KimLanBunLaR
Yasaklanmış
heyecanlı bekleyiş devam ederkene inşallah bu gece gelir şu diğer sitelerden video çekme muhabbeti 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bgn 2.ci videoyap mı alıcam +750 yükleme günlk hak olck 1 aylk bot alıcam fiyat vede banka hesap no atarmsnz dönerseniz sevirim tşkler
Formu sürekli takip ediyorum ama bugece çıkacak büyük gelişme nedeniyle pek cevap yazmıyorum.
1 Aylık hesap alındığında içerisinde 25 değiştirilebilir kanal hakkı vardır. Ve standart toplu video hakkı 250'dir. Tek tek / özgün video yapmada bir sınır bulunmuyor.
2. bir hesap aldığınızda yine üsttekiyle aynı olur. Galiba ekstra toplu video hakı almaktan bahsetmiş arkadaş.
ben esktara alıcam hocam 1 tane botum var suan zaten +750 haklı 2.ci bi +750 haklı alıcamda havale yapıcam burdsanız gidip yatırıcam hemende
Burdayım lakin yazılım geliştirdiğim için onaylamarı akşam 5 de yapıcam.
Hocam ne gelecek bu gece ?
Diger sitelerden toplu video çekme gelcek.
Youtube Harici Diğer botlar için Toplu Server Çekmesi Eklenmiştir.
Sitedeki 102 botun 10 tanesi bu bölümde aktif edilmiştir. Yavaş yavaş bu bölümdeki botların sayısı arttırılacaktır.
1) Youtube Harici toplu ekleme için kelime arama:
+ Bot listesindeki bir sitede arama yaptırıp tek tuşla ekleme yapabilirsiniz.
1) Youtube Harici toplu ekleme için kanal / sayfa çekme:
+ Bot listesindeki bir sitede'nin üyeye ait kanalını veya sayfasındaki videoları toplu olarak çekebilirsiniz.
Not : Bu işlemlerde tüm toplu video genel işlemleri yapılabilir. Bot sayısı yakında artacaktır ve youtube botları gibi otomatik çekme eklenecektir.
Not 2: Hiç bir zaman bir sitenin anasayfasına eklenen yeni videoları otomatik aktarma olmayacaktır. Çünkü bu videoları herkes çeker ve kimse hit yapamaz. Bu nedenle bu şekilde kelime arama veya kanal/sayfa çekme olacaktır.
yandık valla bota yetişemiyoruz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.