Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

saat tam 11:50 da verdiğim 4 kanala 250 toplu yükleme komutunu, 12:10 da bitirdi, turbo sayfa açıkken :D denk geldi heralde 12:15de de para kazanma kontrolü yaptı 250 de 240 $ yandı :D videolar kısa videoydu etkisi olabilir ama, daha ne olsun hız yani

saat tam 11:50 da verdiğim 4 kanala 250 toplu yükleme komutunu, 12:10 da bitirdi, turbo sayfa açıkken :D denk geldi heralde 12:15de de para kazanma kontrolü yaptı 250 de 240 $ yandı :D videolar kısa videoydu etkisi olabilir ama, daha ne olsun hız yani

Hocam ünlemi ne yapıyorsam aşamadım.özel bir yöntem var mi

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam ünlemi ne yapıyorsam aşamadım.özel bir yöntem var mi

hocam ben genelde 2-3 kanalım dışında pek uzun video çalışmıyorum, güncel falan takılıyorum, zaten kısa videoda pek ünlem sorunu olmuyor,
onun dışında ünleme karşı yeni kanal + 1-2 gün özgün video üret, youtube kanalına takmasın + 200-300 video yükle, kanalına güzel bi ayar ver hooooop yeni kanal aç :D bayadır böyle çalışıyorum çok kzanmıyorum ama bot param üstüne de ekleyerek çıkıyor yeter bana

hocam şu özgün video yüklemeye http://www.youtube.com/audiolibrary buradan daisy dukes adlı müziği ekleyebilirmisiniz ? popülerliğe göre 2-3 müzik ekleseniz çok iyi olur tek tek manuel eklemekten yoruldum.

sizin eklediğiniz müziğin biri telif yemiş diğeri çok gürültülü telif yemeyeceğinin garantiside yok en azından böyle garantili olur.

diğer bir husus resim aramaları doğru sonuç vermiyor. tahminim türkçe kaynaktan arıyor resimleri google'dan çekiyorsa co.uk'dan alabilsek iyi olur ben yabancı içerikte 2-3 resim anca buluyorum 20 saniye yapıncada hemen çıkıyorlar. özellikle müzik olayını hallederseniz çok iyi olur hocam teşekkürler.

hocam şu özgün video yüklemeye http://www.youtube.com/audiolibrary buradan daisy dukes adlı müziği ekleyebilirmisiniz ? popülerliğe göre 2-3 müzik ekleseniz çok iyi olur tek tek manuel eklemekten yoruldum.

sizin eklediğiniz müziğin biri telif yemiş diğeri çok gürültülü telif yemeyeceğinin garantiside yok en azından böyle garantili olur.

diğer bir husus resim aramaları doğru sonuç vermiyor. tahminim türkçe kaynaktan arıyor resimleri google'dan çekiyorsa co.uk'dan alabilsek iyi olur ben yabancı içerikte 2-3 resim anca buluyorum 20 saniye yapıncada hemen çıkıyorlar. özellikle müzik olayını hallederseniz çok iyi olur hocam teşekkürler.

ayrıca arkadaşın dediklerine ek olarak eklenen müzik videonun sonuna kadar sürse yani bitince başa gelse daha güzel olur.. Video bitmeden müzik bitiyor kötü oluyor..

İlgin ve alakan için sağ ol hocam bir yandan şuan ki aksamaları halletmeye çalışırken üstüne de bir şeyler istiyoruz :) valla sen alıştırdın hocam bizi :) :) kolay gelsin iyi çalışmalar.

Arkadaşlar videoyapta bir kanaldaki videoları kanalıma yükledim.Kanalımdan silmek zorunda kaldım eklediğim videoları.Şimdi tekrar yüklemek istediğimde bu video kanalınıza yüklendi diye hata veriyor ve tekrar yükleyemiyorum.Çözümünü bilen varmı?

ayrıca arkadaşın dediklerine ek olarak eklenen müzik videonun sonuna kadar sürse yani bitince başa gelse daha güzel olur.. Video bitmeden müzik bitiyor kötü oluyor..

İlgin ve alakan için sağ ol hocam bir yandan şuan ki aksamaları halletmeye çalışırken üstüne de bir şeyler istiyoruz :) valla sen alıştırdın hocam bizi :) :) kolay gelsin iyi çalışmalar.

onu bende düşündüm ama dediğin gibi şimdi sık boğaz etmiyeyim dedim yoksa bana kalsa çerçeve renk açma logo basma video başı intro hepsini isterim :D

videoyu attıktan sonra indirip önüne intromu ekliyerek tekrar upload ediyorum intro eklemeyince hemen çıkma oranı artıyor haliyle sayfa to düşüyor ama bunlar uğraştıracak şeyler zamanla gelir inşallah

Arkadaşlar videoyapta bir kanaldaki videoları kanalıma yükledim.Kanalımdan silmek zorunda kaldı eklediğim videoları.Şimdi tekrar yüklemek istediğimde bu video kanalınıza yüklendi diye hata veriyor ve tekrar yükleyemiyorum.Çözümünü bilen varmı?

Yeni kanalı eklediğin yerin altında Bu Kanala Yüklediğim
Videoların Raporlarını Sil
var bunu yaparak o giden kanala yüklediğin videoları tekrar yükleyebilirsin hocam kolay gelsin

Video ortası reklam nasıl eklicez arkadaşlar videoları ayarla diyorum ayarlamıyor.

Video ortası reklam nasıl eklicez arkadaşlar videoları ayarla diyorum ayarlamıyor.
Anlatim videosunu izle, onceki tarihlerde yazilan yazilara bak, hic olmadi zaten video ortasi acma bolumunde nasil yapilacagi yaziyor.Olmadiysa neden olmadigida yaziyor ayni sayfada Gereksiz yere insanlari mesgul etme lutfen.
Daha 2dk once 750 videonun orta reklamini actim sorunsuz.

Merhaba Arkadaşlar,

Özgün video üretmedeki ve toplu üretmedeki müzik alternatiflerini kısa sürede arttıracağım. Müzik süresi değil video süresine göre tekrarıda ayarlayacağım.

Tüm istekleri yerine getireceğim. Uzun süredir sistemi stabilleştirmekle, serverların emir işleyişiyle uğraşıyorum. Güncellemere tekrardan yakında başlarım.

Video ortası reklam sadece otomatik olmayacak. Onu kanalı seçip tümüne uygulayabilirsiniz. Tabiki o kanalı telifli videolar sayfasında otomatiğe almalısınız. Sistem dün 3.8 milyon video yüklemiş. Bazı aralıklarda size duruyor gibi gelebilir. Fakat o zaman geçmişte uzun süre bekleten ve atlanan videoların yüklenmesine izin veriyor. Kısmen yapay zeka kurguladım. 7.500 üyemiz varken sistemi üye alımına kapatmayı düşünüyorum yazdım 5 günde 8.000 üyeye çıktık. 1.5 yıldır bu hizmeti veriyorum. Ve yayırımlarım artıyor. Bugüne gelmemizi sağlayan siz arkadaşlara sonsuz teşekkürler. 1.5 yılda 20 ye yakın bot piyasaya çıktı ve çoğu kenara çekildi. Biz sürekli devam eden gününde sıkıntıyı çözen 2-3 kişi kaldık.

Değişmeyen Misyonumuz: Sizlere kazandırmam gerekiyor ki, bende sizlerden kazanayayım.

Vizyonumuz: Sizlerin istekleri doğrultusunda yazılımı geliştirmeye devam etmek.

Merhaba Arkadaşlar,

Özgün video üretmedeki ve toplu üretmedeki müzik alternatiflerini kısa sürede arttıracağım. Müzik süresi değil video süresine göre tekrarıda ayarlayacağım.

Tüm istekleri yerine getireceğim. Uzun süredir sistemi stabilleştirmekle, serverların emir işleyişiyle uğraşıyorum. Güncellemere tekrardan yakında başlarım.

Video ortası reklam sadece otomatik olmayacak. Onu kanalı seçip tümüne uygulayabilirsiniz. Tabiki o kanalı telifli videolar sayfasında otomatiğe almalısınız. Sistem dün 3.8 milyon video yüklemiş. Bazı aralıklarda size duruyor gibi gelebilir. Fakat o zaman geçmişte uzun süre bekleten ve atlanan videoların yüklenmesine izin veriyor. Kısmen yapay zeka kurguladım. 7.500 üyemiz varken sistemi üye alımına kapatmayı düşünüyorum yazdım 5 günde 8.000 üyeye çıktık. 1.5 yıldır bu hizmeti veriyorum. Ve yayırımlarım artıyor. Bugüne gelmemizi sağlayan siz arkadaşlara sonsuz teşekkürler. 1.5 yılda 20 ye yakın bot piyasaya çıktı ve çoğu kenara çekildi. Biz sürekli devam eden gününde sıkıntıyı çözen 2-3 kişi kaldık.

Değişmeyen Misyonumuz: Sizlere kazandırmam gerekiyor ki, bende sizlerden kazanayayım.

Hocam bir de şu toplu özgün video kısmına ne zaman filtre gelecek ?

Anlatim videosunu izle, onceki tarihlerde yazilan yazilara bak, hic olmadi zaten video ortasi acma bolumunde nasil yapilacagi yaziyor.Olmadiysa neden olmadigida yaziyor ayni sayfada Gereksiz yere insanlari mesgul etme lutfen.
Daha 2dk once 750 videonun orta reklamini actim sorunsuz.

Dostum biliyoruz orda yazılanları yaptık zaten ayrıca anlatım videosunda video ortası reklamı anlatmıyor videolar çıkıyor 2600 tane video var video ortalarını ayarla diyorum ayarlamıyor.Botu mu kötülüyoruz 1 saat içinde 1TB video attım bot sayesinde neyini kötülücem amacın ne anlamadım. Hayır arkadaşım değilsin birşey değilsin emir verir gibi yazıyorsun.

Merhaba Arkadaşlar,

Botu daha almamış biri olarak soruyorum üyelik alımı kapanacakmı?

Bunu bir kaç ay önce de söylemiştim bakacaktınız ama kaldı öyle sanırım.Şu videolarda 15dk den uzun olanları silmemiz mümkün değil mi.?Onaylanmamış kanallarda lazım oluyor

arkadaşlar burada yazmam belki uygun değil fakat videoyap kullandığım için size de danışayım .
[h=3]BGBG ile ilgili sıkıntı yaşıyorum 3-5 gündür . 2 liranın üzerine çıkmıyor bir yerde yanlış yapıyor olabilir miyim ? siz de durumlar nasıl ?[/h]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri