Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

kanal mimli ise mozaiklemede bi işe yaramiyor gene ünlemi basiyor ama dersiniz yeni kanal açacam olabilir ozamanda şöle bi sorun var 1 videoyu editlemesi bazen 1 saati buluyor

hocam merhabalar. botumun süresi bitmişti ama +300 hak almıştım 4-5 gündür hemen hemen kullanmıyorum hiç . ve haklarım birikmemiş . silinmiş hergün 300 de tekrarlanıyor :S birikiyor sanıyordum ve bitmesine az kala bot alacaktım haklarım silinmesin diye ama hiç toplanmamış birde video yüklemeye calışırken şöyle bir hata alıyorum : Not: Tekrar deneyin veya 1. kanalınızın api keyiniz hatalıdır. kontrl ediyorum ama hiç bi sorun yok .s

En fazla 15 kanalınızı 30 dakika kontrol yapma özelliği sabah gelmişti. Tekrardan 25 kanalını 30 dakikaya ayarlamaya aktif ettim. Sistemi bu şekilde yapma yerine kontrol yapan sunucuları arttırmayı deneyeceğim.

Hocam mozaik olayını ben yaparsam youtube kaldırır demissinizde youtube sizce bunun farkında değil midir? Bence tamamen farkındadır. Yani siz yapsanızda yapmasanızda olacağına varır. 10 15 gün bekleyip ekleyecem diyorsunuz ama belkide 15 gün sonra kapatacaklar? biz bu 15 gün içinde bunu kullanarak kanallarımızdaki videoların çoğunu $ yaksak bizim baya isimize gelir bu.

Merhaba hocam,

önceki sayfada bu durumu anlatmıştım. Ben bu özelliği aktif ettiğimde youtube da 4.000gb günlük video işleme işi yapacaktır. Bundan 10 gün önce bu işlemi yaptırdığımda 1 saatde youtube kapandı. Yani ben o özelliği aktif ettiğimde youtube kesinlikle videoyap.com ile iş birliğine son verecektir. Bir çok botun piyasadan çıkma sebebide zaten bu tarz şeylerdir. Youtube.com'a zarar vericek işlemler yaptırmak benim tarafımdan doğru değildir. Benim lisansımın iptal olmasıyla birlikte bana bağlı olan 100.000 kanalıda riske atmış olurum. Bu nedenle 10-15 gün bekliyorum. Bu özellikden dolayı kimsenin canı yanmazsa bende eklerim. Ama körü körüne herkesin kanalı kapanması bana doğru gelmiyor. Videoyap her zaman kanallarınızı ve kendi sistemini düşünmüştür.

Şunu demek istedim 25 kanal içerisinden sadece 9 kanalın kontrolü yapılmamış ve anladımki sadece kontrolü yapılmayan o 9 kanalın para kazanması gitmiş ama diğerleri duruyor.. Ben başta bütün kanalların para kazanmasının gittiğini sandım açıkçası biraz şaşırttı beni durum normalde tek adsenseye bağlı bütün kanalların para kazanmasının gitmesi gerekmiyor muydu ? :)

Tüm kanalların para kazanması normalde gider hocam. Gelen mailde ama durumu açıklamıştır 1 kanala gelen sıkıntıdan dolayı diğerlerini etki eder. Çok geçmiş olsun.

kanal mimli ise mozaiklemede bi işe yaramiyor gene ünlemi basiyor ama dersiniz yeni kanal açacam olabilir ozamanda şöle bi sorun var 1 videoyu editlemesi bazen 1 saati buluyor

Kanal zaten karalisteye düşmüşse mozikleme işe yaramaz. Tabiki kanal sıfırsa mozaikleme ile herşeyden geçirme yapar ve ünlem getirtmez. Bu doğru bir durum. Peki Youtube bu duruma neder acaba? Bundan 6 ay önce soru işareti olayı youtube.com da çıkmıştı. 10 defa para kazanmayı açıp kapatınca dolar oluyordu. 3 gün sonra youtube o açığını kapattı. Ve o isteği uygulayan bir çok kanalı milyon izlenmeye sahip olsada gözünün yaşına bakmadan kapattı.

Benim sadece kişisel ve kendi fikrimdir : Youtube mozaik işlemine yakında çözümü bulur. Bu bulunduktan sonra youtube.com'un makinaları sürekli kapanmalara başladı. Son 15 güne baktığımız zamanda youtube ciddi kapanmalara başladı. internal error hataları başlattı. Bu açığı bana göre kısa sürede kapatacaktır. Peki bu açık kapanırken youtube bu işlemi yapan kanalları ve adsenseleri kapatacak mı? Bu konuda işte birşey diyemem. Ama riskli işlerden uzak durmak gerekiyor.

hocam merhabalar. botumun süresi bitmişti ama +300 hak almıştım 4-5 gündür hemen hemen kullanmıyorum hiç . ve haklarım birikmemiş . silinmiş hergün 300 de tekrarlanıyor :S birikiyor sanıyordum ve bitmesine az kala bot alacaktım haklarım silinmesin diye ama hiç toplanmamış birde video yüklemeye calışırken şöyle bir hata alıyorum : Not: Tekrar deneyin veya 1. kanalınızın api keyiniz hatalıdır. kontrl ediyorum ama hiç bi sorun yok .s

Merhabalar hocam,

bu şekilde bir duruma düşen daha önce hiç olmamıştı. Genellikle toplu video hakkı satın alan kişiler sürede satın alıyor. Ama süre yoksa depolama işlemini yaptırmıyor olabilir. Destekden yazarsanız hocam telafisini yaparım bu durum benim sistemin sıkıntısı. Ama bu duruma düşen daha önce duymamıştım hocam.

En fazla 15 kanalınızı 30 dakika kontrol yapma özelliği sabah gelmişti. Tekrardan 25 kanalını 30 dakikaya ayarlamaya aktif ettim. Sistemi bu şekilde yapma yerine kontrol yapan sunucuları arttırmayı deneyeceğim.

Merhaba hocam,

önceki sayfada bu durumu anlatmıştım. Ben bu özelliği aktif ettiğimde youtube da 4.000gb günlük video işleme işi yapacaktır. Bundan 10 gün önce bu işlemi yaptırdığımda 1 saatde youtube kapandı. Yani ben o özelliği aktif ettiğimde youtube kesinlikle videoyap.com ile iş birliğine son verecektir. Bir çok botun piyasadan çıkma sebebide zaten bu tarz şeylerdir. Youtube.com'a zarar vericek işlemler yaptırmak benim tarafımdan doğru değildir. Benim lisansımın iptal olmasıyla birlikte bana bağlı olan 100.000 kanalıda riske atmış olurum. Bu nedenle 10-15 gün bekliyorum. Bu özellikden dolayı kimsenin canı yanmazsa bende eklerim. Ama körü körüne herkesin kanalı kapanması bana doğru gelmiyor. Videoyap her zaman kanallarınızı ve kendi sistemini düşünmüştür.

Tüm kanalların para kazanması normalde gider hocam. Gelen mailde ama durumu açıklamıştır 1 kanala gelen sıkıntıdan dolayı diğerlerini etki eder. Çok geçmiş olsun.

Kanal zaten karalisteye düşmüşse mozikleme işe yaramaz. Tabiki kanal sıfırsa mozaikleme ile herşeyden geçirme yapar ve ünlem getirtmez. Bu doğru bir durum. Peki Youtube bu duruma neder acaba? Bundan 6 ay önce soru işareti olayı youtube.com da çıkmıştı. 10 defa para kazanmayı açıp kapatınca dolar oluyordu. 3 gün sonra youtube o açığını kapattı. Ve o isteği uygulayan bir çok kanalı milyon izlenmeye sahip olsada gözünün yaşına bakmadan kapattı.

Benim sadece kişisel ve kendi fikrimdir : Youtube mozaik işlemine yakında çözümü bulur. Bu bulunduktan sonra youtube.com'un makinaları sürekli kapanmalara başladı. Son 15 güne baktığımız zamanda youtube ciddi kapanmalara başladı. internal error hataları başlattı. Bu açığı bana göre kısa sürede kapatacaktır. Peki bu açık kapanırken youtube bu işlemi yapan kanalları ve adsenseleri kapatacak mı? Bu konuda işte birşey diyemem. Ama riskli işlerden uzak durmak gerekiyor.

Merhabalar hocam,

bu şekilde bir duruma düşen daha önce hiç olmamıştı. Genellikle toplu video hakkı satın alan kişiler sürede satın alıyor. Ama süre yoksa depolama işlemini yaptırmıyor olabilir. Destekden yazarsanız hocam telafisini yaparım bu durum benim sistemin sıkıntısı. Ama bu duruma düşen daha önce duymamıştım hocam.
Hocam sonuna kadar haklısınız bu botu bir tek kişi değil hepimiz kullanıyoruz bi kaç kişi emek vermeden herşeyi bot yapsın diye bizim kanallar riske girmesin ben bunu şahsi olarak kesinlikle onaylamıyorum herkes kendi işini kendi yapsın

Merhaba hocam,

Merhabalar hocam,

Hocam şu an botu kullanamıyorum.. Çektikten sonra kanal değiştirdiniz, lütfen yukarıdan Çek butonuna basınız. ben kanal değiştirmiyorum çek diyorum bu sefer yine aynı hatayı alıyorum olmuyor video atamıyorum acil bak hocam sana zahmet desteğe de yazamadım..
hesap bilgisi : [email protected]

Hocam şu an botu kullanamıyorum.. Çektikten sonra kanal değiştirdiniz, lütfen yukarıdan Çek butonuna basınız. ben kanal değiştirmiyorum çek diyorum bu sefer yine aynı hatayı alıyorum olmuyor video atamıyorum acil bak hocam sana zahmet desteğe de yazamadım..
hesap bilgisi : [email protected]
Aynı hatayı bende de veriyor genel bir sorun yada bakım var galiba

bendede var aynı sorun. ayrıca bot stabıl olarak kanalları kontrol etmıyor.

aynı hatayı bende almaya başladım toplu video çekemiyorum. umarım yakın zamanda düzelir

edit sorunu cözdüm
edit 2 sorunu çözememişim hala devam ediyor

toplu videoda secili olanları ekle dememe ragmen eklemiyor sorun nedir acaba

Çektikten sonra kanal değiştirdiniz, lütfen yukarıdan Çek butonuna basınız.

Aynı sorun bende de mevcut. Şu anda video yükleyemiyorum malesef.. :(

Merhaba Arkadaşlar,

30 dakikadır toplu video bölümünde bir takım hızlandırma işlemleri yaptım. bu nedenle 30 dakika boyunca size o uyarıyı verdi ama sistem çalıştı. Şimdi düzenlemeyi bitirdim. O yazı orada karşınıza çıktığı için kusura bakmayın.

Son 5 sayfayı göz ucuyla okudum son yenilik çok başarılı olmuş, mesajıma cevap vermediğinizde sevinmiştim boşa değilmiş. :)

mobil mesaj

Kontrol Yapılmadı bazı kanallarda sadee para kazanmayı ototmatik yapamıyor manuel yapınca düzeliyor

bu şekil olan var mı (21/22/22) şeklinde

Uyari: ********@gmail.com kanal bilgileriniz hatalı olduğu için yüklenemedi. Youtube Hata Sebebi: E
Internal Error
0

hocam şu uyarı nedir lütfen cevap verirmisiniz sabah yazdım cevap alamadım

Toplu özel kücük resim ekleme özelligi gelcekti hocam :( ama gelmedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri