- Web sitesi
- www.videoyap.com
Son 5 sayfayı göz ucuyla okudum son yenilik çok başarılı olmuş, mesajıma cevap vermediğinizde sevinmiştim boşa değilmiş.
mobil mesaj
Teşekkürler hocam sizler sayesinde geliştirdik. Fikir sizden yazılım benden. Herşey fikirlerde bitiyor.
Kontrol Yapılmadı bazı kanallarda sadee para kazanmayı ototmatik yapamıyor manuel yapınca düzeliyor
bu şekil olan var mı (21/22/22) şeklinde
Hocam hangi kanal olduğunuda destekden yazarsanız sevinirim. Yani yapamamasa 2 sinide genellikle yapar oda kanalınıza youtube internal hatası verirse. Son günlerde mozaik işlemini herkes yapıyor youtube kasıyor.
Ayni sorun bendede mevcut 1 kanalim icin
Aynı şekilde hocam destekden yazarsanız loglara bakarım.
Uyari: ********@gmail.com kanal bilgileriniz hatalı olduğu için yüklenemedi. Youtube Hata Sebebi: E
Internal Error
0
hocam şu uyarı nedir lütfen cevap verirmisiniz sabah yazdım cevap alamadım
İşte vaziyetde burada belli her 1000 videoda 1 çıkıyor. Kanalda çok işlem varsa youtube sunucusuda yavaşsa veriyor. Bu uyarıyı youtube verince videoyu 10 dk sonra yükletmeye ertelemeyi yarın yaparım hocam bilgi için tlkkrler
Youtube api çıkaracağım dedi 1 nisanda şaka gibi çıkmadı. Kısa sürede curl proxy sistemimle yapacağım hocamToplu özel kücük resim ekleme özelligi gelcekti hocamama gelmedi