Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Günde 250 video yükleme sınırı olmayan tarife falan varmı. İstedğim kadar video yükleyebilmek için günlük.

Kardeş manuel olarak istedigin kadar atabiliyorsun, 25 linki toplu var birde günlük toplu video hakkın kadar atabilirsin 250 ise o gün 250 atarsın 5.000 ise o kadar atarsın.

Merhaba Arkadaşlar,

öncelikle tüm yazıları okuyorum elimden geldiğince desteğe şuanda yazmaya devam ediyorum. Genel olarak cevap yazıyorum ve sizden isteklerim var.

Buradan Müzik Beğenelim
Şuanda 3 tane müzik geldi. Bu müziği özgün video oluşturda arka plan için eklenecek müzik listesine ekleyeceğim. Sizlerden isteğim bana biraz daha müzik listesi verin. Ücretsiz partner kanallarının veya youtube'un listesinden almak istemiyorum. Gün gelir sahte telif gelir ve elinizde delil olmaz. Benim telif haklarını aldığım bu müziklerin faturasını halka açık yapıcam hepinizde delil olmuş olacak.

2. planda @Alex (caner) hocamın dediği resimlerin üzerine ayrı ayrı yazı yazılıp video oluşturulması. Buradaki sorum beyaz kalın yazıyla yazılması yeterlidir değil mi?

3. planda yine @Alex (caner) hocam dediği gibi resimler değiştirilirken effekt eklenmesi(bu konuda kesin birşey söyleyemiyorum yazılım hayatımda daha önce yapmadığım birşey. Lakin deneyipde yapamadığım birşey olmadı. Her istekleriniz şuana kadar yapıldı.)

Bunları bugece veya yarın gece eklemeye çalışacağım. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz ve fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Buarada tekrardan hatırlatmak istiyorum. Bazı arkadaşlar ünlem geç ve özgün video özelliklerim ünleme takılıyor yazıyor. İstatistiklerim doğrultusunda %98 ünlemi geçiyor. Lakin bir kanal %100 ünleme takılıyorsa(yani artık özgün video yapma özelliğimizde bile takılıyorsa) artık o kanal karalisteye alınmıştır. Ancak o kanalı kullanmak istiyorsanız ünleme karşı kanıt sağlamanız gerekir. Sizlere önerim yeni kanal açın yüklemeleri yapın tekrar yeni kanal açıp yüklemeleri yapın.

1.5 yıl önce çıktığımız bu yola kesintisiz devam ediyoruz. Alexa verilerine göre Türkiye'nin en büyük 850. sitesi olduk. Hepsi sizlerin desteği sayesindedir.
slm desteğe yazdığım eklemeyi de yaparsanız ancak o zaman elle tutulur bir hale gelir.o ekleme yapmadan bu videolar kuru kuru kenarda kalır...eklemeyi yapınca günde binlerce izlenim alabilir.

100 kişide site çöktü diye yazmasa ne iyi olur :D gelir 1-2 saate ne olsa

üye sayısının fazlalığından kaynaklanan bir sıkıntı var ise hocam yeni üyeleri ayrı bir linkten yönlendirme yaparsanız daha olumlu olur gibi. videoyap1.com gibi.

İşe bak biz üye olduk site çöktü :D En kısa zamanda açılır umarım bugün önemli denemeler yapmam lazım tamda günü :(

süremin bitmesine 2 gün vardı ve adsense ödemelerine kadar yenileyemiyeceğim ama gel gör ki 2 gündür yükleme yapamıyoruz:D

---------- Mesaj saat 18:10:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:09:44 civarında gönderildi. ----------

İşe bak biz üye olduk site çöktü :D En kısa zamanda açılır umarım bugün önemli denemeler yapmam lazım tamda günü :(
sen bir duş al da gel:D

üye sayısının fazlalığından kaynaklanan bir sıkıntı var ise hocam yeni üyeleri ayrı bir linkten yönlendirme yaparsanız daha olumlu olur gibi. videoyap1.com gibi.

Hocam, üye sayısının sıkıntı yapacagını sanmıyorum öyle olsa sistemde yavaşlama olurdu ki kendiside yeni makinalar alırdı. Galiba yeni youtubenin yavaşlamasından makinaya birşey oldu gibi duruyor.

Müdehale edilir şimdi arızalar sayesinde sosyalleşiyoruz burda :)

umarım sorun yine radore kaynaklı değildir, nefret ediyorum radore'den. bot bu kadar güzel olmasa sırf radore yüzünden alternatifini arayacağım.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Eski blade makinamıza serverın fişi takılıyor. 10 dakika kesinti olacaktır.

Bekleyelim arkadaşlar açıklama yapılmış.

---------- Mesaj saat 18:30:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:22:35 civarında gönderildi. ----------

Merhaba Arkadaşlar,

öncelikle tüm yazıları okuyorum elimden geldiğince desteğe şuanda yazmaya devam ediyorum. Genel olarak cevap yazıyorum ve sizden isteklerim var.

Buradan Müzik Beğenelim
Şuanda 3 tane müzik geldi. Bu müziği özgün video oluşturda arka plan için eklenecek müzik listesine ekleyeceğim. Sizlerden isteğim bana biraz daha müzik listesi verin. Ücretsiz partner kanallarının veya youtube'un listesinden almak istemiyorum. Gün gelir sahte telif gelir ve elinizde delil olmaz. Benim telif haklarını aldığım bu müziklerin faturasını halka açık yapıcam hepinizde delil olmuş olacak.

2. planda [MENTION=1316]Alex[/MENTION] (caner) hocamın dediği resimlerin üzerine ayrı ayrı yazı yazılıp video oluşturulması. Buradaki sorum beyaz kalın yazıyla yazılması yeterlidir değil mi?

3. planda yine [MENTION=1316]Alex[/MENTION] (caner) hocam dediği gibi resimler değiştirilirken effekt eklenmesi(bu konuda kesin birşey söyleyemiyorum yazılım hayatımda daha önce yapmadığım birşey. Lakin deneyipde yapamadığım birşey olmadı. Her istekleriniz şuana kadar yapıldı.)

Bunları bugece veya yarın gece eklemeye çalışacağım. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz ve fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Buarada tekrardan hatırlatmak istiyorum. Bazı arkadaşlar ünlem geç ve özgün video özelliklerim ünleme takılıyor yazıyor. İstatistiklerim doğrultusunda %98 ünlemi geçiyor. Lakin bir kanal %100 ünleme takılıyorsa(yani artık özgün video yapma özelliğimizde bile takılıyorsa) artık o kanal karalisteye alınmıştır. Ancak o kanalı kullanmak istiyorsanız ünleme karşı kanıt sağlamanız gerekir. Sizlere önerim yeni kanal açın yüklemeleri yapın tekrar yeni kanal açıp yüklemeleri yapın.

1.5 yıl önce çıktığımız bu yola kesintisiz devam ediyoruz. Alexa verilerine göre Türkiye'nin en büyük 850. sitesi olduk. Hepsi sizlerin desteği sayesindedir.

Eski blade makinamıza serverın fişi takılıyor. 10 dakika kesinti olacaktır.

Müziklerin dediğin gibi haklarını satın alırsan ömür boyu kafamız rahat olur müzikten sıkıntı yaşamayız hocam. Verdiğin siteyi inceledim güzel müzikler var ama hepsini tek tek dinlemeye üşenir millet, istersen yanda farklı kategoriler var sitede her kategoriden 3-5 farklı müzik alabilirsin, müzikler her videoya gidecek tarzda olursa beğenilir zaten. 50 civarı müzik seçeneği olursa yeterli olur gibi düşünüyorum.

Resim üzerine yazı çok önemli güzel açıklamalı slaytlar yapabiliriz böylece, yazılar için de renk seçeneği ve yazı stili ve yazı boyutu seçimi ekleyebilirsen tadından yenmez.

Geçiş efektlerini yapabilirsin bence zor olmasa gerek, 10 tane farklı geçiş efekti eklesen yeter zaten.

Düşüncelerim bunlardır, kısa zamanda başarabilirsen harika olur kolay gelsin yapabileceğine inanıyorum hocam böylece süper özgün videolar hazırlayabiliriz.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam beyaz yazi butun resimlerde okunur sekilde olmaz saniyorum. Onu resimlere gore ayarlanacak sekilde bi kac secenek olsa iyi olur kirmizi, siyah, beyaz gibi. Sonucta acik tonlarin yogun oldugu bi resimde beyaz yazi neredeyse okunmaz

toplu yüklemelerde video yüklemeyi iptal etme gibi bi seçenek var mı ?..yanlış kanala atmışım videoları..

toplu yüklemelerde video yüklemeyi iptal etme gibi bi seçenek var mı ?..yanlış kanala atmışım videoları..

Yüklenen videolar kısmında sağ üst köşeden kanal seçimi yapıp silebilirsiniz hocam.

Şayet videolar yüklendiyse zaten onun için sağ kısımda menü mevcut.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri