Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti Hocam geçmiş olsun allahdan sadece estetik bir şey çıkmış kötü bir şey değil benim dayımın kızı 1,5 yasında oldu şuan 5 yaşında hiç bir sıkıntısı yok doktorlar daha iyi aydınlatmıştır seni ama genede bil istedim sonradan bir problem çıkmıyor AlLahın izniyle

selam eft ile ödeme yapmıştım. 2 saat oldu telefonuma mesaj gelirdi gönderildi diye fakat gelmedi. hesabımdan para gitti emin değilim yani gidip gitmediğinden dekontu nereden atabilirim size kontrol etmeniz için?

Kızına acil şifalar diliyorum...

Üstad kanal çekme olayında şu anda bir sorun mu var çok bekliyorumda...

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Merhaba hocam,

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Çok şükür daha kötü şeyler çıkmadı.

@Web_Scripti Hocam geçmiş olsun allahdan sadece estetik bir şey çıkmış kötü bir şey değil benim dayımın kızı 1,5 yasında oldu şuan 5 yaşında hiç bir sıkıntısı yok doktorlar daha iyi aydınlatmıştır seni ama genede bil istedim sonradan bir problem çıkmıyor AlLahın izniyle

Aynen hocam Allah razı olsun. Sadece estetik çıkmasına sevindik diyebiliriz. Tabiki küçüçük bebeğin göğüsünün üst bölümünü açtıktan sonra ameliyat olması kötü birşey. Çok şükür Allah çaresi olan bir hastalık verdi. Çok şükür hayati risk bulunmuyor.

selam eft ile ödeme yapmıştım. 2 saat oldu telefonuma mesaj gelirdi gönderildi diye fakat gelmedi. hesabımdan para gitti emin değilim yani gidip gitmediğinden dekontu nereden atabilirim size kontrol etmeniz için?

Merhaba hocam,

Saat 17:00 de günün 3. kontrolü bulunuyor birazdan yapacağım. Hayırlı olsun.

Kızına acil şifalar diliyorum...

Üstad kanal çekme olayında şu anda bir sorun mu var çok bekliyorumda...

Çok teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun.

Son 1 saat loglarını detaylı inceledim. 4 saniyeden fazla yanıt veremediği anı göremedim. Belkide o anda internetiniz gidip gelmiştir.

Hocam cok cok gecmiş olsun. Allah şifalar nasibetsin. Benim bi işlem vardı, destekten yazamıyorum daha önce yazmıs oldugum icin. İşlemi gerceklestirince haber verirsen sevinirim..

Arkadaşlar sunucu yavaşladı mı bana mı öyle geliyor ??

merhaba;
yeni kanalara yetki veridikten sonra sayfa yeniliyorum

4 dakika 50 saniye sonra tekrardan bu kanalı kontrol edebilirsiniz.

yazıyor. bu süre bite kadar sürekli sayfa yenileyip sayfada kalmak gerek yoksa yetki vermiyor. 25 kanal var bu en az 100dk demek. başka bir yolu var mı benim bilmediğim...

Bomba Gibi Bir Geliştirme daha...

Toplu video bölümüne özelleştirme eklenmiştir. Artık o bölümde, tam özgünleştirme, etiket ve açıklama özgünleştirme, translate ve ÖZELLEŞTİRME bütünü sağlanmış olundu.

Özelleştirme nedir?

Toplu video sayfasında tek tuşla altta çıkan tüm sonuçlara aşağıdaki maddeleri uygulamanızı sağlar.

Ek Yazı Yazma:
+ Video başlıklarının sonuna yazı getirme.
+ Etiketlerin başlarına ek etiket getirme(Kanallarınıza özel niche etiket bölümünü kullanıyorsanız boş bırakın. Yoksa fazlalık olmuş olur).
+ Video Açıklamarının başına istediğiniz açıklamayı getirme(Ayarlar bölümünde ek açıklamayı kullanıyorsanız bunu kullanmayabilirsiniz).

Tam Değiştirme:
+ Tüm etiketleri komple değiştirerek istediğiniz aynı etiketi yapabilirsiniz.
+ Tüm açıklamaları komple değiştirerek istediğiniz aynı açıklamaları yapabilirsiniz.

Not: Yazdığınız bilgileri sistem otomatik en son yaptığınızı kayıt altına alır. Aynı şeyleri uyguluyorsanız sizi zahmetden kurtarmış olur.

Örnek Resim

ozellestir.png

Bomba Gibi Bir Haber daha...

Ödeme Sayfamız videoyap.com bünyesi altına alınmıştır. SSL güvencesi altındadır.
+ Kredi kartı (Otomatik Sistem Aktif eder)
+ Paypal (Otomatik Sistem 5 dakika sonra aktif eder.)
+ Havale/Eft (Manuel : Gün içerisinde 5 farklı zamanda onaylama yapıyorum)

hocam o özelleştirme bölümü ne güzel geliyor öyle..
3-5 kere gelişini izledim ellerine sağlık üstad

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] reyis video yükleme şuanb çok yavaşladı 27 video 3 4 saat geçti 15 adet yüklenmiş etiket açıklama özgünleştir diyincemi öle oluyor yoksa sorunmu var şuan

hocam o özelleştirme bölümü ne güzel geliyor öyle..
3-5 kere gelişini izledim ellerine sağlık üstad

Teşekkürler hocam beğenmenize sevindim.

