Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam alt kanal ekliyorum bota yanlız toplu yada tek video yükleyecem kanal çıkmıyor,api key izin hepsini yapıyorum,daha önce sıkıntı yoktu,oluyordu,ama bügün bi türlü beceremedim,sorun genelmi bendemi sorun var acaba

Artık bide şu logoları bazen büyük bazen küçük basma olayıda hallolduktan sonra ne isteyeceğiz hiç bilmiyorum :D

Videoyap.com destekde an itibariyle bekleyen cevap bulunmamaktadır. Hayırlı sabahlar.

Tamam olmasin hocam, canin sagolsun.Ama bu kadar tepki beklemiyordum.Dovmedigin kalmis hocam. Siz botunuzu gelistirmek adina degisiklik ve isteklere olumlu baktiginizi zannederek yazmistim.Kizacaksaniz bidaha bisey istemeyiz hocam.

Hocam, ben bu şekilde düşünmeni istemezdim. Kalp kırdıysam özür dilerim.

hocam alt kanal ekliyorum bota yanlız toplu yada tek video yükleyecem kanal çıkmıyor,api key izin hepsini yapıyorum,daha önce sıkıntı yoktu,oluyordu,ama bügün bi türlü beceremedim,sorun genelmi bendemi sorun var acaba

İlk defa duydum hocam bu durumu, dilerseniz destekden yazın.

Artık bide şu logoları bazen büyük bazen küçük basma olayıda hallolduktan sonra ne isteyeceğiz hiç bilmiyorum :D

Evet alperen hocam, bu konuda çalışmam mevcut 15 gün içinde 2 büyük yeniliğim var. sonrasında inşallah 3-4 gün içindeki yeniliklerin birinde bunuda çıkarıcam hocam.

Evet hocam artık logo işine el atın :D sinirimi bozuyorlar

Benimde bozuyor hocam:) küçük çözünürlükte büyük oluyor logo, yüksek çözünürlükte küçük oluyor logo. Ama otomatik sistem ayarlatmasını yapıcam kısa sürede hocam

Hocam video silme kısmını hiç kullanılabilir bulmuyorum.
Sadece kanal seçip belli bir hitin altındakilerini listese silmek istediğimiz videolara daha kolay ulaşamaz mıyız?
Tarih aralıkları girsek neysede orda sorduğu kanal açıldıktan sonra kaçıncı günleri arasında seçim yapmamız lazım heralde. Kimse de durup onu hesaplamaz. Benim kaçırdığım bir şey varsa söyleyin valla geçen silmeye uğraştım ulaşamadım videolara. Sadece şu hit altı çıksın diye yazdım çıkmadı videolar. Demekki 2 yeri de doldurmak zorunlu.
Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Hocam video silme kısmını hiç kullanılabilir bulmuyorum.
Sadece kanal seçip belli bir hitin altındakilerini listese silmek istediğimiz videolara daha kolay ulaşamaz mıyız?
Tarih aralıkları girsek neysede orda sorduğu kanal açıldıktan sonra kaçıncı günleri arasında seçim yapmamız lazım heralde. Kimse de durup onu hesaplamaz. Benim kaçırdığım bir şey varsa söyleyin valla geçen silmeye uğraştım ulaşamadım videolara. Sadece şu hit altı çıksın diye yazdım çıkmadı videolar. Demekki 2 yeri de doldurmak zorunlu.
Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Örneğin 50 hit altındaki videoları luzumsuz oldugu için silmek istiyorsun. Ama son 20 gün içinde eklenenleri silmek istemiyorsun. Bu senin degin gibi yapsaydık adam pirincin taşını ayıklamakla ugrasırdı. Şuanda kişi geliyor örneğin 20 ile 999 yazıyor. hittede 50 yazıyor. 20 günden fazla süredir yayında olupda 50 hit altını siliyor. Ama ben hepsini silicem diyorsan 0 ile 999 gün arası diyip istediğin şekilde tüm videoları listeleyip silebilirsin hocam. Bu istekleri ben değil, üyelerimizin ortak istekleri olarak yazılıyor hocam.

Hocam 5000 i aşkın üyemiz.... yazılması gerekiyor ilk sayfada [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Uyarın için teşekkürler hocam. Oradaki rakam sürekli değiştiği için ek harfi dalgınlıktan değiştirmemişim.

benimde bi önerim var.para kazanmayı otomatik açarken.600 saniye üstü videolara da otomatik kendi video ortası reklam girse güzel olabilir

Yeni önerim var
toplu video secerek toplu bir şekilde özel küçük resim girilse nasıl olur ?

benimde bi önerim var.para kazanmayı otomatik açarken.600 saniye üstü videolara da otomatik kendi video ortası reklam girse güzel olabilir

Hocam tek tuşla ayarlıyabileceğiniz şekli mevcut otomatik yapılması için ortalama aylık ücretin 25 den 50 ye cıkması gerekiyor. Bu nedenle olmayacaktır. Son 10 sayfada 10 defa detaylı açıklamışımdır.

Yeni önerim var
toplu video secerek toplu bir şekilde özel küçük resim girilse nasıl olur ?

Evet hocam, mart ayındaki youtube api güncellemesinde youtube çıkardığı an bende apisini sisteme entegre edicem.

toplu küçük resim yerine video eklerken mesela toplu veya tek yanında küçük resim ekle butonuda olsa mesela :) her video özel

Hocam ödeme yaptım garanti Iban No ya destekten de yazdım . 1 aylık açarsanız sevinirim .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hocam birşey sorabilir miyim ? İlerleyen dönemde de toplu videoyap hesabı alanlara yönelik bir indirim düşünüyor musunuz?

daha önce soruldumu bilmiyorum.

1 dizi mesela 30 dk

3 parta bölme seçeneği olsa her böldüğü part sonuna part 1 - part 2 yazsa böyle bir seçenek mümkünmüdür?

kolay gelsin

ben bu botu sevmedim. ACIMASIZCA KÖTÜ HABER VERİYOR :D şaka bir yana çok iyi bot artık sabahları 2 saat daha fazla uyuyabiliyorum. Teşekkürler videoyap

wL6AV1.png

hocam youtube ın bugını buldum açtıgım kanal 7 gün ömürlü oluyor . daha dogrusu sanırım youtube benim bug ımı buldu :D. videoyap botu da sağolsun uyarılar kısmına acımasızca yazmış :D

insan yavaş yavaş söyler dimi birden kalbime indirecekler olmaz böyle :D

---------- Mesaj saat 22:37:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:31:16 civarında gönderildi. ----------

bende bu yazıyı görecem die korkuyla açıyorum botu :):)

artık benim kanallar kaşar oldu ben açıyorum ytube banlıyor :D. alıştım ben :D.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri