 10 dakikadan uzun videolara bu şekilde otomatik dakikaları girsin.
Eğer bunları da yaptıktan sonra daha kazanamıyorum diyen olursa gitsin hamallık yapsın
_
her gün adsense hesabına girmektense bot üzerinden bakmak dahada mantıklı olacaktır, ben istiyorum böyle bir çalışma ve eminim bir çok kişide isteyecektir..
Bence de güzel olur bu uygulama
bu işe 1ay önce başladığımda videoyap ı yabancı içerikte yeterli bulmamıştım ama şu anda bot kendini aşmış durumda .güncellemeler gôz ardı edilemeyecek derecede,2güne kalmaz aranıza katılırım.
Arkadaşım sizden ricam Madem her şeyi yazabiliyorsunuz bunu da yazın lütfen herkes çok çok kazansın.
SİSTEM 10 Dakikadan uzun videolara "Gösterim öncesi ve gösterim sonrası reklamları göster" kısmını aktif etsin ve ayrıca "Videonun ortasında gösterilen reklam saati" kısmını video (lar) yüklenmeden önce biz dakikaları belirleyelim sistem de 10 dakikadan uzun videolara bu şekilde otomatik dakikaları girsin.
Eğer bunları da yaptıktan sonra daha kazanamıyorum diyen olursa gitsin hamallık yapsın
_
Vk dan film indirmeyi bi türlü beceremedim hocam üye oluyorum linki kopyalayıp yapıştırıyorum özgünleştir diyorum hata veriyor.
Aynen süper olur valla
öneri olarak dahada fazla geliştirmek için, doğrulanmamış hesabın +15 dk uzun videloar hata verip yüklemiyor. bunları silmek için çalışma yapılabilir, ayrıca mükerrer yüklemeler içinde çalışma yapılabilir, daha doğrusu kırmızı renkte ki bütün hatalarıda otomatik sildirebilirseniz çok çok güzel olur... bu haliylede çok güzel..
Hocam şimdi bota 10 kanal bağladım, 10 kanala da ayrı ayrı 3-4 kanal çekmesi için talimat verdim.
Bot o kanallara video atıldıkça benim kanallara çekecek{benim açıklama ve etiketlerimi kullanacak}
Videoları çekerken logo ekleyecek.
Videoları para kazanmaya açacak.
Telif/Eşleşen/dünya geneli/bazı ülkelerde engel veren videoları silecek.
! ve ? da kalan videoları silecek.
Bir de kanalı 30 dakika da bir kontrol edecek sonradan telif/eşleşen vb gelenleri silecek.
Hangilerini yapıyor bana bi açıklasana.
Çok mu şey istiyorum ?![]()
'' benim açıklama ve etiketlerimi kullanacak '' bu kısım hariç hepsini yapıyor
Aynı etiketi 5-10 dan fazla videoya girmek spamdan kanal kapattır. Test edilmiş ve tarafımdan onaylanmıştır.
Vk dan film indirmeyi bi türlü beceremedim hocam üye oluyorum linki kopyalayıp yapıştırıyorum özgünleştir diyorum hata veriyor.
özgünleştirmede hit düşmüyor degil mi yani tam olarak açıklar mısın ne işe yarıyor? Ve bu bot partner kanallardada çalışıyor mu?
Öyle bişe yok .. hocam 3-4 aydır varsayılan etkiket/acıklama kullanırım ben.Kapanırsa sorumlusu benim bot benim etiketlerimi girsin.Özgünleştirmeyi de bi kategoride denerim sonuç alırsam diğer kategorilere de yayarım.
Bi logo eklemiyor bir de benim etiketlerimi eklemiyor ha bi de soru işaret ? silmiyor gerisi tamam 11'inde kazanc kesinlesirse (inşallahh) kapınızı calarım.
Evet hocam şimdi fark ettim dediğinz gibi varmış o kısımlar süper oldu benim için sağol![]()
videoyap ın skype neydi arkadaşlar
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bot iki gündür çok yavaşlatı. bu sabah toplu video çektim hala atmamış. tek linkle çektiğimdede oldukça yavaş.
Merhaba hocam, tek link ile yüklemede son 15 günde 1 tek kişi bile yavaş demedi. Eğer yavaş olarak gördüğünüz video varsa lütfen link verin inceleyim. Ama destek bölümünden yazarsanız bende yükleme loglarınıza bakarak tam cevap veririm.
Toplu video ve tek yükleme için; Eğer çektiğiniz karşı kanalın yediği telif 2 ye çıktıysa bu normaldir. Çünkü videolarını youtube da açıp izlemek bile işkence. Ben tüm kendi kanallarıma tek link ile yükleme yapıyorum ve ortalama saniyede 70mb indiriyor. Bugünün ortalamasıda tüm botlar dahilinde saniyede 28mb'dır. Toplu video için dün ve bugün yetişemiyor makinalarımız. Bildiğiniz üzere 2 gün önce filtreye HD butonu ekledik. Herkes 500 mb'dan aşağı video eklemez oldu. Bu nedenle videolar geç yükleniyor. 2 gün önce ekstra server siparişi verdik. Yarın öğelene bu sıkıntı kalmamış olacaktır. Ama eğer ben bu konuda mağdurum diye düşünüyorsanız iadenizi anında gönderebilirim. Bizde müşteri memnuniyeti vardır. Uyuma saatlerim ile birlikte 10 saat cevap yazmadığım veya sıkıntısını çözmediğim birisi yok. Bunu buradan değilde sistemden yazsaydınız daha düzgün cevap verirdim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.