günlük video yükleme limiti her kanal için mi?
Tek tek sınırsız ama toplu video yükleme 250 sınırı var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
günlük video yükleme limiti her kanal için mi?
kanal kopyalamada geriye dogru video çekmek varmı? ve bu videoları günlük istediğimiz sayıda kanalımıza otomatik olarak atabliyor muyuz?
Türkiyeye dönüşümü yaptım bugece tüm destek bölümünden yazılanlara cevap vermiş olacağım. Ve hızlandırma işlemini yapacağım. Normalde günlük 600.000 video yüklenirdi sistemden bugün 900.000 video yükleme emri alınmış. Normalin %10 üstüne çıktığımız olmuştu ama bugun çok çok üstünde bir rakamdayız. Ayarlamayı yapıyorum.
Türkiyeye dönüşümü yaptım bugece tüm destek bölümünden yazılanlara cevap vermiş olacağım. Ve hızlandırma işlemini yapacağım. Normalde günlük 600.000 video yüklenirdi sistemden bugün 900.000 video yükleme emri alınmış. Normalin %10 üstüne çıktığımız olmuştu ama bugun çok çok üstünde bir rakamdayız. Ayarlamayı yapıyorum.
Bende eve biran kendimi atmak istedim fakat şirkette evin anahtarı kalmış. şirketi açtım v.s. ancak eve girebildim.Gözümüz yollar da kaldı be hocam
Dün gece 1 civarı büyük çekim emirleri verilmiş. Bazı arkadaşlar haklarını 10-20 bin biriktiriyor ve bir anda kullanıyor. buda tabiki düzensizlikten 600.000 günlük yükleme emri ortalaması gelirken 900.000 e çıkarıyor. ve ona göre performans ayarlaması yapmış durumdayım. Şuanda tüm makinaları turboya aldım. Sabaha kadar bekleyen 300.000 videoyuda normal yüklemenin yanında yapacağını umuyorum. Böyle şeyler olmasına üzülüyorum. Herkes aslında bu gibi durumlarda toplu videolar içinde bekleyen videolarına girerek turbo emrini kendi videoları için vermiş olabilir. Tabiki bu benim sistemimin işi. Yapmak size düşmez fakat anlık ben olmadığım zamanlar için. İnşallah 4-5 ay boyunca sisteme bakmadığım 12 saat bile olmayacaktır.hoşgeldin diyelim o zamanbiz de seni bekliyorduk,benim de bekleyen 200 e yakın video var sabahtan beri
![]()
Bende eve biran kendimi atmak istedim fakat şirkette evin anahtarı kalmış. şirketi açtım v.s. ancak eve girebildim.
Dün gece 1 civarı büyük çekim emirleri verilmiş. Bazı arkadaşlar haklarını 10-20 bin biriktiriyor ve bir anda kullanıyor. buda tabiki düzensizlikten 600.000 günlük yükleme emri ortalaması gelirken 900.000 e çıkarıyor. ve ona göre performans ayarlaması yapmış durumdayım. Şuanda tüm makinaları turboya aldım. Sabaha kadar bekleyen 300.000 videoyuda normal yüklemenin yanında yapacağını umuyorum. Böyle şeyler olmasına üzülüyorum. Herkes aslında bu gibi durumlarda toplu videolar içinde bekleyen videolarına girerek turbo emrini kendi videoları için vermiş olabilir. Tabiki bu benim sistemimin işi. Yapmak size düşmez fakat anlık ben olmadığım zamanlar için. İnşallah 4-5 ay boyunca sisteme bakmadığım 12 saat bile olmayacaktır.
Hoş Geldin Kardeş ..
Hoşgeldin hocam, böyle kaliteli hizmet verdikçe hep seninleyim.
Evet çok ağır atıyor videoları 600 videoyu 24 saatte tamamlayamadı neredeyse, müdehale etmeni ve hızlandırmanı bekliyoruz.
Saygılar.
Hoş geldiniz hocam. Videoyap.com dan yazdım dönmediniz bot satın alıcaktım da
Bende sıkıntı yok 500 video atti sabahtan beri
Hocam size ö.msj atmıştım boş bir zamanınızda bakabilirmisiniz?
Kredi kartıyla nasıl ödeyebilirim
Tüm destekdeki mesajlara cevaplar verilmiştir,
p.m. lere cevaplar verilmiştir,
havale/eft'ler onaylanmıştır,
kredi kartı ve paypal ödemeleri otomatik olduğu için bir sıkıntı bulunmuyor.
Bu gecelik yatıyorum, bekleyen videoları bulunan arkadaşların yarın gün içinde hepsi yüklenmiş olacaktır. Bu yavaşlığın sebebi dediğim gibi normal yüklemenin çok üstünde olmasındandır. Tüm bekleyenleri sistem yükleyecektir.
Hoşbulduk kardeşim.
Senin gibi bir üstadın benimle çalışması gerçekten güzel birşey. Server performans limitlerini zorlamaya başladım. Normal döngüye girmesi yarın içerisinde olacaktır. Arkada bekleyen çok fazla yükleme var bunları yapmaya başladı server.
Cevap yazmışımdır, şimdiden hayırlı olsun.
Bekleyen videolarda tarayıcıyı açık bıraktıysanız yüklemiştir hocam.
Cevaplar verilmiştir hocam.
Videoyap.com'a üye olduktan sonra sol bölümde süreyi uzat bölümü var. oradan kredi kartı veya paypal ile ödeme yapabilirsiniz. ödeme sonrasında anlık sistem otomatik aktif eder sürenizi. Dilerseniz havale/eft ilede ödeme yapabilirsiniz. Bunun için garanti veya iş bankası hesabımızı destek bölümünden isteyebilirsiniz.
öncelikle böyle bir bot hazırladıgın için tesekkür ediyorum samimi söylüyorum çok iyi bir iş çıkarmısısn ellerin dert görmesin dahada geliştirecegine yürekten inanıyorum ben su ana kadar memnunum bottan arkadasların dedıgın gibi biraz duraksama oldu ama asılır bu sorun deil)
Acaba deneme sürümü talebinde bulunabiliyormuyuz destekten özel mesaj attım fakat geri dönülmedi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.