..
+ Kredi kartı (Otomatik Sistem Aktif eder)
+ Paypal (Otomatik Sistem 5 dakika sonra aktif eder.)
+ Havale/Eft (Manuel : Gün içerisinde 5 farklı zamanda onaylama yapıyorum)
Hocam kredi kartı ödeme sayfası çok basit gözüküyo güvenilir mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
..
+ Kredi kartı (Otomatik Sistem Aktif eder)
+ Paypal (Otomatik Sistem 5 dakika sonra aktif eder.)
+ Havale/Eft (Manuel : Gün içerisinde 5 farklı zamanda onaylama yapıyorum)
aynı sorun bendede var sorunsuz kanallarda kırmızı kontrol yapılmadı yazıyor elle tıklayıp kontrol ettirince yeşile dönüyor ama her seferinde insanı korkutuyor 25 yerine 24 yazmasıEkli dosyayı görüntüle 1367hocam bu böyle devam edecekmı
aynı sorun bendede var sorunsuz kanallarda kırmızı kontrol yapılmadı yazıyor elle tıklayıp kontrol ettirince yeşile dönüyor ama her seferinde insanı korkutuyor 25 yerine 24 yazması
Usta otomatik kanal çekme bölümde videolar var onları almıyor bunlar var diye dün geceden beri
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam youtube toplu video ekleme bir an önce getirirseniz sevinirm tek tek elle zor oluyor.
toplu olarak aynı anda yükleme eklemeyi düşünecek misiniz hocam
ellerine sağlık hocam çok işe yarayacak bir özellik 5-10 sn daha fazla çalışarak daha kaliteli spamler çıkartabiliriz artık
ayrıca ödeme sistemi de çok iyi olmuş ufak tefek sorular ortadan kalkıyor.
bu e-book ödüllerini ne zaman veriyosun hocam [email protected] bu mailde 21günlük videoyap var 20 günlük hakkı bunun üzerine atabiliyormusun
Hocam kredi kartı ödeme sayfası çok basit gözüküyo güvenilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 1367hocam bu böyle devam edecekmı
aynı sorun bendede var sorunsuz kanallarda kırmızı kontrol yapılmadı yazıyor elle tıklayıp kontrol ettirince yeşile dönüyor ama her seferinde insanı korkutuyor 25 yerine 24 yazması
hocam size bir öneirm var şimdi ben bütün kanallarımda partner calısıyorum 25 kanalım var bota baglı bu kanallara sürekli girip kazanc kontorol etmek istemiyorum spamdan kapanacak diye Botun istatitstik kısmı çok güzel genelde orayı kullanıyorum ama kazançlar gözükmüyor acaba istatistik kısmında kazançlarıda görmemiz mümkünmü?
Web_Scripti; Hocam , Botun suresi dolmadan tekrar pay-pal ile sure alindiginda (ben hep 3 aylik aliyorum) kalan surenin uzerinemi eklenicek? Yoksa bitmesinimi beklim?
üzerine ekleniyor
Cevabiniz icin tesekurler hocam. Pekii devamli musterilerine bir kiyak yapiyormu bot? Mesela bizim burda 5 kebab alana 6 incisi bedava. Buna benzer 6 aydan fazla uyelere 250 yerine 350 hak falan bir durum olsa nasil olur acaba? (mellin sana soyluyorum , web_scripti sen anla).
Web_Scripti; Hocam , Botun suresi dolmadan tekrar pay-pal ile sure alindiginda (ben hep 3 aylik aliyorum) kalan surenin uzerinemi eklenicek? Yoksa bitmesinimi beklim?
üzerine ekleniyor
Cevabiniz icin tesekurler hocam. Pekii devamli musterilerine bir kiyak yapiyormu bot? Mesela bizim burda 5 kebab alana 6 incisi bedava. Buna benzer 6 aydan fazla uyelere 250 yerine 350 hak falan bir durum olsa nasil olur acaba? (mellin sana soyluyorum , web_scripti sen anla).
mantıklı devamlı müşteriyiz nede olsa
promosyon istiyik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba hocam,@Web_Scripti Hocam ayın 13'ünde bi mesaj yazmıştım bu linkte Sanırım görmediniz cevap veremediniz yada ben görmedim cevabı, tekrar soruyorum, o mesajda dediğim gibi bi android programı mümkünmü ?
Merhaba arkadaş kredi kart ödeme sayfasını sabah değiştirmiştim. Yanlışlıkla sadece american express kartlarına açmışım. Dün ve ondan öncesi 1.5 yılda olduğu gibi tekrardan visa ve mastercard larda eklenmiştir. Destekden onlarca soru geldi buradan duyurmakta yarar gördüm.
Merhaba hocam,
açıkcası değerlendirmiştim. Bir arkadaş Ücretsiz android uygulama yapmıştı videoyap için. Fakat ben ve çevremdeki herkesde ios olduğu için inceleyememiştim. O arkadaş eğer burdaysa ücreti karşılık ona andorid programı yazdırabilirim.
Sms olayına gelince çok büyük sms sistemim var. Oda videoyap kadar büyük projem ve iyi durumda. Buna entresini edebilirim diye düşünüyorum. Ama onunkredi satışını nasıl yaparım bilmiyorum. Ama değerlendireceğim.
@Web_Scripti Bi sıkıntı buldum kanalım para kazanma kapatılmıstı kanalı sıldım sonra videoyaptan kanallarımdan yüklediğim raporları sil dedim sonrada otomatik kontrol edilen kanallardan kaldırcaktım baktım kaldırmak için eskisi gibi bi tuş bişey yok yanı kaldıramıyorumbuyrum resim
@Web_Scripti Bi sıkıntı buldum kanalım para kazanma kapatılmıstı kanalı sıldım sonra videoyaptan kanallarımdan yüklediğim raporları sil dedim sonrada otomatik kontrol edilen kanallardan kaldırcaktım baktım kaldırmak için eskisi gibi bi tuş bişey yok yanı kaldıramıyorumbuyrum resim
Ekli dosyayı görüntüle 1370
Merhaba arkadaş kredi kart ödeme sayfasını sabah değiştirmiştim. Yanlışlıkla sadece american express kartlarına açmışım. Dün ve ondan öncesi 1.5 yılda olduğu gibi tekrardan visa ve mastercard larda eklenmiştir. Destekden onlarca soru geldi buradan duyurmakta yarar gördüm.
Merhaba hocam,
açıkcası değerlendirmiştim. Bir arkadaş Ücretsiz android uygulama yapmıştı videoyap için. Fakat ben ve çevremdeki herkesde ios olduğu için inceleyememiştim. O arkadaş eğer burdaysa ücreti karşılık ona andorid programı yazdırabilirim.
Sms olayına gelince çok büyük sms sistemim var. Oda videoyap kadar büyük projem ve iyi durumda. Buna entresini edebilirim diye düşünüyorum. Ama onunkredi satışını nasıl yaparım bilmiyorum. Ama değerlendireceğim.
Merhaba hocam öğlen 3 ten önce bende kontrol edilmeyen kanal yok. Problem vardı giderdim. Eğer sizde o şekildeyse sıkıntı var demektir. Bot süreniz bitmiş olabilirhocam gece 3ten beri kontrol etmiyor. elle ediyorum. ünlemler eşleşenler birikiyor. sıkıntı çıkaracak gibi. bi kontrol edebilir misin sistemi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.