@Web_Scripti reyis video yükleme şuanb çok yavaşladı 27 video 3 4 saat geçti 15 adet yüklenmiş etiket açıklama özgünleştir diyincemi öle oluyor yoksa sorunmu var şuan

Sağolunsun 2 gün önce 10.000 hak alışını 50 ye yakın üyem yapmış. Biraz fazla geldi yükleme sayısı. Bende dün makina siparişi verdim yavaş yavaş kurulumları tamamlanıyor. Bugün biraz yavaşladı 1-2 saate geri hızlanır. Ayda 1-2 gün biraz yavaşlamalar olur bende hemen yeni siparişleri verip arttırırım. Onu şekilde düşünmek gerekiyor 10.000 video emir verseydiniz 3 saatde 5000 yükleyecekti. Yani Verdiğiniz video sayısı 1 tane olursa ve turboya almazsanız belki 3 saatde yüklenir. Bu tamamen sıra bekleme işidir. Tabiki sistemde bekleyen hiç yoksa 1 dk da atar. Son 1 haftada olduğu gibi.

Teşekkürler hocam beğenmenize sevindim.

Sağolunsun 2 gün önce 10.000 hak alışını 50 ye yakın üyem yapmış. Biraz fazla geldi yükleme sayısı. Bende dün makina siparişi verdim yavaş yavaş kurulumları tamamlanıyor. Bugün biraz yavaşladı 1-2 saate geri hızlanır. Ayda 1-2 gün biraz yavaşlamalar olur bende hemen yeni siparişleri verip arttırırım. Onu şekilde düşünmek gerekiyor 10.000 video emir verseydiniz 3 saatde 5000 yükleyecekti. Yani Verdiğiniz video sayısı 1 tane olursa ve turboya almazsanız belki 3 saatde yüklenir. Bu tamamen sıra bekleme işidir. Tabiki sistemde bekleyen hiç yoksa 1 dk da atar. Son 1 haftada olduğu gibi.

Usta otomatik kanal çekme bölümde videolar var onları almıyor bunlar var diye dün geceden beri

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam youtube toplu video ekleme bir an önce getirirseniz sevinirm tek tek elle zor oluyor.

Bomba Gibi Bir Geliştirme daha...

Toplu video bölümüne özelleştirme eklenmiştir. Artık o bölümde, tam özgünleştirme, etiket ve açıklama özgünleştirme, translate ve ÖZELLEŞTİRME bütünü sağlanmış olundu.

Özelleştirme nedir?

Toplu video sayfasında tek tuşla altta çıkan tüm sonuçlara aşağıdaki maddeleri uygulamanızı sağlar.

Ek Yazı Yazma:
+ Video başlıklarının sonuna yazı getirme.
+ Etiketlerin başlarına ek etiket getirme(Kanallarınıza özel niche etiket bölümünü kullanıyorsanız boş bırakın. Yoksa fazlalık olmuş olur).
+ Video Açıklamarının başına istediğiniz açıklamayı getirme(Ayarlar bölümünde ek açıklamayı kullanıyorsanız bunu kullanmayabilirsiniz).

Tam Değiştirme:
+ Tüm etiketleri komple değiştirerek istediğiniz aynı etiketi yapabilirsiniz.
+ Tüm açıklamaları komple değiştirerek istediğiniz aynı açıklamaları yapabilirsiniz.

Not: Yazdığınız bilgileri sistem otomatik en son yaptığınızı kayıt altına alır. Aynı şeyleri uyguluyorsanız sizi zahmetden kurtarmış olur.

Örnek Resim

ozellestir.png

Bomba Gibi Bir Haber daha...

Ödeme Sayfamız videoyap.com bünyesi altına alınmıştır. SSL güvencesi altındadır.
+ Kredi kartı (Otomatik Sistem Aktif eder)
+ Paypal (Otomatik Sistem 5 dakika sonra aktif eder.)
+ Havale/Eft (Manuel : Gün içerisinde 5 farklı zamanda onaylama yapıyorum)
ellerine sağlık hocam çok işe yarayacak bir özellik 5-10 sn daha fazla çalışarak daha kaliteli spamler çıkartabiliriz artık :)

ayrıca ödeme sistemi de çok iyi olmuş ufak tefek sorular ortadan kalkıyor.

bu e-book ödüllerini ne zaman veriyosun hocam [email protected] bu mailde 21günlük videoyap var 20 günlük hakkı bunun üzerine atabiliyormusun

toplu olarak aynı anda yükleme eklemeyi düşünecek misiniz hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri