Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam ne zaman düzelir? site açılmıyor, açılsada yüklemiyo yavaş. toplu video bölümü çalışmıyor

Şuan genel bi sorun var sanırım youtubeden indirilen videolar çok yavaş

Eyw. hiç değilse karşımızda derdimizi anlattığımız muhattap var :) Sırf bu yüzden bile bu botla devam ederim..

Aynen aşırı derece de yavaş genel sorun vardır herhalde.

Hocam ne zaman düzelir? site açılmıyor, açılsada yüklemiyo yavaş. toplu video bölümü çalışmıyor

Beyler servera reboot atıyorum diye konuya yazdım 21:57 ile 22:05 arası reboot attım. Ama bakıyorum serverlarımda kesinlikle yoğunluk yok. Şuanda bir çok youtube videosu oldukça yavaş yüklüyor. Ama bizimle alakalı bir durum değil şuanki. Vimeo facebook dailymotion deneyebilirsiniz. Şuanki durum tamamen youtube.com'un yavaş yanıt vermesinden kaynaklıdır. Sorun üzerine diğer tüm makinalarımda deneme yapıyorum aynı sıkıntı. Kullandığım vds'e bakıyorum aynı sıkıntı. Yani genel bir youtube bakımı olabilir. Geçen ayda 3-4 saatlik bir bakım yapmıştı.

bilgilendirme // başka bir siteden çektigim videoyu anında yükledi youtubenin genel birşeyi yine.

hocam toplu yükleme bölümünde videolar çok hızlı yükleniyor ve kanallarım ondan kapanıyor diye düşünüyorum ama emin değilim, videoları seçtikten sonra zaman ayarlı ve aralıklı tek tek yükletmek mümkünmüdür kolaysa bi el atıver hocam.. teşekkürler...

bilgilendirme // başka bir siteden çektigim videoyu anında yükledi youtubenin genel birşeyi yine.

bot çok yavaşladı :/ Sorun var botta

Aynen aşırı derece de yavaş genel sorun vardır herhalde.

Youtube.com ile video çekmeye uyarıyı ekledim. Toplu video ile ilgili bir sıkıntı yok hocam. Youtube.com'un bu verdiği sıkıntı yakında geçicektir.

hocam toplu yükleme bölümünde videolar çok hızlı yükleniyor ve kanallarım ondan kapanıyor diye düşünüyorum ama emin değilim, videoları seçtikten sonra zaman ayarlı ve aralıklı tek tek yükletmek mümkünmüdür kolaysa bi el atıver hocam.. teşekkürler...

Merhaba hocam, planlarıma göre 1-3 ocak arasında o yeniliği getircem. Zaman bazlı yükletme olayı iyi gelicektir. Fakat hızlı yüklemeside suç olmasınada üzüldüm:)

Youtube serverlarında bakım var. Bu nedenle başka botlarla çekim yapabilirsiniz.
Yavaşlık Başlangıç : 19.12.2013 21:40
Tahmini Bitiş : 19:12:2013 23:30
bu bot için işlem durduruldu. 1 saat sonra tekrar deneyin.

komple kapatmasaydın keşke , yavaş mavaş yükelrdik :)

Youtube serverlarında bakım var. Bu nedenle başka botlarla çekim yapabilirsiniz.
Yavaşlık Başlangıç : 19.12.2013 21:40
Tahmini Bitiş : 19:12:2013 23:30
bu bot için işlem durduruldu. 1 saat sonra tekrar deneyin.

komple kapatmasaydın keşke , yavaş mavaş yüklerdik :)

Deneme yaptım kimse kullanmadan yavaşlık ne durumda diye baktım. Tabiki hiç fark olmadı, aynı yavaşlık mevcut. Youtube yavaşlığı'nı tüm serverlarına bulaştırdı. 10 ekimde yine böyle olmuştu 4 saat sürmüştü inş o kadar sürmez.

---------- Mesaj saat 00:35:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:39:09 civarında gönderildi. ----------

Youtuve video hız sorunu giderilmiştir. Daha doğrusu kendi kendine düzelmiştir(Youtube bakımı bitti)

Sıkıntı başlangıcı : 21:40
Sıkıntı bitişi : 00:35

Toplu videolarda akşam 21'den sonra bekleme sayısı çok arttı. İnşallah bugece hepsi yüklenecektir.

Hocam telif silme kısmında kanala tıklıyorum,kanala giriş yapılmadı youtube.com'a gidin ve kanala giriş yapın diyor.Halbuki kanal tüm tarayıcılarda açık sorun neden olabilir?

Hocam telif silme kısmında kanala tıklıyorum,kanala giriş yapılmadı youtube.com'a gidin ve kanala giriş yapın diyor.Halbuki kanal tüm tarayıcılarda açık sorun neden olabilir?

Destek talebinizede yanıt vermiştim hocam. Tüm tarayıcılarda değilde hocam sadece videoyap.com u kullandıgınız tarayıcı'nın olması yeterlidir. (Sizin adınıza ben hallettim. kanalınıza giriş yapıp yetki verip ayarladım.)

1 Senelik Üyelik Alınmıştır. (: Hayırlı Olsun.

Toplu Link Bot ile Video Upload ettiğimde başlıklar aynı çıkmıyor.

Sorunlu mu acaba ?

1 Senelik Üyelik Alınmıştır. (: Hayırlı Olsun.

Toplu Link Bot ile Video Upload ettiğimde başlıklar aynı çıkmıyor.

Sorunlu mu acaba ?[/QUOTE]

Hayır hocam, bir sıkıntı yok son 1 saatte 600'ün üstünde üyemiz kullanmış. Destek bölümünden yazarsanız daha net konuşabiliriz.

Eğer başlıkların aynı cıkmasını istiyorsanız eklerken sadece etiket ve açıklama özgünleştir demeniz gerekiyor. Eğer tam özgünleştir yaparsanız başlıklarıda özgünleştirir.

1- 2 gündür video upload hızı çok yavaş ve bir kanalımda bulunan videoları başka bir kanalıma kopyalamaya çalışıyorum ki aynı botla yüklediğim bu videoları diğer kanala aktarırken youtube sürekli video dönüştürülemiyor hatası veriyor, halbuki aynı videolar.

2- Diğer sorunum ise daha doğrusu istek olarak kabul edin:

Örneğin toplu video ekledik 500 tane ve listede yüklenme başladı, sayfayı açık bekleterek hızlı yüklerken videolarda sil seçeneği var bunun "tik" şeklinde olması ve en alta "seçilenleri sil" gibi bir buton eklenmesi mümkün müdür? Çünkü bazen bir kanalı beğenip çekmeye çalıştığınızda kanaldaki tüm videolar eşleşen vermeye başlıyor, hemen silmeye çalışsanızda 300-500 videoyu tek tek tıklayarak silmek oldukça zahmetli ve geçen sürede eklenen videolar günlük hakkımızdan gidiyor.

3- Bunu merak ettiğim için yazıyorum. Blogger hesabı ekliyoruz ve eklediğimiz videolar bolg da otomatik yayınlanıyor, ancak ben (A) Adsense eklediğim videoların (B) adsensinin bloğunda görünmesini istemiyorum çünkü her iki adsense aynı bot vs bir çakışma söz konusu olabilir gibi bir düşünceye kapıldım aydınlatırsanız sevinirim.

4- Sunucunuzda çalışan sistem videolarımıza logo ekleyebiliyor, ses silebiliyor, süre değiştiriyor, küçültüyor, karartıyor, açıyor vs vs. peki introda ekleyemezmi, örneğin ben kanalım için bir intro hazırlasam, sitenizdeki kanal ayarlarında logo ekle bölümü gibi intro ekle bölümü olsa ben intromu upload etsem ve o kanala yüklenen her videoma intro ekleyebilsem.

5- Bazen çok iyi videolar yakalanıyor ve bunlardan yi para kazanıyorsunuz ama malum para hırsı bazen herşeyi önüne geçiyor, güzelim kanala abuk sabuk 2-3 video atıyorsunuz onlarda telif yediğinde kanal gidiyor, acaba şöyle bir şey yapılabir mi mesela benim A kanalıma yüklediğim videoların linki (ilk (Ç)aldığım yerdeki) bir bölümde tutulamazmı, kanalım kapandığında yeni bir kanal açtığımda hepsinin başına tik koyup bunları bu kanala yükle dediğimde kanal oluşturmak daha kolay olmazmı, mümkünmüdür?

1- 2 gündür video upload hızı çok yavaş ve bir kanalımda bulunan videoları başka bir kanalıma kopyalamaya çalışıyorum ki aynı botla yüklediğim bu videoları diğer kanala aktarırken youtube sürekli video dönüştürülemiyor hatası veriyor, halbuki aynı videolar.

2- Diğer sorunum ise daha doğrusu istek olarak kabul edin:

Örneğin toplu video ekledik 500 tane ve listede yüklenme başladı, sayfayı açık bekleterek hızlı yüklerken videolarda sil seçeneği var bunun "tik" şeklinde olması ve en alta "seçilenleri sil" gibi bir buton eklenmesi mümkün müdür? Çünkü bazen bir kanalı beğenip çekmeye çalıştığınızda kanaldaki tüm videolar eşleşen vermeye başlıyor, hemen silmeye çalışsanızda 300-500 videoyu tek tek tıklayarak silmek oldukça zahmetli ve geçen sürede eklenen videolar günlük hakkımızdan gidiyor.

3- Bunu merak ettiğim için yazıyorum. Blogger hesabı ekliyoruz ve eklediğimiz videolar bolg da otomatik yayınlanıyor, ancak ben (A) Adsense eklediğim videoların (B) adsensinin bloğunda görünmesini istemiyorum çünkü her iki adsense aynı bot vs bir çakışma söz konusu olabilir gibi bir düşünceye kapıldım aydınlatırsanız sevinirim.

4- Sunucunuzda çalışan sistem videolarımıza logo ekleyebiliyor, ses silebiliyor, süre değiştiriyor, küçültüyor, karartıyor, açıyor vs vs. peki introda ekleyemezmi, örneğin ben kanalım için bir intro hazırlasam, sitenizdeki kanal ayarlarında logo ekle bölümü gibi intro ekle bölümü olsa ben intromu upload etsem ve o kanala yüklenen her videoma intro ekleyebilsem.

5- Bazen çok iyi videolar yakalanıyor ve bunlardan yi para kazanıyorsunuz ama malum para hırsı bazen herşeyi önüne geçiyor, güzelim kanala abuk sabuk 2-3 video atıyorsunuz onlarda telif yediğinde kanal gidiyor, acaba şöyle bir şey yapılabir mi mesela benim A kanalıma yüklediğim videoların linki (ilk (Ç)aldığım yerdeki) bir bölümde tutulamazmı, kanalım kapandığında yeni bir kanal açtığımda hepsinin başına tik koyup bunları bu kanala yükle dediğimde kanal oluşturmak daha kolay olmazmı, mümkünmüdür?

1) Dün gece saat 21:30 ile 00:30 arasında youtube yavaşladı ama kendileri bakım yapmalarından kaynaklanıyor. Bugün ise 1 saat öncesinde yavaşladı. Ama bu süreçte sadece youtube sıkıntı yaşıyor. Diğer botlarda hız sıkıntısı yok. Youtube bu konuda server güncellemesi yapıyor ve geçicidir. Dün 3 saat yaptı galiba şimdide başlıyor gibi gözüküyor. Bizim 24 serverımızda yavaş çekiyor. 1 tane server değil.

2) Verilen toplu video isteklerinde tek tek silme dışında toplu silmeyi 1-2 gün içinde aktif edicem. Teşekkürler

3) Benim sitemde adsense var embed ile başka bir videoyu aldım. İçinde farklı birisinin adsense var. 2 tarafada sıkıntı çıkma ihtimali yoktur. Diğer olay. Benim adsense kodumla blogumda yayın yapıyorum ve video içinde aynı adsense var. Böyle bir durumda da çakışmaz aksine toplu çalışma olarak adsense görür. Bu konu sizin için +'dır.

4) Merhabalar, intro ekleme ayarlarını ayarlarım sayfasından yapabilirsiniz. Sadece yazı olarak ekler. Yakında introyu video link ile girmelide yapıcam ama düşünüyorum. Herkes 240 / 360 / 480 / 720 /1080 olarak 5 çeşit intro yapabilecek mi? Bence bu konuda karşı tarafta yapamayacağı bir durum var. Sistem otomatik boyutunu ayarlarsa 240'a intronuz dönüşünce iğrenç ötesi bir görünümü alır. Bu konu 1 ay sonra değerlendirilebilecek durumdur. Sürekli gelişme yapıyorum ve 1 ay içinde 9 güncelleme yapıcam.

5) Yüklediğim videolar bölümünde link olarak gösterme var. Orada toplu olarka bulabilirsiniz. Orayı kanala özgün seçme olayıda yaparım. Oradan linkleri alıp toplu olarak link olarak çekebilirsiniz. Böylelikle kapanan kanalı yedeklemiş olabilirsiniz. (sadece youtube'dan çekilenler içindir.)

1) Dün gece saat 21:30 ile 00:30 arasında youtube yavaşladı ama kendileri bakım yapmalarından kaynaklanıyor. Bugün ise 1 saat öncesinde yavaşladı. Ama bu süreçte sadece youtube sıkıntı yaşıyor. Diğer botlarda hız sıkıntısı yok. Youtube bu konuda server güncellemesi yapıyor ve geçicidir. Dün 3 saat yaptı galiba şimdide başlıyor gibi gözüküyor. Bizim 24 serverımızda yavaş çekiyor. 1 tane server değil.

2) Verilen toplu video isteklerinde tek tek silme dışında toplu silmeyi 1-2 gün içinde aktif edicem. Teşekkürler

3) Benim sitemde adsense var embed ile başka bir videoyu aldım. İçinde farklı birisinin adsense var. 2 tarafada sıkıntı çıkma ihtimali yoktur. Diğer olay. Benim adsense kodumla blogumda yayın yapıyorum ve video içinde aynı adsense var. Böyle bir durumda da çakışmaz aksine toplu çalışma olarak adsense görür. Bu konu sizin için +'dır.

4) Merhabalar, intro ekleme ayarlarını ayarlarım sayfasından yapabilirsiniz. Sadece yazı olarak ekler. Yakında introyu video link ile girmelide yapıcam ama düşünüyorum. Herkes 240 / 360 / 480 / 720 /1080 olarak 5 çeşit intro yapabilecek mi? Bence bu konuda karşı tarafta yapamayacağı bir durum var. Sistem otomatik boyutunu ayarlarsa 240'a intronuz dönüşünce iğrenç ötesi bir görünümü alır. Bu konu 1 ay sonra değerlendirilebilecek durumdur. Sürekli gelişme yapıyorum ve 1 ay içinde 9 güncelleme yapıcam.

5) Yüklediğim videolar bölümünde link olarak gösterme var. Orada toplu olarka bulabilirsiniz. Orayı kanala özgün seçme olayıda yaparım. Oradan linkleri alıp toplu olarak link olarak çekebilirsiniz. Böylelikle kapanan kanalı yedeklemiş olabilirsiniz. (sadece youtube'dan çekilenler içindir.)

Youtube dün geceki gibi yavaşlamıştır.
Farklı bot deneyebilirsiniz hız yine süperdir. Youtube dan çekim için 24 serverımızda yavaş çekim yapıyor(4 farklı batı ülkesinde).

Dün gecede aynı problem oldu bir anda hızlandırdılar.

1- Yavaşlık konusu tamamdır, sizin elinizde olan birşey değil :)
2- Bunun için teşekkürler.
3- Bilgi için teşekkürler.
4- Bu konu önemli, bu kadar şeyin çaresini bulduğunuza göre bunuda halledersiniz diye umuyorum :)
5- Bunu yapabilirseniz çok iyi olur, botunu kullanan herkes için büyük kolaylık olacaktır.

Bilgilendirmeler için teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

Hocam acaba uzun videolar için 10 15 dakika arayla reklam koy gibi bir olay olabilir mi ?

eşleşen ve ünlemleri silme muhabbetini de dört gözle bekliyoruz...güncellemelerin ve durmadan farklılık yaratmaya çalışmanı da takdir ediyoruz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri