Alhambra
Yasaklanmış
Bir tane deneme üyeliği rica edebilir miyim mümkünse
Destek bölümünden istedim..
ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar,
ünlemli videoları ve telifleri silerken alt kanalsa hiç sıkıntı çıkarmadan hallediyor. Eğer anakanalsa ve alt knal bulunmuyorsa hesapda onuda sıkıntısızca temizliyor. Ama hem ana kanal hem alt kanal varsa bir hesapda ana kanalınkini temizleme ihtimali düşük oluyor yapay zekası yetmiyor. Biraz zeka ekliycem 1-2 güne oda yayına ıturur tüm gün bir yenilik üstüne uğraştım gece inş altif edicem. Destek bölümünde cok cok acil görmediklerimi cevaplıycak vaktim olmadı. Gece heriey cevaplanır ve konudaki mesajlarada cevap veririm. Hayırlı akşamlar
Ana kanalı kesin çözüyorsa süper.detayları ve yeni süprizi bekliyoruz.
mobil mesaj
Bir tane deneme üyeliği rica edebilir miyim mümkünse![]()
hocam sistemin dört dörtlük ama bugun unlemli videolar yuzunden kanalım kapandı oto ya bağlamıstım , ben surekli pc basında duramam ki ? isim vardı dısarı cıktım bir girdim unlemli uyarlarla ilgili mail gelmis botta silmeyince kanal 1-2 saat icinde kapanmıs. 15 gun sabret dedin beta dedin bekledik ama gri unlem silemeyeceksede gri unlem siliyor diye yazma hocam. bak ben mağdur oldum. maili al sana göndereyim gözlerinle gör. youtube uyarı maili atiyor sil diye unlemli videoları botta silmiyor. silmemiste. senden rica ediyorum bu sorunu cöz.
evet şu ünlemli videoları silmeyede bi çözüm bulsan çok iyi olur hacı işimizi zorlaştırıyor bu durum. Çok zor olmasa gerek çözüm bulmak.
Ana kanalı kesin çözüyorsa süper.detayları ve yeni süprizi bekliyoruz.
chrome link bulucu çalışmıyor sanırım alternatif bir yol var mı?
abi dört dörtlük bot lafım yok ama benimkisi sadece basit bir sitem. cözülürse wallahi damping olur giden bir kanal olsun canın sgolsun ama bundan sonrakileri kurtarırsan harika olur , tsk ler.
Merhabalar, para kazanmaya kapanan kanallarınızın para kazanmayı tekrar açmayı denemişsinizdir galiba. Geçmiş olsun öncelikle.merhaba [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]. Benim para kazanmaya kapanan kanalim var ordaki videoları hizli bir şekilde yeni kanala atabilirmiyim? yükleme upload hızlı mı?
ana kanalı kesin çözüorda son 200 videoya filan bakıyor daha öncekiler ünleme düşerse çaresiz kalıyor sanırım
şuan tek düşünelecek bu olmalı arkadaşlar sonraki şeyler zamanla gelir ama güvenlik daha önemli
toplu yükleme biraz hızlanabilirmi haber videoları geç yüklendimi kötü oluyor biraz
arkadaşta 10 tane ayrı hesabım var. gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. öncelikle herşeyden önce çok mütevazi ve değerli bir kişilik.teşekkürler.
2 gündür kullanıyorum bence piyasada ki en iyi bot.
Bu bot sayesinde en geç 2 haftada günlük en az 10tl kazanacak düzeye gelinir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.