Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Fressher konuyu mahvettin haci tapatalk değilde normal tarayıcıdan gir istersen :D Şikayet ettim mesajları silerler birazdan

Bütün kanallarım kırmızı oldu dedim sanırım videoyapta genel bir sorun var ama sorun Youtube kaynaklı şok olmuş durumdayım Gmail hesapları duruyor ama yandex uzantılı kanalların hepsi gitmiş .

hocam benim bi isteğim var kanalları kontrol ettirmeden otomatik kontrole ekleyebilirmiyiz ? kanalda 300 video var ben para kazanmasını açmak istemiyorum , sadece ünlem sil + telif sil yapmak istiyorum ama bunu yapmam için otomatiğe almam gerekiyo otomatiğe almam içinde kanalı kontrol ettirmem gerekiyo buna bi çözüm bulursanız güzel olur

ya hocam
şu sıralama şeklini düzeltirseniz çok sevinirim
kanal çekme kısmında sıralama şeklinde popüler videoları seçmeme rağmen
kanallara son yüklenmiş videoları karşıma çıkartıyor

lütfen rica ediyorum bu kısmı düzeltin

birde kanal çekmede bir özellik çalışmıyor

şimdi kanalın linkini yazıyoruz ya
orda sıralama şekli var o çalışmıyor
yani popüleri seçmeme rağmen hala kanala yeni yüklenen videoları ilk sırada getiriyor

düzeltirseniz çok sevirim en çok kullanacağım özellik bu sanırım

Aynen arkadaşa katılıyorum. Ayrıca videolarımıza youtube hesabımıza girmeden videoyap üstünden kücük resim ekleyebilirsek güzel olacak.
Ünlem geç olayı da pek işe yaramıyor bununla ilgili bir çalışma yapılırsa memnun oluruz. Çok şey istemiyoruzdur umarım ama bazı botlarda müzikten dolayı 3. taraf eşleşen geldiğinde o müziği kaldırdığını VE yeni bir müzik eklendiğini okumuştum böyle bir özellik eklenirse çok daha verimli olur.

Abi artık yeter ya. yazmcm diyorum ama elde değil şu ağırlığa bi çözüm üretilsin özellik falan istemiyoruz şu eski hız geri gelsin yeterki. bir haftadır video doğru düzgün yüklenmiyor. bu bir haftalık haklarımız ödenmeyecek orası zaten kesin bizden gidiyor. tamam bize para kazandırıyor ama unutmayın bizlerde ona. bunca ağırlığa rağmen hala yeni üyelikler alınıyor. kanala eklenen videolar kanal isimlerinin yanında görülmüyor. 17/19/20 bu kontrol hatası insanın aklını alıyor zaten. özgün video ürette yirmi videodan 10 tanesi resim bulunamadı hatası veriyor önceden çok nadir olurdu. anlayacağınız bot gitti ki gitti. benim bu dileğim bir şikayet. kimse demesin botun hakkını yeme diye yemiyoruz. hatalar var giderilmesi lazım.ağırlık konusu çıldırtıyor insanı artık üç defa oldu bu ağırlık sorununu yaşıyoruz her defasında 5-6 gün sürüyor bu sorunu çözmek. bi önceki ağırlıkta sözde gerekli önlemler alınmıştı.

bir daha havale ile bot almayacağım paypala yükleneceğim 4-5 saat oldu hala onay bekliyorum...

Arkadaşlar son çalışmalarımda bir şey fark ettim ve deneme yaptım.
Ünlem konusunda bir şeye dikkat edin.
Yeni yükleme yaptığınız kanallarda sanırım üçüncü taraf uyarıları da kanalınızın kara listeye girmesine neden oluyor.
Ona göre;

ilk önce deneme kanalları oluşturun orijinal olarak videolarınızı yükleyin,
üçüncü tarafları vs silin,
temiz olanları ünlemgeç sistemi ile ana kanalınıza atın.

Merhaba Arkadaşlar,

Bir çok bölümü düzenledim ve düzenliyorum. Hız olayına gelince son 10 günde delirtcek denen yavaşlık verdiğiniz video emirlerinin 4 saatde %90 nın yüklenmesimidir? Yarına büyük ihtimalle eski fişek hızına döner. O hızdan sonra biraz yavaşlayınca üzülmeyiniz. Milyonlarca videoyu yükletmej kolay olmuyor.

Kanal kontrolünde yetki ver veya youtube error yazısı çıkınca %90 youtube kanalınızda internal error hatası veriyordur otomatik kontroldeyse bir sonraki sefer düzeltir. Youtube un verdiği hatayı ben düzeltemem sonuçta.

Mesai bitiminden sonra gelen akşamki havaleleride onayladım. Bugece ailemle vakit geçireceğim sabah kaldığımız yerden devam ederiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri