Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bomba gibi bir yenilik daha:
+ Artık toplu videolarınızın tümüne tek tuşla intro veya logo ekleyebilirsiniz.(Otomatik karşı kanala yeni eklenenleri çekme, Kanal çekme, komple kanal kopyalama, kelime arayarak girme).

Anasayfadan ve toplu link ile eklemede şuanda 11 farklı özellik mevcuttur.(Süre kesme, boyut kesme, renk açma ve kapama, translate gibi işlemler). Bu özellikler yavaş yavaş toplu videolara eklenecektir. Şuanda intro ve logoyu ekledim. Bu bir beta sürümü olarak görebilirsiniz.

Not: Sistemimizde genel anlamlı 80mb üstü videolarda ek özellikler çalışmıyor. Çekilen video 80mb üstü ise normal özellik uygulanmadan eklenir. Bu sınır tamamen bekletmeme amaçlıdır. Bu sınırı inşallah yakında arttırcaz.(2 ay önce 40mb'dı, geçen ay 50 mb, bu ay 80mb'a çıkardık.)

valla bu kadar insanın memnun kaldığını görünce (bu işlere güvenmediğim halde) biraz daha araştırarak :) 6 aylık aldım.ilk 3 gün sıkıntılar yaşayıp durdum destekden de bildirdim.her zamanki sakinliğiyle cevap verdi sağolsun. şu anda gayet memnunum.bütün kanallarımı teker teker bağlayacağım bakalım nasıl olacak.

Ben teşekkür ederim hocam, evet 1-2 gün ısınma süresi gerekebiliyor. Sonrasında tüm özellikleri kullanılmaya sıkıntısızca geçmiş olunuyor.

Toplu videolarda logo ve intro ekleme şu an çalışıyormu + olarak her kanal için default olarak açıklama girmesini sağlayabilirmiyiz ? ( kanala özel x kanal için 1, y kanal için 2 gibi).

Evet hocam, şuanda aktif üsttede bilgisini verdim. Gece 4 gibi tam olarak aktif ettim. Ve şua saate kadar yapılan yüklemelere bakıyorum. %0 hata var. Çok şükür altından kalktım. her kanala özel niche etiket girme olayı yapıcam ama açıklama olayınıda düşüncem. Fakat etiketlerin orjinallerinin başına 3 tane maksimum etiket girilebilecek. Açıklamayada o şekilde olabilir. Ama orjinalleride olmalıki spamden kanal kapanmasın.(Öncesinde yaşadığım tecrübe ve hit politikam içindir)

Selamlar arkadaşlar,

Sistemi denemek için bana sunulan 1 günlük süre içerisinde Adsense'ten 4 TL kazandım.

Çok başarılı bir sistem ve almak isteyip tereddüt eden varsa düşünmesin ve alsın. :)

Beğenmenize sevindim. Umarım bu beğeninizi her zaman arttırırz.

2 hafta oldu ve verdiğim rakamı geçtim. Hâlâ bu botu almayan varsa beklemeden hemen alsın.

Teşekkürler hocam. Kazançlarınızın artarak gitmesine çok sevindim. İnşallah daha da çok kazanırsınız.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] PM atamiyorum size hocam mesaj kutunuzu temizlermisiniz.

Platin üyeliğimin süresi dün dolmuş. Silemeyeceğim kadar değerli mesajlarım var. tekrardan satın aldım platin gelince mesaj kutumdaki hak sayım tekrardan artacaktır. Bu yaşattığım olay için kusura bakmayın. videoyap.com destek bölümünden yazabilirsiniz.

hocam bu akşam ödemeyi geçip botu almak istiyorum.hemen açılırmı acaba ?

Merhabalar hocam, eğer videoyap.com'un süreyi uzat bölümünden kredi kartı veya paypal ile ödeme yaparsanız anında sürenizi sistem ekler. Ama destek bölümünden havale bilgilerimizi isteyip havale yaparsanız saatte bir mesajları kontrol edebiliyorum.
Hafta içi Mesaim = 08:00 - 18:00 / geceleri mesaim : 21:00 - 01:00
Not: Cumartesi öğleden sonrası ve pazar günleri sistemde sıkıntı olmazsa 3-4 saatte bir giriyorum.

merhaba,

Gün içinde Havale ile ödeme yaptım ancak sistem henüz açılmadı.Destek bölümünden gerekli bilgiyi verdim. Sistemi ne zaman açabilirsiniz.

iyi çalışmalar.

merhaba,

Gün içinde Havale ile ödeme yaptım ancak sistem henüz açılmadı.Destek bölümünden gerekli bilgiyi verdim. Sistemi ne zaman açabilirsiniz.

iyi çalışmalar.

Evet gece yeni girebildim. Tüm havale ile para yatırmalarını onayladım. kredi kartı ve paypal otomatik onay olduğu için havale ile onaylamada bu şekilde biraz süre geçebiliyor fakat gerçekten sizi çok bekletmişim. Kusura bakmayın.

İlginize teşekkürler. Kontrol ettim sistem açık. iyi çalımalar

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] şu forumda işini en düzgün yapan adamlardan... tebrik ediyorum bi kez daha

Evet gece yeni girebildim. Tüm havale ile para yatırmalarını onayladım. kredi kartı ve paypal otomatik onay olduğu için havale ile onaylamada bu şekilde biraz süre geçebiliyor fakat gerçekten sizi çok bekletmişim. Kusura bakmayın.

hocam desteğe yazdım ama cevap vermediniz bakarmısınız.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] şu forumda işini en düzgün yapan adamlardan... tebrik ediyorum bi kez daha

Allah razı olsun hocam, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Düşünceni yorumladığın için teşekkür ederim.

hocam desteğe yazdım ama cevap vermediniz bakarmısınız.

Dün gece arkadaşla görüşüldü. Hayırlı olsun.

slmlar bir aylık için ödeme yabtım msaj attım bakarmsınız teskler

Hayırlı olsun hocam onayladım.

Selamlar,

Kanal ekleme ile akalalı bir sorum var. Şöyleki,

1 gmail hesabı üzerinden 1 den fazla kanalım var. Dolayısı ile ana kanal bi gmail hesabı diğer kanallar ise youtube un vermiş olduğu email hesapları.

sorun şu : kanal tanımlaması yaparken 1 ci sıraya ana kanalımı gmail adresini ve yeni oluşturduğum api keyini yazdım.
2 ci sıraya diğer kanal için youtube un vermiş olduğu mail adresini yazdım . burada api key oluşturmam gereklimi.gerekli ise youtube un vermiş olduğu kanal mail adresinimi kullanmalıyım. veya ana kanalın gmail adresi üerinde olan api keyimi girmeliyim.

yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Selamlar,

Kanal ekleme ile akalalı bir sorum var. Şöyleki,

1 gmail hesabı üzerinden 1 den fazla kanalım var. Dolayısı ile ana kanal bi gmail hesabı diğer kanallar ise youtube un vermiş olduğu email hesapları.

sorun şu : kanal tanımlaması yaparken 1 ci sıraya ana kanalımı gmail adresini ve yeni oluşturduğum api keyini yazdım.
2 ci sıraya diğer kanal için youtube un vermiş olduğu mail adresini yazdım . burada api key oluşturmam gereklimi.gerekli ise youtube un vermiş olduğu kanal mail adresinimi kullanmalıyım. veya ana kanalın gmail adresi üerinde olan api keyimi girmeliyim.

yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

hocam her alt kanal için ayrı şifre oluşturcaksın, şifreyi oluştururken mail adresini de veriyo zaten sana, o mail ile de api alıcaksın

detaylar : http://www.ytpara.com/youtube-kanal...a-kanal-acmak-ve-bot-icin-hesap-ayarlari.html

Şuanda yurtdışındayım. 24.01.2014 15.30 ile 28.01.2014 18:00 arasında destek veremiycem. Şirketteki arkadaşlar sistemi sıkıntısız bir biçimde idare edeceklerdir. destek bölümü'nün üst tarafındaki yardımlaşma alanından birbirmizin sorularına cevap alabilirsiniz. Herkesden özür diliyorum, destek bölümünde üyelerimin kanallarıyla ilgili özel bilgiler bulunduğu için şahsım hariç hiçbir personelime bu yetkiyi veremiyorum. Anlayışınız için teşekkürler

Not: şuanda bekleyen hiç bir müşterimin destek talebi bulunmuyor.

hocam her alt kanal için ayrı şifre oluşturcaksın, şifreyi oluştururken mail adresini de veriyo zaten sana, o mail ile de api alıcaksın

detaylar : http://www.ytpara.com/youtube-kanal...a-kanal-acmak-ve-bot-icin-hesap-ayarlari.html
yardımın için teşekkürler hocam.

bir önemli bir de olsa iyi olur özellik söyleyeyim.

Edit:
Daha önce telif ve para kontrolü yapılan ve otomatik kontrol talimatı verdiğimiz kanallarda
2 sütunda da "Kontrol Yapılmadı" varsa telif yediğimizin haberi bu.Biz bunu orada görüyoruz ama Acil Uyarılar bölümüne yansımıyor.Belki 2 gün haberimiz olmuyor

Diğer daha önemsiz konuysa toplu bot link bölümüne Aynı butonunun gelmesi.

Kolay gelsin

youtube un vermiş olduğu her kanal için arı olan plus.google uzantılı her mail adresi için api key alarak sorunu çözdüm.

Not:api key alırken doğrulama esnasında sms hakkının bitmesi durumunda arama ile doğrulama seçeneği ile devam edilebiliyor.

Hesabınizda tek kanal var ve bu kanal alt kanalsa ana mailin api si ile oluyor.

mobil mesaj

arkadaşlar bişey soracam 2 gündür çok fazla video eşleşene denk geliyor.

ben bütün kontrol etmekte zorlanıyorum.videolar incelemede kalıyor.ben bütün kontrol etmekte zorlanıyorum.zaten düzeltmeye çalışsam da inceleniyordan çıkarmak çok zor oluyor. bot otomatik siliyor.

eşleşenlerin ve ünleme dönen bu kadar çok videonun olması kanalları etkiler mi? para kazanmayı falan kapatma ihtimali var mı google ın?

arkadaşlar bişey soracam 2 gündür çok fazla video eşleşene denk geliyor.

ben bütün kontrol etmekte zorlanıyorum.videolar incelemede kalıyor.ben bütün kontrol etmekte zorlanıyorum.zaten düzeltmeye çalışsam da inceleniyordan çıkarmak çok zor oluyor. bot otomatik siliyor.

eşleşenlerin ve ünleme dönen bu kadar çok videonun olması kanalları etkiler mi? para kazanmayı falan kapatma ihtimali var mı google ın?

başıma geldiği kadarıyla söyliyim.Uzun süre inceleniyor da kalan video para kazanmasını kapattı kanalımın.Bekle 10-15 dk da geçmezse sil gitsin videoları tavsiyemdir

---------- Mesaj saat 18:29:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:28:12 civarında gönderildi. ----------

Şuanda yurtdışındayım. 24.01.2014 15.30 ile 28.01.2014 18:00 arasında destek veremiycem. Şirketteki arkadaşlar sistemi sıkıntısız bir biçimde idare edeceklerdir. destek bölümü'nün üst tarafındaki yardımlaşma alanından birbirmizin sorularına cevap alabilirsiniz. Herkesden özür diliyorum, destek bölümünde üyelerimin kanallarıyla ilgili özel bilgiler bulunduğu için şahsım hariç hiçbir personelime bu yetkiyi veremiyorum. Anlayışınız için teşekkürler

Not: şuanda bekleyen hiç bir müşterimin destek talebi bulunmuyor.

yardımın için teşekkürler hocam.

hocam pm ile işbankası hesabınızı yollarmısınız almak istiyorum da

Bende bottan yararlanmak istiyorum eğer satışlar aktif ise lütfen PM gönderin.

Paypal ile odeme yapinca otamatik sure ekleniyor.Azonce 3 ay uzattim.paypal varsa arkadasi beklemeye gerek yok. (yinede siz bilirsiniz) Sistem sifir problem calisiyor.Kendisi Yurtdisindaydi,donecek galiba bugunlerde.

günlük video yükleme limiti her kanal için mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri