Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Radore.com Dün gece 3 saat sıkıntı yaşattı, bugünde tekrardan 10 dakika önce sıkıntı yaşatmaya başladı. Türkiye'nin en büyük datacenterı ve son 3 yılda 10 saat kesinti yaşatmamış bir yerdir. Fakat gördüğünüz gibi son 1 günde 3 saatden fazla sıkıntı yaşattı. Yetkilerden bende cevap bekliyorum. Ama gün içerisinde yapılacak bir bakım olmamalıydı. Kısa sürede düzelicektir. Kalıcı çözüp için uğraştıklarını düşünüyorum.

Türkiyedeki sitelerin %30'u radore.com u kullanıyor.

Radore.com Dün gece 3 saat sıkıntı yaşattı, bugünde tekrardan 10 dakika önce sıkıntı yaşatmaya başladı. Türkiye'nin en büyük datacenterı ve son 3 yılda 10 saat kesinti yaşatmamış bir yerdir. Fakat gördüğünüz gibi son 1 günde 3 saatden fazla sıkıntı yaşattı. Yetkilerden bende cevap bekliyorum. Ama gün içerisinde yapılacak bir bakım olmamalıydı. Kısa sürede düzelicektir. Kalıcı çözüp için uğraştıklarını düşünüyorum.

Teşekkürler...

Hocam gene sorun var.. Kanal denetimindede bi hata alıyorum

Sisteme giriyorum kanallara kontrol yapılamadı ifadesini görüyorum canım sıkılıyor,kanal adresine girip sorun olmadığını görüyorum mutlu oluyorum yani anlayacağınız bu bot insana heyecan bile katıyor :)

Sorun çözüldü ama tekrarı halkında soruma yanıt bekliyorum

hepimize geçmiş olsun umarım bir daha olmaz :) hep beraber karma yapalım evrene iyilik gönderelim :)

bir saatlik sıkıntı herşeyin kilitlenmesine sebep oluyor. o değil de gece adsensede de sıkıntı vardı,acaba onların serverları da radore.com da mıydı :eek:

bugün herşey normale döner herhalde.bazı videolar ünlemde kalmış geceden beri galiba.baya bi ünlemli video sildi sistem bugün.

şubat ayı kazancım gelince almayı düşünüyorum işimi görürse sürekli kullanmayı düşünüyorum

deneme süresi kullandığım ve çok memnun kaldığım bot, bugün satın aldım ay sonunda tekrar uzatacağım süremi, teşekkürler böyle bir bot yazdığınız için

1 ay daha uzatılmıstır. tesekkurler [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ..

hocam destekden videoyap ticareti ile ilgili mesaj attım dönüş yaparmısınız teşekkürler :)

çektiğim bazı videolarda maksimum çözünürlük 240p oluyor orjinal video daha yüksek çözünürlükte olmasına rağmen,bununla ilgili bir ayar var mı

Kod:
çektiğim bazı videolarda maksimum çözünürlük 240p oluyor orjinal video daha yüksek çözünürlükte olmasına rağmen,bununla ilgili bir ayar var mı

Bazı videolarda logo basılınca sanırım görüntü kalitesi düşüyor. Hepsinde değil ama bazen oluyor gibi. Emin değilim. :(

Kod:

Bazı videolarda logo basılınca sanırım görüntü kalitesi düşüyor. Hepsinde değil ama bazen oluyor gibi. Emin değilim. :(

evet banada öyle geliyor logo ile alakalı sanırım.Yalnız şöylede birşey var HD video çekersen logo basmıyor ve kırpma yapmıyor sistem.:D

Hocam 80mb Üstü Olan Videolara Parlaklık Kırpma Felan Olmuyor galiba Bunu Biraz Daha Yükseltemezmisin 85mb yükledim telif aldım :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri