Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

süreniz bitmiş ve haklarınız yanmıs olsa bile yazınca kontrol edip tam olarak giden hakkınız ne kadarsa hepsini veriyolar o konuda anlayıslılar endişe etmenize gerek yok destekten yazarsanız hallederler :)

arkadaşlar sizde bir ilerleme var mı? 24 saat oldu toplu videolar birikti bir tane bile yüklemedi? kontrollerde sıkıntı yok.. turboda beklesem bile atmıyor

Dostum sürenin bitmesine yakın desteğe yazarsan "benim şu an şu kadar hakkım var ancak süre biter bitmez uzatamayacağım, bir hafta sonra uzatacağım" diye. Senin süre bitse dahi tekrar uzattığında video haklarını veriyor sana.

Eyvallah dostum sağol verdiğin bilgiler için..

Partner kanalları kontrollerde sıkıntı var mı?

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

video yap 1 k toplu hakkımı vermek istiyorum işe yaramıyor yükleme yapmıyor:D

video yap 1 k toplu hakkımı vermek istiyorum işe yaramıyor yükleme yapmıyor:D

Bana gönderirmisin hocam valla çok makbule geçer bu yükleme yapamayanları anlamıyorum dün geceden bu yana aşağı yukarı 5000 video emir verdim şu anda 768 adet kaldı :D

hocam Allahını seversen şu botu bi stabil hale getir artık!nedir bu arkadaş çektiğimiz çile,tamam zaman zaman sıkıntılar olur onları zaten hoşgörüyoruz da botun önceden aksamayan tarafları da sekmeye başladı.kanal takip sistemi için ayrı bir abonelik sistemi yapmayacaksınız diye 2.ve 3. üyelikleri alalım dedim ,kredi kartıyla ödeme yaptım kalan süremi 31 olarak gösterdi sonra sıfır yazdı tekrar??!!ve şu an bekliyorum düzelecek diye,destekten de yazdım bi bakarsanız sevinirim.

EDİT:Sorunum çözüldü teşekkürler videoyap.

web scripti kardeşim ilgilenicek demişti o kadar mesaj yazılmıs, cevap bile verilmemiş hoş bi durum degil. En azından bi bilgilendirme yapsanız sistem hakkında bi bilginiz yoksa bile en azından şu sunuculara bi reset atsanız ne bileyim bi cevap yok bişe yok nasıl olucak böyle yazık degılmı bu kadar ınsana 1 hafta öyle beklesinlermi yani. Anlamıyorum o kadar para kazanıyosunuz bu sistemden şu destek olayına bi çözüm getirmediniz. Hadi destek bi yana gerçektenvideolar yüklenmiyor 17 saat olmuş hala videolar yüklenmiyor. Sebebi çok yığılma oldu sıra gelmiyo olabilir onun için işte bi reset atsanız şu sunuculara

24 saatte 100 tane video yükleyebildi sistem çok yavaş en kısa sürede çözülür inşallah

Merhaba Arkadaşlar,

Daha önceden açıklama yapmıştım.Ben çinden 6 mayısda döneceğim. Bu süreçde desteğe öz kardeşim bakıyor. Fakat mesai saatleri dışında bakmıyor.

Diğer bir sıkıntıya değinmek gerekirse kanal kontrol sistemini serverlarımın %50 si aksama yaşasada farketmişsinizdir ki sıkıntı yaşamıyor. Ama toplu video ise yaşıyor. Bunun üzerine çinde cloud sistemlerini incelemeye geldim. Her yıl 2 defa çin fuarlarına geldiğimi eski müşterilerim bilir. İnşallah döndükden sonra herşey tam stabil olucak. Dünden bugüne yansıtılan sıkıntının sebebi aşağıdaki linkden okuyabilirsiniz.

Network Altyapısı Planlı Bakım Çalışması Hakkında | Radore

Yüklemeler hala baslamadi, dün öğlen saat 1 den beri verdiğim video emri bini geckin yüklenen demiyorum hocam bak sıraya alınan bile yok, toplu video yükleme sayfasına bile düşmedi daha

Yüklemeler hala baslamadi, dün öğlen saat 1 den beri verdiğim video emri bini geckin yüklenen demiyorum hocam bak sıraya alınan bile yok, toplu video yükleme sayfasına bile düşmedi daha
Hocam dünden verdiğin bir emir %100 başlamıştır, %90 da bitmiştir. Ama %10 lu problemli videoların ancak karşı sunucuların hızlanmasıyla yüklenmeye geçecektir. Aşırı bekleyen bir video bulunmuyor çünkü. Bugüne ait kuyruktakileri görüyorum. Tabiki önceki günlerden sıkıntılı youtube serber videoları var. Gelince bu işi komple yeniden fişek hızına alıcam hocam

Hocam dünden verdiğin bir emir %100 başlamıştır, %90 da bitmiştir. Ama %10 lu problemli videoların ancak karşı sunucuların hızlanmasıyla yüklenmeye geçecektir. Aşırı bekleyen bir video bulunmuyor çünkü. Bugüne ait kuyruktakileri görüyorum. Tabiki önceki günlerden sıkıntılı youtube serber videoları var. Gelince bu işi komple yeniden fişek hızına alıcam hocam

Hocam ne başladı ne bitti, dün öğlen yarıda kesildi hala baslamadi ,ss atabilirim, bakınız "Oquzalp vol4"

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

az önce 250 video başlattım turboda ve şu anda 239 tane kalmış, 10 dakika bile olmadı, teşekkürler videoyap

Hocam malesef 2-3 aylık videoyap kullanıcı olarak 6 farklı hesabım var. Ama benim kullandığım süre boyuncaki en sıkıntılı dönem şuan. Bottan memnun olduğum için birden fazla hesabım var fakat su sıralar malesef toplu video çok çok yavaş. Ama bu videoyu attım 1-2 saat içerisinde yüklensin gibi bir arzum olduğu için değil tabikide.Sadece bir örnek ;
27.04.2014 04:56
0 defa yüklemeyi denedi
Video yüklenecektir...[Sil]

Şuan zaman 28.04.2014 saat 17:52. 12 saati ne kadar çok geçtiğini görebiliriz. Bu sadece bir örnek .Farklı adsenselere bağlı farklı kanallarımda farklı videolarda bu mevcut. Sadece bende de değil. Arkadaşımda da durum böyle. Forumdaki diğer arkadaşlarda da.

Bu yazımı sitem olarak algılamayın .Birçok arkadaşın içinde bulunduğu ve size anlatmak istediği durumdur sadece. Herzamanki gibi gerekli tedbirleri acil olarak alacağınıza güvenerek bunu yazıyorum. Fakat takdir edersinizki 6 mayısa daha 8-9 gün var. İyi çalışmalar...

Merhaba bol kazançlar, uzun süredir araştırma aşamasındaydım youtube de şuan içinde kararlıyım eğer düzeni orturtursam birden fazla hesapda almak isterim fakat şuan için bir günlük deneme hesabı alabilirmiyim rica etsem. sisteminize kayıtlı e-mail adresim [email protected] ve deneme hesabını açtığınızda buradan bilgilendirirseniz sevinirim. @Web_Scripti

Ciddi ciddi botta sıkıntı var kanal kopyalamalar hiç başlamamış bile.Çabuk çözülse iyi olur süreli bot kullanıyoruz sonuçta :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri