Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

o kısmı bence hiç karıştırma bencede dediğin çok anlamlı ama şu an için hiç karıştırma çünkü en riskli kısım orası eşleşen gelebilir müziğe telif gelebilir sonra atılan bütün videolar boşa gidebilir bunlarıda düşünmek gerek şu anlık 3 müzik fazla bile ama kısa olması dediğin gibi uzun dakikalı videolarda iyi olmuyor ama dediğim gibi risk işi bu o yüzden kurcalamamak en güzeli
3 müzik fazla bile derken hocam bi kanala özgün çalışınca hepsi aynı müzik sen takipçi olumusun o kanala

@Web_Scripti Hocam birkaç kez söyledim, önemli olduğu için tekrar hatırlatayım;

Özgün video oluşturma kısmında arka plan müzikleri video uzunluğu boyunca devam etmesi çok önemli, bunu sağlayabilir misin?

5 dklık özgün video yapınca 1 dakika sonra müzik kesiliyor garip oluyor. Müziği video uzunluğunca yayabilir misin, teşekkürler.

Caner hocam her öneriyi okuyorum, lakin değerlendirmem gerekiyor. Değerlendirmeyide aklımdan 3-5 oortalamayla yapmış olsamda yazacak pek vaktim olmuyor. Olumsuz düşündüklerime cevap yazıyorum. Tam olumlu veya oluru var olanlara cevap veremiyorum. Bu dediğinizide inş kısa sürede yapacağım. İlk önce sistem performansını stabil yapmaya çalışıyorum.

Bu yeni iç yazılım geliştirmesiyle baya stabilleştiğini düşünüyorum. 1.5 yılda bu duruma geldik, zamanla herşey daha iyi yerlere gelecektir.

Caner hocam her öneriyi okuyorum, lakin değerlendirmem gerekiyor. Değerlendirmeyide aklımdan 3-5 oortalamayla yapmış olsamda yazacak pek vaktim olmuyor. Olumsuz düşündüklerime cevap yazıyorum. Tam olumlu veya oluru var olanlara cevap veremiyorum. Bu dediğinizide inş kısa sürede yapacağım. İlk önce sistem performansını stabil yapmaya çalışıyorum.

Bu yeni iç yazılım geliştirmesiyle baya stabilleştiğini düşünüyorum. 1.5 yılda bu duruma geldik, zamanla herşey daha iyi yerlere gelecektir.

Hocam mesaj kutunuz dolu burdan yazıyım dedim paypalda 9,90 TL para var acaba 5-10 gün atsanız bana bu 9,90TL ye olurmu ? Acil bi kategori denemem lazım partner kanalımda.

204 oldu 4 tane daha atttıı anca :S
Hocam gece 12 ye kadar geliştirdim. Gece 12 de herkesin günlük hakkı açıldı. Bu saatte milyonlarca video emri geliyor milyonlarca video yükleniyor. Sabah 8 de incele hocam bekleyen kalmayacaktır.
[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/B]

Skype Adresiniz vs mevcut mu hocam 1 kaç sorum var ancak mesaj kutunuz dolu

imzamdan alıntı:

Lütfen p.m. göndermeyiniz, skype kullanmıyorum. İletişim için Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. destek bölümüne yazabilirsiniz.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstad çıldıracağım artık bu soruna bakamaz mısın ünlem geçilen videoların bazıları orjianal başlığa dönmüyor dolar yanıyor ama orjinal başlığa dönmüyor kaç defa manuel kontrol ettirdiğim halde :S hiç stabil değil bu kısın toplu video hakkım boşu boşuna gidiyor :S

Hocam ticket için ayrı bir yapı oluşturma zamanı geldide geçiyor.bile.ben şahsen sizin daha çok teknik/yazılim isleriyle ilgilenmenizi isterim...ticket için gelen sabit sorular var destek ekibiniz klasik sorulara standart (doğru olan) yanıtlari verir.diğer başa çıkamadıklarini sistem üzerinden size forwardlar..kanal bilgilerinin olduğu mesajlar onlara çıkmaz, yani.videoyap admin panelinizden bağımsız bir şekilde bu iş yürür.size elemanda bulunur evinde bile yarı zamanli bu işi yürütebilecek insanlar var.daha fazla büyümek istiyorsaniz stratejik kararlar almanız gerekiyor.oturalım konuşalım bunları.biz bir aileyiz, fikirleri degerlendir birlikte buyuyelim...sorunumu kendim çözdüm butonunun bile sana artısı olmuştu hatırla, daha neler neler var...

mobil mesaj

@Web_Scripti üstad çıldıracağım artık bu soruna bakamaz mısın ünlem geçilen videoların bazıları orjianal başlığa dönmüyor dolar yanıyor ama orjinal başlığa dönmüyor kaç defa manuel kontrol ettirdiğim halde :S hiç stabil değil bu kısın toplu video hakkım boşu boşuna gidiyor :S

Bu sorun bendede zaman zaman oluyor 1 ay geçmiş üstünden hala sayı kalan videolar var arkadasınde dediği gibi bu sistem tam manasıyla dogru çalısmıyor.

Ayrıca @exceLLency yede katılıyorum zira 2 gün olmus hala cevap alamadıgım sorular var bazen 2 3 gün cevap gelmediği için sorunu kendim çözdüm deyip geçiyorum sorun devam ettiği halde.
Destek bölümünden ne kadar sacma sorular geldiğini az çok tahmin edebiliyorum bu sorular yüzünden zamanınızın büyük kısmının bosa gittiğinide tahmin edebiliyorum siz ne kadar uyarsanızda bu boş sorular gelmeye devam edecektir hiç bi zaman bitmiycek.
bu durumda size 2 secenek sunuyor ya destek kısmı için eleman bulmak yada yeni üye alımını durdurmak git gide büyüdüğünüzü bizde sizde çok iyi biliyorsunuz su anda bile 2 3 günde cevap alamıyorsak sorunumuza yarın dahada büyüdüğünüzde belki 1 ayda alamıycaz cevap :)

İlk basta söylediğim seye örnek verecek olursak bi kanalımda 200 den fazla video atılmıs hepsi resimdeki sekilde atılalı 9 saat olmus.

sorun hala devam edıyo yuklemeler aşırı yavaş

Web_Scripti'nin dünikü yorumuna istinaden bugün yığınla işim olmasına rağmen iş yerime dizüstü bilgisayarımı getirdim upload için. Ancak yorumun bende hayal kırıklığı yarattı kardeşim. Umarım böyle devam etmez. İlk aldığım günü özlediğimi söylesem sanırım yanlış olmaz.

Birde şimdi 40 kanaldan 25 kanala düşürülmüş sanırım hakedişler. Bu böyle olacaksa bu durumda hoş değil. Web_Scripti'nden cevap bekliyorum inşaAllah.

Webscripti hocam bir önceki mesajıma ek olarak kanal kontrollerin çok sistem kaynağı tükettigini söylemiştin.buna da bir çözüm buldum hatta herkesin hoşuna gidecek.bazı kanallarımiz var video yüklemeyi bitirmisiz üstüne haftalar geçmiş, ben şahsen bunların yarım saat değilde 3 ya da 6 saatte bir kontrol edilmesini istiyorum.sizin yapacağınız kanala son video yükleme tarihine bakmak ve belirli bir süre üstündeyse kullanıcıya seçenek sunmak,(xx kanalınizi 3 saatte bir kontrol etmemizi istermisiniz ) kullanıcıninda hoşuna gider bu neden benim temiz kanalı her 30 dk. Da bir bizikliyoruz ki....bu cpu yu çok etkileyecek.

mobil mesaj

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bu çerçeve eklemede resim olsa daha iyi olur.Siyah pek işe yaramıyor.

80 megabayt mı kaç mb bilmiyorum ama bunu aşan videolarda kesme-biçme-çerceve çalışmıyor bunu belirtin şark kurnazlığı olmasın,öyle kelimelerin yerini değiştirince imdb'den kanaldaki diğer videolardan text çekicince orjinal falan olmuyor videolar.

80 megabayt mı kaç mb bilmiyorum ama bunu aşan videolarda kesme-biçme-çerceve çalışmıyor bunu belirtin şark kurnazlığı olmasın,öyle kelimelerin yerini değiştirince imdb'den kanaldaki diğer videolardan text çekicince orjinal falan olmuyor videolar.

Burada bir kurnazlık yok. Bunun belirtildiği noktalardan bazıları;

1) Sıkça Sorulan Sorular
2) Konu içerisinde 100'lerce defa yazıldı.

Dilersen sitenin en üsttüne h1 tagı ile 150mb üstü videolarda ek özellikler olmadan orjinal yükleme yapılır yazayım daha mutlu olabilirsin.

Arkadaslar :) Her Videoda Ünlem cıkıyor kendim bile yapsam videoyaptan. nasıl kurtulablirim bu işte yeni sayılırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri