Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 müzik fazla bile derken hocam bi kanala özgün çalışınca hepsi aynı müzik sen takipçi olumusun o kanalao kısmı bence hiç karıştırma bencede dediğin çok anlamlı ama şu an için hiç karıştırma çünkü en riskli kısım orası eşleşen gelebilir müziğe telif gelebilir sonra atılan bütün videolar boşa gidebilir bunlarıda düşünmek gerek şu anlık 3 müzik fazla bile ama kısa olması dediğin gibi uzun dakikalı videolarda iyi olmuyor ama dediğim gibi risk işi bu o yüzden kurcalamamak en güzeli
@Web_Scripti Hocam birkaç kez söyledim, önemli olduğu için tekrar hatırlatayım;
Özgün video oluşturma kısmında arka plan müzikleri video uzunluğu boyunca devam etmesi çok önemli, bunu sağlayabilir misin?
5 dklık özgün video yapınca 1 dakika sonra müzik kesiliyor garip oluyor. Müziği video uzunluğunca yayabilir misin, teşekkürler.
Caner hocam her öneriyi okuyorum, lakin değerlendirmem gerekiyor. Değerlendirmeyide aklımdan 3-5 oortalamayla yapmış olsamda yazacak pek vaktim olmuyor. Olumsuz düşündüklerime cevap yazıyorum. Tam olumlu veya oluru var olanlara cevap veremiyorum. Bu dediğinizide inş kısa sürede yapacağım. İlk önce sistem performansını stabil yapmaya çalışıyorum.
Bu yeni iç yazılım geliştirmesiyle baya stabilleştiğini düşünüyorum. 1.5 yılda bu duruma geldik, zamanla herşey daha iyi yerlere gelecektir.
204 oldu 4 tane daha atttıı anca :Sbumu hız ya hocam 212 video 1 saatir 208 oldu ancak
Hocam gece 12 ye kadar geliştirdim. Gece 12 de herkesin günlük hakkı açıldı. Bu saatte milyonlarca video emri geliyor milyonlarca video yükleniyor. Sabah 8 de incele hocam bekleyen kalmayacaktır.204 oldu 4 tane daha atttıı anca :S
[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/B]
Skype Adresiniz vs mevcut mu hocam 1 kaç sorum var ancak mesaj kutunuz dolu
@Web_Scripti üstad çıldıracağım artık bu soruna bakamaz mısın ünlem geçilen videoların bazıları orjianal başlığa dönmüyor dolar yanıyor ama orjinal başlığa dönmüyor kaç defa manuel kontrol ettirdiğim halde :S hiç stabil değil bu kısın toplu video hakkım boşu boşuna gidiyor :S

sorun hala devam edıyo yuklemeler aşırı yavaş
80 megabayt mı kaç mb bilmiyorum ama bunu aşan videolarda kesme-biçme-çerceve çalışmıyor bunu belirtin şark kurnazlığı olmasın,öyle kelimelerin yerini değiştirince imdb'den kanaldaki diğer videolardan text çekicince orjinal falan olmuyor videolar.
kanal listenin en kara kısmına düşmüş kardeşArkadaslarHer Videoda Ünlem cıkıyor kendim bile yapsam videoyaptan. nasıl kurtulablirim bu işte yeni sayılırım
kanal listenin en kara kısmına düşmüş kardeşyeni kanal aç özgün video üret ertesi gün sonra spama başla
hocam özgün video üretip birkac gün sonra spam attıgımızda kanal temiz mi kalıyor ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.