Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gerçi destekten de yazdım ama dnemem amaçlı 1 haftalık falan satış açarsanız memnun olurum
rightster ent. kim ya maşallah youtubedeki herşeyin sahibi
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...eme-dusme-sorunu-icin-denenebilir-taktik.html
su konudaki taktigi sisteme entegre edebilme sansiniz var mi hocam?
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bu otomatik kanal çekmeye facebook kişisi ve sayfası olarak ekleyebilir misiniz ? Mümkün müdür ? Ben bir facebook sayfasından vidyo çekiyorum, vidyo attıkça benim youtube kanalıma otomatik olarak atabilir mi, facebook sayfasını da kanal niyetine görmesini sağlayabilir misiniz hocam ?![]()
Bi kanalda yüklediğim 150 videodan 138 i ünlem
Diğer kanalda yüklediğim 50 videonun 47 si ünlem saka gibi..
bu ay ödeme eşiğinide geçemeyecez ya![]()
Gece 12'den bu saate kadar yüklenen 1.540.000 video'nun 1.185.000 adedi para kazanmada $ işaretini yeşil olarak görüyor.
Sıfır kanallarda ünlem aç diyerek deneme yapan arkadaşlardan 4 tanesi geldi ve sonuçlarını destekden paylaştı.
1) 600 video yüklemiş 600 taneside para kazan yanmış. yani 0 ünlem çıkmış.
2) 425 adet video yüklemiş 418 adet videosunun para kazanması yanmış. geri videoları telifden veya ünlemden silindiğini bilmiyormuş.
3) 250 adet video yüklemiş 118 adet video para kazanmaya açılmış.
4) 250 adet video yüklemiş ilk 50 video para kazanmaya açılmış sonradan 2-3 tane ünlem gelmiş ve sonra yavaş yavaş ünlemler gelmeye başladığı için 78 adet videosunun para kazanması açılmış.
Umarım istatistikler sizi tatmin etmiştir. Bir çok arkadaşımız zaten konuyu eskisi gibi takip etmez hale geldi şükürler olsun iyi kazanıyorlar. Ama sizlerde ünlemden dolayı sıkıntılar varsa 1 martdan öncesi açtıgınız kanallar varsa onlara yükleme yapmayı bırakın onlara kanıt sağlama yapın sonra yükleme yapın. 1 martdan sonraki kanallar içinde ünlem geç özelliğini kullanın.
Günlük deneme süresini ekledim fakat 1 aylık altında üyelik satışı bulunmuyor.
Daha hiç duymadım desem yeridir senle çok uğraşıyor olabilir.
Evet [MENTION=247]Titan[/MENTION] arkadaşımız sağolun banada gösterdi bu yöntemi entegre etmeyle hala uğraşıyorum o çok teferatlu bir deneme henüz bitmedi.
Evet toplu video botumda facebook sayfasındaki videoları toplu cekme var hocam.
Herhalde en kötü oranlardan birisi diyebilirim. Sıfır 11 mart 2014 kanalı açın ünlemi geç uygulamasını aktif edin sonra deneme yapın hocam. Farkı göreceksiniz.
Birden çok yeni kanal açın ünlem geçi uygulayın. ay yeni başladı 2-3 günde dahi geçebileceğinize inanıyorum.
yeni karşılaştığım birşeyi belirteyim arkadaşlar
1 ay önce yüklediğim videolar $ işaretli idi bugun 3.tarafa düşmeye başladı rightster ent. diye bir şirket videoların telif haklarını koruyan ve bunları takip eden bir şirketmiş
Video Marketing, Video Distribution & Video Monetisation - Rightster
sanırım kendine yeni müşteriler bulmuş ve bu videoları izliyor, video almanca dilinde olmasına rağmen ve 1 aydır $ işaretli olmasına rağmen 3.tarafa düşüyor ve belli süre bu 3.taraf beklerse karşı taraf telif yollayabiliyor
dün bir kanalım gitti teliften adam almanca olan videoyu nasıl bulduğunu düşünürken bundan dolayı olduğunu gördüm...
hocam 30 dk otomatik takibin hiç şaşmaması gerekiyor çünkü karşı taraf eli kulağında bekliyor
Çok büyük kanalların genellikle yabancı haber kanallarının haklarını almış telif kontrolleriyle uğraşıyormuş. Cnn gibi çok büyük haber kanallarından video çekmemek iyidir çekilceksede sizde olduğu gibi o videonun demekki çok ömrü yok. Bilgi için teşekkürler
Clients - Rightster
450 büyük kanalın telif işlerini yönetiyorlarmış.
Evet toplu video botumda facebook sayfasındaki videoları toplu cekme var hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.