Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para kazanma ayarlarında sorun var diyor para kazanmayı otomatik açmayı aktifleştirirken. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Kanalınızın para kazanması devre dışı olmasın ?
Dediğin gibi arkadaş para kazanmaların gitmiş olmasına hazır olmalı.
Beyler öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkürler.
+ Eğer kanalınızda para kazanma işlemi yapılamıyorsa kanalınız alt kanaldır ve siz ana kanal mailiyle tanıtmışsınızdır. Bundan dolayı yapamamışsınızdır. Tanıtım videomuzun ilk 15 dakikasında bulabilir veya kanallarım sayfasının en üsttündeki uyarılar bölümünde resimli anlatım linki mevcuttur.
+ Kendi pcnizdeki videoyu upload etme bölümüyle alakalı bir sıkıntı mevcut değil. Nasıl bir sıkıntı aldığınızı daha detaylı olarak desteğe yazarsanız loglara bakıp teknik cevap verebilirim.
+ Ünlem olayı için bir çare malesef bulamadım. Bulunan çareler ise 1-2 gün sonra otomatik youtube kontrolünde tekrar ünleme dönüşüyor. Ama bakıyorum ki geçen haftaya göre ünlem alan video sayı ortalaması %10 düşmüş. Düşme sebebi 1 kanala yüklenen video sayısını azaltmaktan geçmiş gibi çünkü kanal başına video yükleme azalmış, kayıtlı kanal sayıları artmış.
Az video yüklesemde ünleme düşüyor, sıfır kanal olsada düşüyor olayları var. Az önce evimin önünde çektiğim videoyu youtube'a yükledim. Parti zamanı başlığıyla yükledim ünlem yedi. aynı videoyu 2 farklı hesabıma attım para kazan oldu. Yani bir algoritması var ama çözülmüş değil.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ; Hocam bu video ortasi reklam girme isini Auto yapamazmisiniz acaba?
Video uzunlugu yeterli ise kendisi para kazanma aktif ettikten sonra video ortasi reklemida ayarlasin.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ; hocam toplu video yüklerken tüm kanallarıma gönder seceneği olsa güzel olur bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aslinda her 30dk deyilde, her video icin 1 defaligina video yuklendikten sonra ayarlasin.
Mesela aciklamada nasil link falan varsa siliyor,bize gerek olmadan, veya bir video telifli ise o video yu yuklemiyorya oyle bisey yani demek istedigim.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir iki önerim olacak olabilirse iyi olur ama tabi oluru varsa. Yani olmayacak bir şeyi istemek olmaz..
1-Biliyorsunuz videoları yüklerken 3 adet resim geliyor ve bu resimlerin 2. si yani ortadaki videoya ekleniyor. Siz bunu 3. resim olacak şekilde ayarlayabilirmisiniz? Yani sahte telif atacaklardan biraz olsun kurtulmak için en azından video resmini değiştirmenin faydası olacağını düşünüyorum. Yada bot videonun herhangi bir yerinden bir resim çekip özel küçük resim olarak eklese.
2-Birde şu analyatics kısmında abone sayıları ve izlenimler gösterilebiliyor. Kazancıda gösterme durumu olabilir mi?
3-Daha önce soruldumu bilmiyorum fakat sormak istiyorum. Videolara çerçeve ekleme gibi bir eklenti yapmak mümkünmüdür?
Merhaba Hocam,
1) Videoların küçük resim olayı için youtube api güncellemesini 20 gün sonra çıkaracağını belirtti. Bunu bekliyorum ve çok güzel bir sistem yapıcam bunun için. kullanıcı tek tuşla otomatikde olsa herşeyi ayarlıyabilecek hangi resim seçilebileceğini ve küçük resim ekleme yapabilecek.
2) Malesef kanaldaki analytics bölümünü youtube güvenlik sistemiyle yazdırıyor. Onu çekebilmek malesef şuan için imkansız. Ama ileride belki bir çaresi çıkabilir.
3) Evet çerçeve olayını 2 büyük yenilikden sonra getireceğim. Kişi çerçeve resmini seçebilecek veya kendisi resim ekleyebilecek.
Teşekkürler böyle güzel öneriler için.
Hocam imkanı yok dedim, ama ısrar ediyorsan şöyle yapabiliriz. bir blade yani 17.000 tl hediye edersin çalışması için bir tanede ben eklerim. O zaman ancak olur. 1 videoyu video ortasına açarken 6 sayfaya bağlanmak zorunda. Ondan sonraki her video için 1 sayfa yeterli.Mevcut 50.000 tl lik serverlarım yapabilse neden yapmayım? Girip tek tuşla video ortası tüm reklamları açabiliyorken 10 defa olmayacak dediğim şey daha 10 defa daha istencek. Bende 10 defa daha açıklayacağım.
Bu arada Sitem etmiyorum, ilk olmaz dememin üstüne tekrardan ısrarcı olduğun için yazdım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.