Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Otomatik dil algılayan translate sistemi

+ Tam 35 dili otomatik algılar ve seçtiğiniz 35 dilden birisine çevirebilirsiniz. Başlık, etiket ve açıklama'nın tek tuşla dilini değiştirir. Sistem yandex.translate.com apisi üzerinden kullanılmaktadır. Bing ve google belli bir kota verdiği için yandex translate apisine bağladım.

Dün geceki istekleriniz gerçek oldu.

Harikasınız hocam valla helal olsun başka bir şey diyemiyorum.

Otomatik dil algılayan translate sistemi

+ Tam 35 dili otomatik algılar ve seçtiğiniz 35 dilden birisine çevirebilirsiniz. Başlık, etiket ve açıklama'nın tek tuşla dilini değiştirir. Sistem yandex.translate.com apisi üzerinden kullanılmaktadır. Bing ve google belli bir kota verdiği için yandex translate apisine bağladım.
Dün geceki istekleriniz gerçek oldu.

Valla hocam pes diyebiliyorum artık :)

Siz müşteri isteklerini önemseyip bu kadar hızlı davranabiliyorsanız sırtınız yere gelmez, çok teşekkürler ellerinize sağlık.

Hocam herşey süperde beni şu hatadan kurtarın artık...

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_HttpException' with message 'Expected response code 200, got 403 <HTML> <HEAD> <TITLE>Forbidden</TITLE> </HEAD> <BODY BGCOLOR="#FFFFFF" TEXT="#000000"> <H1>Forbidden</H1> <H2>Error 403</H2> </BODY> </HTML> ' in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php:745 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Zend/Gdata.php(219): Zend_Gdata_App->performHttpRequest('GET', 'https://gdata.y...', Array, NULL, NULL, NULL) #1 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(911): Zend_Gdata->performHttpRequest('GET', 'https://gdata.y...', Array) #2 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(799): Zend_Gdata_App->get('https://gdata.y...', NULL) #3 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(225): Zend_Gdata_App->importUrl('https://gdata.y...', 'Zend_Gdata_YouT...', NULL) #4 /home/videom/public_html/Zend/Gdata.php(187): Zend_Gdata_App->getEntry('https://gdata.y...', 'Zend_Gdata_YouT...') #5 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/YouTube.php(640): Zend_Gdata->getEntry('https://gdata.y...', 'Zend_Gdata in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php on line 745

Hata değil, uyarıdır hocam. Destek bölümü bunun için bulunuyor. Eksik birşey girdiğinizde çıkar bu uyarı. Örneğin kanal girmeden sistemden video yükleyince. Desteğe hangi sayfadan hangi işlemi yaparken alıyorum derseniz maksimum 1 saatte size yaptığınız yanlış tarif edilir ve düzeltirsiniz

Hata değil, uyarıdır hocam. Destek bölümü bunun için bulunuyor. Eksik birşey girdiğinizde çıkar bu uyarı. Örneğin kanal girmeden sistemden video yükleyince. Desteğe hangi sayfadan hangi işlemi yaparken alıyorum derseniz maksimum 1 saatte size yaptığınız yanlış tarif edilir ve düzeltirsiniz

Deneme süresi istedim hocam, destek üzerinden.

Hocam destek üzerindende size belirttim, sadece bu hata yuzunden kanal açtım kapattım ilk önce sorun yok herşey tamam faal çalışıyor aradan 1 saat geçiyor ayarı kaçıyor sinirlendim bende kanalı komple kapattım neyse sorun yok.

Küçük bir gelişme:
Artık Toplu link bölümünde video adreslerini eklerken kaç video girdiğinizi gösteren online sayaç eklenmiştir.

Toplu Link Bot (Tüm Botlar) kısmından 25 tane video yükleyebiliyoruz. Ancak kaç link attığımızı saydığımda unutabiliyorum. Muhtemelen diğer arkadaşların da başına geliyordur. Bunun için resimdeki gibi yaparsanız seviniriz.
Herkese Bol Kazançlar Dilerim...

http://1.bp.blogspot.com/-w6B0LeHxxss/UrLWttiFWYI/AAAAAAAAAuQ/ZXgP4qhLkAQ/s1600/servetifun.JPG
Merhaba hocam,

isteğinizi gerçekleştirdim. Gelişmemize verdiğiniz fikirler için teşekkürler

Birisi bu botun gelişimini durdursun :)

Birisi bu botun gelişimini durdursun :)

İstekler oldukça gelişme durmuyor hocam. Gün gelir istek biter, biz düşünür yine geliştiririz.

Dün yaptığımız büyük yatırımlar sonucu artık toplu videolar çok daha hızlı yüklenmektedir. Bizim tarafımızdan son 5 saatte youtube.com'a 127.000 video yüklenmiştir ve bekleyen 1 müşterimizin toplu videosu bulunmamaktadır. 1 ocağa yatırımımızı yaptık, 3.500 den fazla müşteriye ulaştık. Kullanan ve kullanmayan herkese katkılarından dolayı telekkürler.

Alexa.com dünya sıralamasında ilk 100.000'e girdik. türkiye sıralamasında ilk 1.500 site içerisinde yer alıyoruz. Tekrardan teşekkürler, sizler sayesinde büyüyoruz ve birlikte kazanıyoruz

İstekler oldukça gelişme durmuyor hocam. Gün gelir istek biter, biz düşünür yine geliştiririz.

Dün yaptığımız büyük yatırımlar sonucu artık toplu videolar çok daha hızlı yüklenmektedir. Bizim tarafımızdan son 5 saatte youtube.com'a 127.000 video yüklenmiştir ve bekleyen 1 müşterimizin toplu videosu bulunmamaktadır. 1 ocağa yatırımımızı yaptık, 3.500 den fazla müşteriye ulaştık. Kullanan ve kullanmayan herkese katkılarından dolayı telekkürler.

Alexa.com dünya sıralamasında ilk 100.000'e girdik. türkiye sıralamasında ilk 1.500 site içerisinde yer alıyoruz. Tekrardan teşekkürler, sizler sayesinde büyüyoruz ve birlikte kazanıyoruz

Kazandıklarınızın hepsi helaldir güle güle harcayın hocam.Gerçekten sistemin gelişme hızına yetişemiyoruz.

hocam merhaba toplu yuklemede translate özellıgını kullanamıyoruz sanırım ? ya da ben bulamadım malum bot jet hızında gelısıyor ellerinize saglık basarılarınızın devamını dilerim.

Evet toplu video yuklemede gercekten cok guzel bir hizlanma var , nerdeyse onceye gore 2 kat bir hiz sozkonusu , tebrikler , tesekkurler.

1 aylık almıştık dün bitti bitmeden önce 2 adet 1 yılık aldık ev arkdaşımla, toplu link ve ve komple kanal kopyalama tadından yenmez :) günlük 5-6 saatimi ayırdığım işleri cayır cayır yapıyor, ilk başlarda kanal çekmede problem vardı sonra halletti tabi, ayrıyeten youtube hakkındada sorular soruyorum hepsine güzel cevaplar alıyoruz gayet memnunuz. ve kazandığınız para son kuruşuna kadar helal olsun hocam :)

Küçük bir gelişme:
Artık Toplu link bölümünde video adreslerini eklerken kaç video girdiğinizi gösteren online sayaç eklenmiştir.

Merhaba hocam,

Teşekkür ederim hocam ilgin için.

---------- Mesaj saat 00:44:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:38:44 civarında gönderildi. ----------

Küçük bir gelişme:

Merhaba hocam,

Şimdi baktım da yanda rakamlar yok hocam.Denedim de.

Hocam Otomatik KAnal Çekimi Yapınca KAnalın Eski Videolarını Yüklüyor Çözüm Lütfen

---------- Mesaj saat 00:44:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:38:44 civarında gönderildi. ----------

solda yazıyor kaç link ekledigin.

vx6bb.png

Kazandıklarınızın hepsi helaldir güle güle harcayın hocam.Gerçekten sistemin gelişme hızına yetişemiyoruz.

Teşekkürler hocam. Nasipse hiç durmadan devam edeceğiz.

1 yıllık alındı :)

Hayırlı olsun hocam.

o kadar çok kullanan varsa bu kadar bot linki az diye düşünüyorum.....

Botlar sayfasından isterseniz ekstra bot yazarız. Şuanda mevcut 74 bot bulunuyor. Tabiki biraz seçiciyiz. Dünya sıralamasında ilk 300.000 site arasına girmelidir.

hocam merhaba toplu yuklemede translate özellıgını kullanamıyoruz sanırım ? ya da ben bulamadım malum bot jet hızında gelısıyor ellerinize saglık basarılarınızın devamını dilerim.

Merhaba hocam, teşekkür ederim sağolun. Toplu yüklemelere translate özelliğini anasayfadan betadan cıkınca ekleyeceğiz inş. Daha dün ekledik 4-5 gün sonra topluyada eklerim hocam.

1 aylık almıştık dün bitti bitmeden önce 2 adet 1 yılık aldık ev arkdaşımla, toplu link ve ve komple kanal kopyalama tadından yenmez :) günlük 5-6 saatimi ayırdığım işleri cayır cayır yapıyor, ilk başlarda kanal çekmede problem vardı sonra halletti tabi, ayrıyeten youtube hakkındada sorular soruyorum hepsine güzel cevaplar alıyoruz gayet memnunuz. ve kazandığınız para son kuruşuna kadar helal olsun hocam :)

Teşekkürler hocam, hayırlı olsun. Daha çok kazanır, daha az vakit harcmaya devam..

Sol bölümde yazıyor hocam. 4 tane link girdim orada o şekilde yazıyor. Sağ tarafına değilde sol tarafına verdim hocam.
tlink.png

Hocam Otomatik KAnal Çekimi Yapınca KAnalın Eski Videolarını Yüklüyor Çözüm Lütfen

Merhaba hocam, ilk önce 1. sayfadaki tüm videoları çekecektir. (50 tane)
1. sayfayı tamamladıktan sonra artık yeni gelen videoları çekecektir. Kısaca; hocam karşı tarafın kanalının son 50 videosunu sürekli kontrol eder ve çeker. daha geriye gidip geçmişi imkansız çekmez hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri