Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

VİDEO ORTASI REKLAMI TEK TUŞLA KANALDAKİ TÜM VİDEOLARA UYGULAYIN

+ Sistem size reklam çıkma sürelerini kendisi verecektir, dilerseniz bu süreleri kendinize göre değiştirebilirsiniz. Videonun süresine görede uyuşan reklam sürelerini otomatik ayarlar. Tek tuşla tüm kanaldaki 600 saniye üstü videoların içerisine reklam ayarlamasını yapabilirsiniz. Reklamı sistemden ayarlanmış videoları tekrardan karşınızada çıkarmaz.

videoorta.png

+ Sistem size reklam çıkma sürelerini kendisi verecektir, dilerseniz bu süreleri kendinize göre değiştirebilirsiniz. Videonun süresine görede uyuşan reklam sürelerini otomatik ayarlar. Tek tuşla tüm kanaldaki 600 saniye üstü videoların içerisine reklam ayarlamasını yapabilirsiniz. Reklamı sistemden ayarlanmış videoları tekrardan karşınızada çıkarmaz.

videoorta.png

Hayırlı olsun hocam , güzel yenilik teşekkür ederim

Not : Seçemediğiniz kanal varsa otomatik telifli videolar bölümünde kayıtlı değildir veya adsense kimliği bulunmuyordur.

ben adsense çalısmıyorum hocam partner çalısıyorum :) partnerli kanal ile olursa çok güzel olur .

hayırlı olsun kazançları katlayacak =)

ben ilk kanalım hariç diğer kanalları seçemedim ilk kanalda partnerde

%90 adsense kullanıyor. Adsense için beta olsun partnerıda haftaya eklerim. Partnerlardada normal para kazanma adsenseden sonra gelmişti buda sonra gelicektir inş.
Hayırlı olsun hocam , güzel yenilik teşekkür ederim

ben adsense çalısmıyorum hocam partner çalısıyorum :) partnerli kanal ile olursa çok güzel olur .

hayırlı olsun kazançları katlayacak =)

ben ilk kanalım hariç diğer kanalları seçemedim ilk kanalda partnerde

Cok isimizi kolaylastiracak bir bir ozellik oldu hocam elinize saglik.Simdi siz bunun autosunuda yapar ve her upload edilen videoya otomatik kendisi ekler. :)

Bir kanalda biz zaten video ortasi reklam girdiysek ve sonradanda video ekleme yapmak istersek o zaman eski videolarin ayari bozuluyomu,yoksa zaten video ortasi reklam acik olan video'ya dokunmuyormu?

:) Tebrikler hocam. Çok başarılı bir çalışmaydı Çok yararlı oldu.. :)

hocam demo acarsanız bıtane ödeme yapıp uzatıcam destek kısmından yazdım. özellık ıcın tesekkurler.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam aştın kendini :) Daha bugun destekden yazdım şudur budur derken yeni bir olay daha +2000 toplu video yükleme aldığıma hiç pişman değilim:)

Bir önceki sayfada yazdığım özelliği(alt tarafta alıntı yaptım) sizlerin fikirleri sayesinde oluştu. Fikir paylaşımını gerek konuda yazanlar ve gerek pm atıp yardımcı olanlara sonsuz teşekkür ederim.

Fikir veren arkadaşların mesajları için tıklayın.

videoorta.png

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam bu kadar yenilik getirmeyin yeter zam gelicek diye korkmaya başladık :)

Bir önceki sayfada yazdığım özelliği(alt tarafta alıntı yaptım) sizlerin fikirleri sayesinde oluştu. Fikir paylaşımını gerek konuda yazanlar ve gerek pm atıp yardımcı olanlara sonsuz teşekkür ederim.

Fikir veren arkadaşların mesajları için tıklayın.

Ellerinize sağlık hocam, en önemli özelliklerden biri daha gelmiş oldu.Artık youtube hesaplarıma pek girmeyeceğim sanırım :) Süremi 4-5 gün önce 3 ay daha uzattım. Gerçekten parasını hakeden, ticareti düzgün,dürüst birisiniz.Sizinle çalışmak çok güzel.

Öncelikle süper olmuş elinize sağlık

Ancak hangi kanalımı denersem deniyeyim bu hatayı aldım

Lütfen kanalınızı telifli videolar & para kazan bölümünden kontrol ediniz.

çok mükemmel bir özellik daha gelmiş öncelikle çok teşekkürler @Web_Scripti
Kullanacak olan arkadaslara tavsiyem ilk asamada bence tüm videolarınıza bir anda uygulamayın yani bir anda 100 200 videoya uygulanırsa sorun olabilir belki bunun dısında reklam aralıgı yt tarafından 7 dakika olarak belirlenmiş ama bence aralıgı arıtırın yani en az bi 15 dakika koyun bence reklamlar arasına çünkü her 7 dakikada bir reklam koyarsanız sıkılıp baska yerde izlerim daha iyi diye düşünenler olabilir hatta daha da kötüsü sinir olup videolarınıza şikayet bile açanlar olabilir sahsen ben bir film izlerken o kadar sık reklam cıkarsa karsıma sinirden şikayet atarım yani :)

hocam bır cok kez onlıne olmussunuz ama demo hala acılmadı bekleyen 25 kanal var onları tanıtsam aradan cıksa cok ıyı olcak :( ıyı calısmalar dılerım.

çok mükemmel bir özellik daha gelmiş öncelikle çok teşekkürler @Web_Scripti
Kullanacak olan arkadaslara tavsiyem ilk asamada bence tüm videolarınıza bir anda uygulamayın yani bir anda 100 200 videoya uygulanırsa sorun olabilir belki bunun dısında reklam aralıgı yt tarafından 7 dakika olarak belirlenmiş ama bence aralıgı arıtırın yani en az bi 15 dakika koyun bence reklamlar arasına çünkü her 7 dakikada bir reklam koyarsanız sıkılıp baska yerde izlerim daha iyi diye düşünenler olabilir hatta daha da kötüsü sinir olup videolarınıza şikayet bile açanlar olabilir sahsen ben bir film izlerken o kadar sık reklam cıkarsa karsıma sinirden şikayet atarım yani :)

Hocam direk aldım 1200 tane film arşiv kanalımda denedim. Hepsini yaptı 1 tane yapamadığı cıkmadı. Ve şuanda zengin ediyor beni bu durum. Çok şükür kanalada birşey olmadı.

hocam bır cok kez onlıne olmussunuz ama demo hala acılmadı bekleyen 25 kanal var onları tanıtsam aradan cıksa cok ıyı olcak :( ıyı calısmalar dılerım.

Hocam herşey iyi güzel hoşta, tüm videolara aynı dakika saniyeyi verirse problem oluşabilir.

her f5 de hocam o saniyeler sürekli değişir. orada 10-20 tanesi kaçtanesi varsa o kadarına aynı dakikaları girer. bir sonraki ayarınızda farklı rakamlar olur hocam.

Öncelikle süper olmuş elinize sağlık

Ancak hangi kanalımı denersem deniyeyim bu hatayı aldım

Lütfen kanalınızı telifli videolar & para kazan bölümünden kontrol ediniz.

Küçük bir düzeltme yapıyordum hocam. Tekrar deneyebilirsiniz.

her f5 de hocam o saniyeler sürekli değişir. orada 10-20 tanesi kaçtanesi varsa o kadarına aynı dakikaları girer. bir sonraki ayarınızda farklı rakamlar olur hocam.

Hocam öncelikle özellik için teşekkürler.
Kanalda Toplam 366 Video Bulnuuyor. -Buradaki yazım hatasını düzeltirsiniz,
Birde videolar listelenince seçmek için Checkboxlar yok. Çıkan her videoya yapmak zorundayız sanırım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri