Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

vds nin kat kat fazla hızlısı bot , yarısını bile zor görür oldu.3 film 40 dakikadır hala yüklenmede olmamalı...

bence şu saatten sonra yeni özellikler beklemek yerine , mevcut durum korunmaya çalışılmalı..
bu da alımı yenilere kapamak , desteğe adam almak , bot fiyatını 10 lira 20 lira artık ne kadarsa maliyeti iyice rahatlatcak bi hale getirmekle mümkün.

kolay gelsin hocam.

şu ünlem belasına çare dışardan video atmak ama tek tek zor oluyor.o yüzden toplu atılan sitelerin sayısını arttırsak güzel olur.yt-yt işinde güncel kategorilerdeki kanallara 2gün sonra yükleme yapılamaz duruma geliyor.

o kısmı bence hiç karıştırma bencede dediğin çok anlamlı ama şu an için hiç karıştırma çünkü en riskli kısım orası eşleşen gelebilir müziğe telif gelebilir sonra atılan bütün videolar boşa gidebilir bunlarıda düşünmek gerek şu anlık 3 müzik fazla bile ama kısa olması dediğin gibi uzun dakikalı videolarda iyi olmuyor ama dediğim gibi risk işi bu o yüzden kurcalamamak en güzeli

Şarkıların lisansı satın alınmış durumda, bize ait şarkılar, 1 kere yayınlanması ile tekrarlanması arasında bir risk farkı olacağını düşünmüyorum.
Video sırasında müziğin kesilmesi gerçekten güzel olmuyor, önemli bence müziğin video boyunca tekrar etmesi.

vds nin kat kat fazla hızlısı bot , yarısını bile zor görür oldu.3 film 40 dakikadır hala yüklenmede olmamalı...

bence şu saatten sonra yeni özellikler beklemek yerine , mevcut durum korunmaya çalışılmalı..
bu da alımı yenilere kapamak , desteğe adam almak , bot fiyatını 10 lira 20 lira artık ne kadarsa maliyeti iyice rahatlatcak bi hale getirmekle mümkün.

kolay gelsin hocam.

Merhaba hocam,

herşeyin bir sırası bulunuyor. sen emir verince senden önce yüklenmeyi bekleyen videoların sırası var. sen 2 video emri verirsen 1 saatde bitiyorsa 5.000 video emri verirsen yine 1 saatte bitecektir. Yani bir sıra var sistemde. Sırada hiç işlem yoksa anında yapar zaten. Ama bir sıra varsa anında yapmaz. Şuanın ortalaması ise verilen 250 video emri 1.5 saatte yünklenmiş olmaktadır. 50.000 video emri verirsen yine 1 saatte yükler. Yani burada videonun sayısı değil sırası önlemli. günde 3 milyon atılırken sizin 2 videonun işlemini yapmıyor sıraya göre sistem işlem yapıyor. Sırada öncelik tanınmasını istiyorsanız bekleyen videolar sayfasında tarayıcı acık bekletin turboya aldırır videoyap serverlarında öncelik tanıtır. Vds de günde 1.000 tane film atabilirmisin? Videoyap ile günde 20.000 film atan kullanıcılar var. Vds'i videoyapdan iyi görmenize üzüldüm. Kaldıki hiç bir problem sistemde bulunmayan bir zamanda yazıyorsunuz.

şu ünlem belasına çare dışardan video atmak ama tek tek zor oluyor.o yüzden toplu atılan sitelerin sayısını arttırsak güzel olur.yt-yt işinde güncel kategorilerdeki kanallara 2gün sonra yükleme yapılamaz duruma geliyor.
Daha 15 gün olmadı yt dışı toplu video bölümü. Sıkıntılarım olmasa kesinlikle arttırmış olurdum hocam. Ama biliyorsunuz farklı sıkıntılar baş gösterdi. Özellikle o botlardan biraz küçük bir site olsa video yüklenmesi için karşı sitenin açılmasını bekliyor ve sisteme yükü iyi biniyor. Bu nedenle o sitelerinde tam zamanlı çalışması bizim sistem için çok önemli. Kısa sürede arttıracağım hocam.

hocam başlıkların eski hale dönmesi için kendin, manuel telif-para kazan bölümünden kontrol ettir 5 dakikada bir, numaralı başlıklar eski haline gelir

Bazilari hala sayi olarak kaliyor ama ve duzelmiyor bida

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazilari hala sayi olarak kaliyor ama ve duzelmiyor bida

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sorunu ben de destekten ilettim 6 gün geçmesine rağmen ünlem geç olayı gerçekleşmedi. Bu konuda yalnız olmadığımızı düşünüyorum . Diğer arkadaşlarında fikirlerini almak isterim . Bol kazançlar herkese

Valla sayfalar bile yavaş açılmaya başlamış hocam sitede kaç kişi online falan bunu istatistik olarak yazsanız server durumu falan ne kadar kullanılıyor güzel olur, ona göre boş zamanda işimizi yaparız. şu an hakkikaten kanal beklerken bile turbo modunda yavaş çekiyor.

Server yogunlugunu ogrenmemiz cok isimize yarardi eminim kullanicilar server yogunluguna gore davranip kitlemeye sebep olmazlar.

Ayrica telif kontrol kisminda kontrol edilecekleri secmemiz cok onemli.mesela kanal unleme dustu video basliklari rakam seklinde duzeltmek icin mutlaka telif kontrolu secmemiz gerekli onu secincede kalmasini istedigim unlemli ve bazi 3. Eslesen videolar siliniyor.

Telif kontrol kisminda her kanal icin neyi kontrol edilecegi kutucuk vb. Gibi birseyle secilmeli bence.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

Konumdaki 10 mesajın 8 tanesi aşağıdaki sorular hakkında geliyor. Bende açıklama olarak yazıyorum. Tekrar soruldukça aynı mesajı kopyalayacağım. Umarım açıklayıcı olmuştur.

S-1 -) Yüklediğim video ünlem geç yöntemiyle yüklendi yani başlıkları sayı olarak yüklendi ve düzelmiyor?
C-1 -) Yüklediğiniz bu videoların başlıklarını,etiketlerini ve açıklamalarını telifli videolar & para kazanma bölümü otomatik aktif eder. Bu nedenle telifli videolar & para kazanma bölümünden o kanala tıklayın sonra otomatik yap butonuna tıklayınız.

Not: Eğer buna rağmen değişmiyorsa demekki kanallarım sayfasında kanalın yanındaki bu kanala yüklediğim videoların loglarını sil butonuna basmışsınızdır.

S-2 -) Videoların ünleme düşüyor ne yapmam gerekiyor?
C-2 -) Kanalınız eğer karalisteye girmişse yani her attıgınız video ünlem oluyorsa dilerseniz telden video çekin atın yine ünlem alır. Bu kanalı dinlendirmek gerekir ve 20 gün sonra video yükleyin o zaman büyük ihtimalle youtube karalisteden çıkarmış olur.

S-3 -) Yeni kanallarımı karalisteye düşmesini nasıl engellerim?
C-3 -) Özgün video ve toplu özgün video üret bölümü ile %100 ünlemsiz, telifsiz yüklemeler yapabilirsiniz.

Eğer yeni kanalınıza toplu video kopyalayacaksanız ilk önce işte yukarıdaki özgün video bölümüyle en az 3 video yükleyin sonra diğer özellikleri kullanın böylelikle kanal ömrü çok artmış olacaktır.

Merhaba hocam özgün video yap bölümünde bilgisayardan resim ve ses dosyası yükleme gibi seçenekler mümkün olabilir mi?

Merhaba Arkadaşlar,

Konumdaki 10 mesajın 8 tanesi aşağıdaki sorular hakkında geliyor. Bende açıklama olarak yazıyorum. Tekrar soruldukça aynı mesajı kopyalayacağım. Umarım açıklayıcı olmuştur.

S-1 -) Yüklediğim video ünlem geç yöntemiyle yüklendi yani başlıkları sayı olarak yüklendi ve düzelmiyor?
C-1 -) Yüklediğiniz bu videoların başlıklarını,etiketlerini ve açıklamalarını telifli videolar & para kazanma bölümü otomatik aktif eder. Bu nedenle telifli videolar & para kazanma bölümünden o kanala tıklayın sonra otomatik yap butonuna tıklayınız.

Not: Eğer buna rağmen değişmiyorsa demekki kanallarım sayfasında kanalın yanındaki bu kanala yüklediğim videoların loglarını sil butonuna basmışsınızdır.

C-2 -) Kanalınız eğer karalisteye girmişse yani her attıgınız video ünlem oluyorsa dilerseniz telden video çekin atın yine ünlem alır. Bu kanalı dinlendirmek gerekir ve 20 gün sonra video yükleyin o zaman büyük ihtimalle youtube karalisteden çıkarmış olur.

C-3 -) Özgün video ve toplu özgün video üret bölümü ile %100 ünlemsiz, telifsiz yüklemeler yapabilirsiniz.

Eğer yeni kanalınıza toplu video kopyalayacaksanız ilk önce işte yukarıdaki özgün video bölümüyle en az 3 video yükleyin sonra diğer özellikleri kullanın böylelikle kanal ömrü çok artmış olacaktır.

hocam size sorularımızı devamlı iletiyoruz.Elinizden geldiğince cevaplamaya çalıştığınızın hepimiz farkındayız. Fakat bu ünlem konusunda ciddi anlamda problem var. 1.madde de belirttiğiniz gibi zaten burada ki bütün arkadaşlar yapıyor. Daha bugün yine arkadaşımla bu konuyu konuştuk aynı sorun onda da mevcut. Biz bottan bu hali ile de memnunuz bundan en ufak şüpheniz olmasın. Ama bu ünlem konusunda videoların isimlerin değişmeme olayı botta mevcut . Elinizden gelen birşey olursa sadece ilgilenmenizi rica ediyoruz. İyi çalışmalar

Merhaba Arkadaşlar,

hocam sistemden destek bölümüne bakmıyormusunuz yoksa arada kaynıyormuyum 2 gündür mesaj gönderdim ama cevap gelmedi,hesabımı tekrar aktive etmek istiyorumda

Merhaba Arkadaşlar,

İyide biz otomatik kontrolde olan kanalların üzerine tıkladığımız yani manuel yaptığımızdada bunun düzelmesi gerekmiyor mu Ben bu şekilde çok denedim malesef olmadı. Ama bu söylediklerinizide tekrar dikkate alacağım üstad teşekkürler..

naptımsa yaptım yinede dünya engeli yada ünlemden kurtulamadım (Denemeleri yeni kanallarda yapıyorum)

Merhaba Arkadaşlar,

Yukarıdaki 1. maddedekiler yapılmışsa ve buna rağmen sayı içeren videonuz varsa destekden yazın.

2 günde buradan 10 kişi yazdı. Ama inceleyemediğim için net birşey bulamadılar.

2 günde destekden 50 kişi yazdı hepsi eksik yaptığı işlemi öğrendi. Yani yukarıdaki anlattığıma rağmen videom sayı olarak kaldı diyorsanız destekden yazın inceleme yapar ve dönerim.

Dün ve öncesine ait bekleyen destekde mesaj yok sadece bugüne ait bekleyen mesajlar bulunuyor onlarıda cevaplıyorum. Buradan yazmanıza kesinlikle birşey demiyorum ama incelemeden yaptığınız hatayı veya yapamadığınız işlemi bilmem mümkün değil.

Telifli videolar & para kazanmada kanalınızın altında ünlem geç bekl: 0 şeklinde yazar buradaki 0 veya farklı rakam sayıdan gerçek ismine çevrilcek video rakamaını belli eder.

Ünlem geç sistemini ilk defa şu anda deniyorum. İnşallah verimli sonuç alırız.
Talimatlarınız doğrultusunda

1-"kanallarım" bölümünden ünlem geç i aktif ettim.
2-Sonra "telifli v & para kazan" bölümünden o kanalıma tıkladım
3-Sonra "otomatik yap" butonuna tıkladım
4-Sonra toplu video yükleme emri verdim

Şu anda videolar sayılı olarak yükleniyor. Bu arada sistem çok hızlı yarım saatte 200 video yüklendi ve yüklenmeye devam ediyor.

Tam iki saat önce ödeme yapıldı hesabım hala aktif degil

Merhaba Arkadaşlar,

Yukarıdaki 1. maddedekiler yapılmışsa ve buna rağmen sayı içeren videonuz varsa destekden yazın.

2 günde buradan 10 kişi yazdı. Ama inceleyemediğim için net birşey bulamadılar.

2 günde destekden 50 kişi yazdı hepsi eksik yaptığı işlemi öğrendi. Yani yukarıdaki anlattığıma rağmen videom sayı olarak kaldı diyorsanız destekden yazın inceleme yapar ve dönerim.

Dün ve öncesine ait bekleyen destekde mesaj yok sadece bugüne ait bekleyen mesajlar bulunuyor onlarıda cevaplıyorum. Buradan yazmanıza kesinlikle birşey demiyorum ama incelemeden yaptığınız hatayı veya yapamadığınız işlemi bilmem mümkün değil.

Telifli videolar & para kazanmada kanalınızın altında ünlem geç bekl: 0 şeklinde yazar buradaki 0 veya farklı rakam sayıdan gerçek ismine çevrilcek video rakamaını belli eder.
Allah rızası için bir cevap verin

hocam 1 dk lık videolarda bile çerçeve ekleme yapılmıyor hatta çerçeve eklenmiş video bulamadım diyebilirim. çerçece sistemi düzgün çalışıyor mu acaba? yeni 1 marttan sona açılmış kanallarım da hep ünleme düşüyor.

Ilgi alaka sıfır sitelerinden destek açtım yok forumdan yazdım yok tam 2 buçuk saat oldu ödeme yapali

Ilgi alaka sıfır sitelerinden destek açtım yok forumdan yazdım yok tam 2 buçuk saat oldu ödeme yapali
Merhaba hocam,

Günde 5 defa havale eft kontrol ediyorum. 18:30 mesai bitmeye yakın kontrol ettim. istanbul trafiği belli. Yeni yemek yedim ve birazdan pc başına oturacağım. Sanki öğlen yaptında açmamışım gibi yazıyorsun. Anında aktif olmasını istiyorsan kredi kartı veya paypalla ödeseydin. Havale ile onay için benim keyfimi bekleyeceksin. Sana böyle mesajlar gerek. Dilersen açmadan iade yapayım. Çünkü çok çalışabileceğimizi düşünmüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri