Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
deneme için bir hesap alabilir miyim?
Zamın değeri kadar günlük toplu video hakkınızda arttırıldı.
Eski fiyatlara göre : 1 Aylık 15 TL, 1 Yıllık 99 TL
Yeni fiyatlara göre : 1 Aylık 25 TL, 1 Yıllık 175 TL
%75 zam geldi hocam.
Hocam, 1 yıl 3 ay boyunca aynı fiyatlarla ilerliyorduk. 50 den fazla özellik ekledik ve 3 serverımız varken artık 27 serverımız var. Fiyat değişikliği için, bütün üyelerimize toplu mail gönderdik, forumlarda 1 aydır en az 20 kere konuşmuşumdur. Sitenin sağ alt bölümünde 1 gün boyunca ilan ettim.
Güzel kar ettiniz hocam. Özellikle son 10 günde 100'den fazla kullanıcımız, sürelerini 1 yıllık uzattılar. 1 aylık almadan direk 1 yıllık alan üyemiz çok azdır(5-6 tane).
Tam alıcaktım aylık 25 tl olmuş![]()
Çok gelişen bu ülkemizde bankamatiğin para yutma sıkıntısını tam gideremediler. Ama çoğunlukla hesabınıza geri yatırıyorlar. Eğer kartsız işlemse arayıp hesap no istiyorlar ve yatırıyorlar. Umarım bankamatiğin yuttuğu parayı geri alırsınız. Zaten 6 tl masraf almış. 9 tl de yutmasıyla yaptığı kazanca bak.benim hesapda 40 a geldi 1 aylık 6 ya yatırdı 9 u yuttu atm şükür amorti ettim yarısını bugun)
internet bankacılığıyla eft/havele masrafı 1Tl ye geliyor beyler
Hocam ATM'den para yatırabiliyor muyuz? Yatırabiliyorsak nereye yatıracağız? Benim Paypal hesabım yok. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Tüm bu yükleme olayları para kazanma acma ve diger seyler ekledigimiz partner kanalları icinde gecerli mi ?
[MENTION=3704]Bilge Kişi[/MENTION]
ytpara.com forum reklam alanımız için çizdiğiniz banner için çok teşekkür ediyoruz. Ellinize sağlık, çok beğendim.
![]()
Çok gelişen bu ülkemizde bankamatiğin para yutma sıkıntısını tam gideremediler. Ama çoğunlukla hesabınıza geri yatırıyorlar. Eğer kartsız işlemse arayıp hesap no istiyorlar ve yatırıyorlar. Umarım bankamatiğin yuttuğu parayı geri alırsınız. Zaten 6 tl masraf almış. 9 tl de yutmasıyla yaptığı kazanca bak.
[MENTION=3704]Bilge Kişi[/MENTION]
ytpara.com forum reklam alanımız için çizdiğiniz banner için çok teşekkür ediyoruz. Ellinize sağlık, çok beğendim.
![]()
Çok gelişen bu ülkemizde bankamatiğin para yutma sıkıntısını tam gideremediler. Ama çoğunlukla hesabınıza geri yatırıyorlar. Eğer kartsız işlemse arayıp hesap no istiyorlar ve yatırıyorlar. Umarım bankamatiğin yuttuğu parayı geri alırsınız. Zaten 6 tl masraf almış. 9 tl de yutmasıyla yaptığı kazanca bak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.