Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam önceki mesajdaki arkadaşın dediği gibi bilgisayarımızdaki videoyu da hızlı bi şekilde youtube a yükleyebilsek gerçekten çok güzel olur zaten çok çok güzel bi bot ama böyle olsa süper olur :) Bu öğrenci halimle 1 yıllık bile alabilirm :)

Teşekkürler hocam. Nasipse hiç durmadan devam edeceğiz.

Hayırlı olsun hocam.

Botlar sayfasından isterseniz ekstra bot yazarız. Şuanda mevcut 74 bot bulunuyor. Tabiki biraz seçiciyiz. Dünya sıralamasında ilk 300.000 site arasına girmelidir.

Merhaba hocam, teşekkür ederim sağolun. Toplu yüklemelere translate özelliğini anasayfadan betadan cıkınca ekleyeceğiz inş. Daha dün ekledik 4-5 gün sonra topluyada eklerim hocam.

Teşekkürler hocam, hayırlı olsun. Daha çok kazanır, daha az vakit harcmaya devam..

Sol bölümde yazıyor hocam. 4 tane link girdim orada o şekilde yazıyor. Sağ tarafına değilde sol tarafına verdim hocam.
tlink.png

Merhaba hocam, ilk önce 1. sayfadaki tüm videoları çekecektir. (50 tane)
1. sayfayı tamamladıktan sonra artık yeni gelen videoları çekecektir. Kısaca; hocam karşı tarafın kanalının son 50 videosunu sürekli kontrol eder ve çeker. daha geriye gidip geçmişi imkansız çekmez hocam.
1. sayfadaki videolar son ekledıği videolar değilse

solda yazıyor kaç link ekledigin.

vx6bb.png

Teşekkür ederim hocam ilgin ve cevabın için. Sizin gibi yardımseverler oldukça ben daha çok mutlu oluyorum.

Hocam önceki mesajdaki arkadaşın dediği gibi bilgisayarımızdaki videoyu da hızlı bi şekilde youtube a yükleyebilsek gerçekten çok güzel olur zaten çok çok güzel bi bot ama böyle olsa süper olur :) Bu öğrenci halimle 1 yıllık bile alabilirm :)

Hocam, bu özellik son 5 gündür isteniyor inşallah ocak ayı içerisinde yapıcam. Tabiki sistem herşeyi yaptığı için bi o eksik kaldı diyebilirim. Ama hız konusunda işte bizim serverdan yükleme youtube.com a yüklemek arasında hız farkı olmayacaktır. Çünkü sizin internetinizle sizin pc nizdeki videoyu yükleme işlemi yapacaktır.

1. sayfadaki videolar son ekledıği videolar değilse

Hocam sıralama olarak son yüklediklerinin 1. sayfasına bakar. Orada 2 tane seçim var hocam. Biri hepsini yükle diğeri sadece telif riski düşük olanları yükle. Hepsini yükle derseniz son yüklediği 50 ye göre bakıp yükler. Telif riski düşük seçili olarak son 50 videoyu yüklemeyi seçerseniz o zaman telif riskini %30 un altında görürse sistem onuda seçer. Bu size kalmış bir durumdur risk olayını hesap eder ve ona göre son 50 tanesine bakar hocam.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam, çok önemli bir konu ile karşınızdayım.

? 'li videoları silme yapabilmeniz mümkün mü ? Eğer yapabilirseniz çok iyi olur. Çünkü unutuyoruz ve ! e dönüşüyor, sonrasında da para kazanma kapanabiliyor.

Sık sık kanala girip ? li videoları silmek zorunda kalıyoruz. ? li videoları da tercihe göre silme bölümü eklerseniz süper olur, herşeyi yapabildiniz bunu da başarırsınız diye ümit ediyorum. Bu konu çok önemli bence.

Sizden ricam ? li videoları da sildirmeniz, bu olursa kafamız çok rahatlar. Bu gelişmeyi sizden bekliyorum.

sitede sorun mu var giriş yapamıyorum, mail adresi hatalı diyor

Siteye güncelleme flan yapılıyodur yoksa bu saatte başka neden öyle birşey desin ki

sanırım sorun genel. arkadas buyuk ihtimalle uyuyor. umarim uyaninca halleder :)

arkadaslar sayfa hacklenmis biizmde bilgilerimiz degistirilmis , adsenseme giris yapılmaya calısılmıs ve gmail 2.telefonumu degistirmisler. kendi sayfasında da herkes sifrelerini degistirsin diye yazmıs . sanırım sorun ciddi.

---------- Mesaj saat 08:57:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:52:34 civarında gönderildi. ----------

Hack saldirisi aldik. Geçici olarak 1 gün hizmete kapaliyiz. Lütfen tüm kanallarinizin şifrelerini değiştiriniz.
Sistemin tüm güvenlik bölümlerini tekrardan değiştiriyoruz.
Kanallarinizin riski bulunmamaktadir.

Benim hesabada giriş çıkış yapılmış..adsense bağlantıları sağlam görünüyor. Alt kanal şifresi değiştirme nasıl yapılıyor ? Bulamadım bir türlü.

adsense ile botun ne alakası var anlamadım, adsense bilgilerini bota nasıl girdin ?

arkadaslar sayfa hacklenmis biizmde bilgilerimiz degistirilmis , adsenseme giris yapılmaya calısılmıs ve gmail 2.telefonumu degistirmisler. kendi sayfasında da herkes sifrelerini degistirsin diye yazmıs . sanırım sorun ciddi.

---------- Mesaj saat 08:57:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:52:34 civarında gönderildi. ----------

Hack saldirisi aldik. Geçici olarak 1 gün hizmete kapaliyiz. Lütfen tüm kanallarinizin şifrelerini değiştiriniz.
Sistemin tüm güvenlik bölümlerini tekrardan değiştiriyoruz.
Kanallarinizin riski bulunmamaktadir.

Beyler paniğe gerek yok, bir yazılım hatası bulunuyor. Yazılım hatasında youtube kanallarınıza birşey olma durumu yoktur. Gece 12 de tekrar aktif edeceğiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri