Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Birkac saatlik aksaklik her sitede olabiliyor. Arkadas yinede 1 gun eklemis, Tesekurler.

Bugünkü video talimatları ne zaman harekete geçer hocam? Sanırım 12'den sonraya kalıcak henüz kanalı komple kopyala bölümü otomatik videoları harekete geçmedi bende.

evet otomatik kanal çekme bölümündeki kanallardan video ekleme yapmıyor?

Nankörlük olarak algılamayın ama bu slayt ile ünleme yakalanmama bende tam bir hayalkırıklığı yarattı. bu şekilde videolar atarak telif gelmez ünlem olmaz ama 1- abone kazanamayız 2- sürekli olarak flag yeriz. artık spamdan ekmek yenilmeyeceği anlaşıldı..

Nankörlük değilde berkan isimli şahsın beklentiyi bu denli yükseltipte resim birleştirip video yapma fikri insanları enayi yerine koymak gibi birşeydi. Sanırım reklamını yapmak istedi,Şok şok the end vs bol ünlemli konuları ile.
Neyse ondan da Allah razı olsun bunca bot kullanan kişiyle paylaştı fikrini.
Ancak yinede güzel, webscripti hocamın geliştirmeleriyle iyi işler çıkarılabilir.

Ünlem konusuna gelirsek ünlem aşmak istiyorsanız yeni kanallar açın bu kadar basit.
Benim görüşüme göre ünlemin çıkacağı kanal varsa ünlem ne yaparsan yap çıkar.
Ünleme düşmeyecek kanal ise hiçbirşey yapmana gerek yok.
Umarım yanlış anlaşılmam.
Herkese kolay gelsin.

hocam sorun ne ya deli olucam suan normal olarak video yüklüyemiyorum

Nankörlük olarak algılamayın ama bu slayt ile ünleme yakalanmama bende tam bir hayalkırıklığı yarattı. bu şekilde videolar atarak telif gelmez ünlem olmaz ama 1- abone kazanamayız 2- sürekli olarak flag yeriz. artık spamdan ekmek yenilmeyeceği anlaşıldı..

Nankörlük değilde berkan isimli şahsın beklentiyi bu denli yükseltipte resim birleştirip video yapma fikri insanları enayi yerine koymak gibi birşeydi. Sanırım reklamını yapmak istedi,Şok şok the end vs bol ünlemli konuları ile.
Neyse ondan da Allah razı olsun bunca bot kullanan kişiyle paylaştı fikrini.
Ancak yinede güzel, webscripti hocamın geliştirmeleriyle iyi işler çıkarılabilir.

Ünlem konusuna gelirsek ünlem aşmak istiyorsanız yeni kanallar açın bu kadar basit.
Benim görüşüme göre ünlemin çıkacağı kanal varsa ünlem ne yaparsan yap çıkar.
Ünleme düşmeyecek kanal ise hiçbirşey yapmana gerek yok.
Umarım yanlış anlaşılmam.
Herkese kolay gelsin.

2 değerli arkadaşım öncelikle şunu belirtmek isterim. ünlem getirmeme olayı kesinlikle %100 doğru. Flaglanma konusuna gelince eğer doğru başlık atılırsa hiç bir şekilde flaglar boşa döner. Yani gidipde pokemon 10. bölüm izle yazmayın. Pokemon karakterleri yazın, pokemon çizgi filmi yazın ama yanıltıcı başlık girmezseniz flag içinde birşey doğmaz. ömür boyuda para kazancını size garanti eder.

Diğer hususda sizin dediğiniz gibi bu özellik bir start aldı. Bu özellik öyle bir hale gelicek ki sizler sadece bu tip videolar yaparak kanallar doldurup ömür boyu risksiz kazançlar sağlayacaksınız. Sadece 24 saatini doldurmamış bu yeni özelliğe biraz süre tanıyın.

Not: Şuanda destekden cevaplar yazmaya devam ediyorum. Son 24 saatte 920 tane soru sorulmuş ama 360 farklı kişiden gelmiş. Kimin acil kimin önemsiz soru sorduğunu bilemiyorum. Yakında oraya bir şık eklemeyi düşünüyorum. Çok acil, Sistem Hakkında, öneri hakkında, youtube genel ve diğerleri diye. Mesajlarda önceliği çok acil ve sistem hakkında(yani videoyap hakkında) olanlara vereceğim.

Buarada deskteden bana çekebileceğim bir kanal linki verin diye günde 100 e yakın mesaj geliyor. Bunu cevaplamakdan çok yoruldum. 1 kişiye daha böyle bir kanal vermedim. Bana bu tür isteklerle gelmeyin. Kategori önerisi isteyin ama kanal linki istemeyiniz.

Selam şu resimleri video yapma özelliği devreye girdimi acaba?

bunu yazdın ya herkes bu şıkları işaretler:D

Kötüye kullanım olursa onun panelinde seçilebilir tek şey diğerleri bölümünü de yapmayı düşünüyorum:) En geç cevabı o zaman o almaya başlar.

Videolar bende beklemede ? Bu sorun bir tek bendemi acaba ?

bugün yaşanan sıkıntılardan dolayı günlük yapaması gereken haklar çok ağır geldi serverlara. Yavaş olsada verdiğiniz binlerce video yüklemesini sabaha kadar tamamını bitirmiş olur.

Selam şu resimleri video yapma özelliği devreye girdimi acaba?

Merhabalar,

evet hocam sol bölümde özgün video linkiyle yayındadır. Bugece belki geliştiremem ama yarın o bölüm çok gelişecektir.

hocam o bölümde gördüğüm bikaç sıkıntıyı yazayım

1)Bi kelimeyi yazdığımızda tuhaf tuhaf resimler çıkıyo güncel resimler çıkmıyo

2)Ben oraya bi kelime yazdığımda ve o kelimeyi diğer arkadaşda yazdığında aynı resim çıkıyo ve aynı videoyu yapıyoruz o arkadaşla

3)Kelime üretmeye yarayabilecek bi eklenti

bunlar benim gördüğüm

gelecek vaadeden bi sistem

hayırlı olsun ne diyelim

Kötüye kullanım olursa onun panelinde seçilebilir tek şey diğerleri bölümünü de yapmayı düşünüyorum:) En geç cevabı o zaman o almaya başlar.

bugün yaşanan sıkıntılardan dolayı günlük yapaması gereken haklar çok ağır geldi serverlara. Yavaş olsada verdiğiniz binlerce video yüklemesini sabaha kadar tamamını bitirmiş olur.

Merhabalar,

evet hocam sol bölümde özgün video linkiyle yayındadır. Bugece belki geliştiremem ama yarın o bölüm çok gelişecektir.

Hocam Aklımdaki Fikirleri destkden size ilettim o bölüm ucacak eger kafanıza yatarsa okumanızı bekliyorum :)

Merhabalar,

Selam bikaç deneme yaptım ama çok çok alakasız resimler çıkıyor bazen. Ben tv programı aratıyorum o bana araba, kedi köper vs. resmi çıkarıyor. Google resimlerde normal arama yapmıyor heralde benim elle arayıp bulduğum düzende bulamıyormu?

hocam o bölümde gördüğüm bikaç sıkıntıyı yazayım

1)Bi kelimeyi yazdığımızda tuhaf tuhaf resimler çıkıyo güncel resimler çıkmıyo

2)Ben oraya bi kelime yazdığımda ve o kelimeyi diğer arkadaşda yazdığında aynı resim çıkıyo ve aynı videoyu yapıyoruz o arkadaşla

3)Kelime üretmeye yarayabilecek bi eklenti

bunlar benim gördüğüm

gelecek vaadeden bi sistem

hayırlı olsun ne diyelim

Aratacağınız kelimeyi yandex resimler bölümünde arar hocam. alakasız resim çıkması yandexle alakalıdır. o bölümde de google u kullanmak istemedim:) Artık yeter diyecek.

Örneğin Video başlığınız Modifiyeli Ferrari F430 Top 10
Bunun için örnek arama başlığı : Modifiyeli Ferrari F430
olmalıdır. Yani arama başlığında top 10 nun geçmesi yanlış resimleri karşınıza cıkarır. bu nedenle arama başlığını dilediğiniz gibi düzeltebilrisiniz. resimleri yandex den ceker.

en çok aranan şey dün baktım cars kelimesiymiş. 106 farklı kişi bu aramayı kelimeyle yapmış. hepsinin video başlığı öncelikle değişikmiş. Hepsinin seçtiği süreler farklı video içinde cıkacak resimlerin yerleri farklı. Yani %100 özgündür hocam aynı video bir başkasında denk gelmesi milyarda 1 ihtimal denenebilir.

Hocam Aklımdaki Fikirleri destkden size ilettim o bölüm ucacak eger kafanıza yatarsa okumanızı bekliyorum :)

Bugüne ait mesajlara yeni yeni cevap vermeye başladım sıra gelince okuyup kesin dönüş yaparım çok sağolasın hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri