Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Evet bendede aynı sorun var.

Hocam, notu sayfa üstüne yazmıştım tekrarını alırsanız lütfen konuma kocaman yazın. 5 dakika bakım var yazısını yazmak yerine şuanda yüklenmez 5 dakika bakımdayız yazmalıyım galiba. 5 dakikada desteğe 30 kişi geldi. Konuya 2 pm olarakda 3 geldi. Demekki 5 dakika kesinti yapmak hayatı durduruyor. Sitem etmiyprum hocam yanlış anlaşılmasın. Cevap yazmışken tekrar yazılmasına üzüldüm.

2. Bakıma girilmiştir. 4k youtube videoları ayarlanmaya çalışıyor ek sunucumuza verilmesi için.
Tahmini bakım süresi : 10 dakika

Sormayı unutmuşum toplu video artırmada da ücret artışı olacak mı.

bu zam parasız zamanıma denk geldi.ay başında tam da yıllık alacaktım.her ne kadar geç kalıp fazla verip alacak olsak da her kuruşunu hak ediyorsun...pişman olduğum alışverişim oldu ama 1 saniye bile düşünmeden neyse yollarım.kolay gelsin...

bu zam parasız zamanıma denk geldi.ay başında tam da yıllık alacaktım.her ne kadar geç kalıp fazla verip alacak olsak da her kuruşunu hak ediyorsun...pişman olduğum alışverişim oldu ama 1 saniye bile düşünmeden neyse yollarım.kolay gelsin...

Benimde parasiz anima denk geldi hocam ayni konudan rahatsiziz :) bereket 40 kusur gunum varda sorun olmayacak

hocam zamlanmadan yıllık aldım hakkını helal et :D çok daha fazlasını hakediyosun ama öğrencilik :)

1 yıllık üyelikde ben aldım hayırlara vesile olması dileğiyle işin sağlam yapan temiz bi kardeşimiz maşallah

Bende 1 yıllık üyeliği alıp uzattım.Hayırlısı olsun herkese Allah bol kazançlar nasip etsin şu yeni yılımızda. :)

1 yillik 99 tlydi kacirdik :) nasip degilmis

Herkesin Yeni Yılı Kutlu Olsun.
Tüm üyelerimizin sürelerine ek olarak +1 gün hediye gönderilmiştir.

Şuandan sonra tüm(önceki ve yeni) üyelerimizin günlük toplu video hakları 250'dir. Kullanmadığınız günlerin haklarını sonraki güne devretme özelliği devam ediyor ve edecektir. Tek link ile aynı anda sınırsız video yükleme hakları ve diğer sınırsız özelliklere bu yılda aynen devam.

hocam zamlanmadan yıllık aldım hakkını helal et :D çok daha fazlasını hakediyosun ama öğrencilik :)

1 yıllık üyelikde ben aldım hayırlara vesile olması dileğiyle işin sağlam yapan temiz bi kardeşimiz maşallah

Bende 1 yıllık üyeliği alıp uzattım.Hayırlısı olsun herkese Allah bol kazançlar nasip etsin şu yeni yılımızda. :)

Üstadlar, yıllık süreleriniz hayırlı uğurlu olsun. Güveniniz ve yorumlarınız için teşekkürler.

Yorumunuz için teşekkürler hocam, evet zam geleceğini son 4-5 aydır hafif hafif vurguluyordum. Ay başından bu yana tüm üylerimize mail gönderdik. Ama yinede tabiki herkese süreyi uydurmanın imkanı yok. Adınıza üzüldüm hocam.

Benimde parasiz anima denk geldi hocam ayni konudan rahatsiziz :) bereket 40 kusur gunum varda sorun olmayacak

Hayırlısı hocam, 40 gün kolay geçer hocam. Bol kazançlı olmasını dilerim.

yeni yılda günlük yükleme 250 olacak filan demişti biri öyle mi olacak

Merhaba hocam, 00:00'da sistemimiz günlük 250 hakka geçmişti.

Evet şuan o şekilde durum günlük 250 video yükleme hakkımız var.

Soruya cevabınız için teşekkürler hocam. Dikkatinizi çektiğine sevindim.

(Videoları aldığım kanala video eklendikce otomatik benimde kanalıma eklensin)

toplu video kisminda bunu bulamadim benmi gormuyorum birtek

Web_Scripti Hocam skype adresiniz var mı ve Ziraat bankasından para yatırabiliyor muyuz? Yatıramıyorsam başka yolu var mı? Bu arada Paypal ve Kredi kartım yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri