Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Aklıma yeni özellikler geliyor, ekliyeyim; slaytlar üzerine yazı yazdırma özelliği de çok iyi olur. Yazılı bilgi vermeli slaytlar hazırlayabiliriz. Bunu da not alabilirsin hocam
Bir fikir de, müziklere para vermenize de gerek yok aslında partner panellerine bakarsanız, Awe, creative 1000 lerce müzik sunuyor telifsiz direk ordan da alabilirsiniz. Ama verdiğiniz site de güzel.
Bot iyice efsane oldu hizmetinden dolayı sana minnetarız gerçektenKolay gelsin.
chromedan siteye giremiyorum hata veriyor. internet explorer giriyor
Hocam öncelikle yaptığın hizmetlerden dolayı çok memnunum yaklaşık 4 aydır bot üyesiyim bu son eklediğiniz özgün video özelliği şimdilik aradığımız kelime ile alakasız resimler çıkarıyor. Resim bölümüne bizde resim yükleyebilsek bilgisayardan yada resim kısmını tamamen biz yükleyebilelim daha güzel olmazmı. Bir bakıma online movie maker programı gibi olur![]()
Evet Resimleri Biz Secebilsek Çok iyi olcak 2 bin tane araba resmi var toplu öylece duruyor bilgisayarda+ olarak hocam çoklu kanal secenegi koysanız yani yaptıgı o slaytı 1 kanala degilde atıyorum 10 kanala birden yapıp yüklesin.!
Hocam öncelikle yaptığın hizmetlerden dolayı çok memnunum yaklaşık 4 aydır bot üyesiyim bu son eklediğiniz özgün video özelliği şimdilik aradığımız kelime ile alakasız resimler çıkarıyor. Resim bölümüne bizde resim yükleyebilsek bilgisayardan yada resim kısmını tamamen biz yükleyebilelim daha güzel olmazmı. Bir bakıma online movie maker programı gibi olur![]()
Kisisel gorusum;
Bu ozellik guzel olmus ama benim beklentimi tam karsilamadi acikcasi. Mesela dizi olsun film olsun muzik videosu olsun bunlara bir cozum olacagini saniyordum peki bunlara bir cozum olamaz mi bu ozellik
Yapan ve yardimi olan arkadaslar saolun
Music Packs - Short Metal Loop Pack 1 | AudioJungle
Music Packs - Breaks DnB Collection 2 | AudioJungle
Hocam bunlar Fene Degil Arkadaşlarda severse koyulabilir![]()
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] elinize sağlık! ben özgün video yap sisteminin amacını tam olarak anlayamadım. bu bölümün kullanımı ile ilgili detaylı bir açıklama olursa sevinirim. sıfırdan videolar mı oluşturacak yoksa eşleşen vs aşmak için mi kullanacaz?
Evet Resimleri Biz Secebilsek Çok iyi olcak 2 bin tane araba resmi var toplu öylece duruyor bilgisayarda+ olarak hocam çoklu kanal secenegi koysanız yani yaptıgı o slaytı 1 kanala degilde atıyorum 10 kanala birden yapıp yüklesin.!
Hocam. özgün yüklediğim 2.videom ünleme düştü. free youtube müziğide koydum. Ne yapmam gerekiyor. ticari haklarını kanıtlama yapmaya tıklayp yazdım free müzikdir resimleri birleştirdim ettim diye ama dönüş olmadı 8 saattir.
Düşüncelerin ve önerilerin için teşekkürler hocam. Yandex images de arama yapıyor. ve resimleri oradan çıkarıyor. kendi pc nizden arama olanağı sağlatacağım hocam.
Dün açıklamalarımda belirtmiştim video üretip ünlem ve telif geçmeyle alakalı bir durum diye. Ünlem aldığınız videolarınız varsa yeni kanal açıp sistemdeki ünlem geç özelliğini kullanabilirsiniz.
Teşekkürler hocam, inşallah gece topluca gelen tüm müzik seçmelerin satın almasını alıp sistemede kısa sürede ekleyeceğim.
Merhaba hocam,
Başlığı yazdıktan sonra özgünleştir tuşuna basın. Arama kısmınada videonuzla alakalı bulunacak resim arama başlığını yazınız. çıkan sonuçlardan resimleri isterseniz tek tuşla tümünü seçip ekleyebilir veya sıralamasını siz istediğiniz gibi yapabilirsiniz. sonra altta resimler arası kaç saniye olsun diye bölüm var oradan örneğin 30 resim seçtin sen. 10 saniye aralıklar dediğinizde 300 saniyelik yani 5 dakikalık video üretmiş olur.
Arşivinizdeki resimleri yüklemeyle alakalı inşallah ileride bir güncelleme getireceğim. Lakin pc nizdeki resimlerin %100 aynı boyutta olması gerekir. Yoksa bu şekilde hd video üretemez ve çözünürlükleri kötü olur.
Bir videoyu birden çok kanala yüklemek videoyap tarafından malesef olmayacağı bir özelliktir. Nedeni aynı videoyu 1 adsensedeki farklı kanallara yüklemek spam adı altında sizin banlanmanıza benimde api lisansımın sıkıntısına neden oluyor.
Evet partner kanallarınında telifsiz müzikleri var lakin ben telif haklarını satın aldıktan sonra satın alma belgelerini videoyapda sergiliycem kim sesden dolayı telif yerse kanıtını anında sunsun diye. Yani %100 telif riskinide bu konuda aşmak istiyorum.
Resim geçişlerini effekt olayları inşallah ekleyeceğim.
Ben teşekkür ederim caner hocam sizlerin sayesinde.
Pc yi ve modemi kapatıp aç istersen hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.