Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

burnuma pis kokular geliyor youtubeden :D :D :D önce ünlem füryası sonra bakım bilmem ne sonra videoyap sıkıntısı :D ne iş :D

beyler hazır kaos varken sorayım;

Bu video ortası reklamları toplu girme bölümünde benim kanalların alayı gri renkte seçilmiyor yani. Nasıl gireceğiz toplu olarak video ortası reklamları beceremedim henüz ?

Fikir ve tecrübelerinize açığım.

burnuma pis kokular geliyor youtubeden :D :D :D önce ünlem füryası sonra bakım bilmem ne sonra videoyap sıkıntısı :D ne iş :D

Ünlem sorunu komple Ortadan kalkdı son umut video yaptı oda siteyi satıp baslarım ünleminize dedi :D :D:D:D

Şimdi floridada Havuzlu evinin önünde bikinili kızları kesiyor:)))

Youtube Öldü Basımız Sağolsun

beyler hazır kaos varken sorayım;

Bu video ortası reklamları toplu girme bölümünde benim kanalların alayı gri renkte seçilmiyor yani. Nasıl gireceğiz toplu olarak video ortası reklamları beceremedim henüz ?

Fikir ve tecrübelerinize açığım.

telif para kazan bölümüne kanalınızı eklemezseniz orda gözukmez kanalınız

Acaba videoyap özgün videolarını mı yüklüyor? İyiye mi yoralım :)

Bu tip durumlarda insanların aklında çok soru işareti olur . Yönetici girip açıklama yapsa herkez rahatlıcak.

yav ne kadar aceleci insanlarsınız adam sabahtan beri bizi ünlemden kurtarmak için kod yazıyor geceye yetiştirmek için hemen herkes doluşmuş yok kapalı yok girilmiyor bir sabırlı olun bir bekleyin ne bu acele bi kaç saat video atmayın yav

Videoyap'a söz söyleyen çarpılır muhteşem hizmet düzeltir birazdan reiz

Merak ediyorum bu özgün sistemi gelince başka kaynak sitedenmi yüklicek öyle olursa herkes aynı videoları atar

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

şu özgün sistemini biri özet geçebilir mi?

Bot özgün videomu çekicek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri