Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

Bir çok bölümü düzenledim ve düzenliyorum. Hız olayına gelince son 10 günde delirtcek denen yavaşlık verdiğiniz video emirlerinin 4 saatde %90 nın yüklenmesimidir? Yarına büyük ihtimalle eski fişek hızına döner. O hızdan sonra biraz yavaşlayınca üzülmeyiniz. Milyonlarca videoyu yükletmej kolay olmuyor.

Kanal kontrolünde yetki ver veya youtube error yazısı çıkınca %90 youtube kanalınızda internal error hatası veriyordur otomatik kontroldeyse bir sonraki sefer düzeltir. Youtube un verdiği hatayı ben düzeltemem sonuçta.

Mesai bitiminden sonra gelen akşamki havaleleride onayladım. Bugece ailemle vakit geçireceğim sabah kaldığımız yerden devam ederiz
merhaba hocam öncelikle hoşgeldiniz ben yokken siz de yokmuşsunuz :) kendini bu kadar geliştirmeye yönlendirmen bunun için bu konularda fuarları takip edip sürekli kendini güncellemen bile çok önemli. seninle çalıştığımız için memnunum. sonunda bilgisayarımı aldım.bundan sonra daha sık kullanacağım botu galiba. yardımların için tekrar teşekkürler ;)

Merhaba Arkadaşlar,

Hız olayına gelince son 10 günde delirtcek denen yavaşlık verdiğiniz video emirlerinin 4 saatde %90 nın yüklenmesimidir? Yarına büyük ihtimalle eski fişek hızına döner. O hızdan sonra biraz yavaşlayınca üzülmeyiniz. Milyonlarca videoyu yükletmej kolay olmuyor.

Doğru. gece verdiğimiz video emirlerinin sabah %90 ı hala duruyor. tam tersi. ya benim hesap çok kötü bir server'a bağlı yada sizinki çok hızlı.

ya hocam
şu sıralama şeklini düzeltirseniz çok sevinirim
kanal çekme kısmında sıralama şeklinde popüler videoları seçmeme rağmen
kanallara son yüklenmiş videoları karşıma çıkartıyor

lütfen rica ediyorum bu kısmı düzeltin

aynı sorun şu an kullandığım videoyap botunda da var lütfen ilgilenir misin hocam.

Artık kanal kontroller rahatlamıştır çoğu üye 0 ladı ben dahil :) Dönüşüm muhteşem olacak :cool:

kanalların hepsi,hatta en yeni açılanlara bile giriş için izin verdiğim halde çoğunlukla youtube şüpheli girişim uyarısı yapıyor.
başka aynı derdi yaşayan var mı?

Hocam videoyap.com ücretsiz mi?

ücretli ve ücretsiz hesap arasındaki f
ark nedir?

Bot ucretli, sahibi deneme suresi veriyor. Kendisinden istiyebilirsin.

Alinti yapipta sayfa kirliligi yaratma lutfen.

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] : hocam, mailini yazdin sifreni yazdin = kayit et sayfanin altindaki yesil butondan.
yukardan izin verdin = kayit yine asagidaki yesil butondan.
Api key olusturdun = yine kayit ayni yerden.
Son olarak yine izin ver ve asagidan kayit et.

Bu sekilde problemi astim ben.

Icinde yaklasik 4.000 video olan kanalim var , telif kontrolu ve para kazanmada ilk 100 sayfaya kadar mi kontrol ediyor bot , ondan sonraki sayfalari kontrol etmiyor mu?

merhaba hocam öncelikle hoşgeldiniz ben yokken siz de yokmuşsunuz :) kendini bu kadar geliştirmeye yönlendirmen bunun için bu konularda fuarları takip edip sürekli kendini güncellemen bile çok önemli. seninle çalıştığımız için memnunum. sonunda bilgisayarımı aldım.bundan sonra daha sık kullanacağım botu galiba. yardımların için tekrar teşekkürler ;)

Merhaba hocam, bilgisayarın öncelikle hayırlı olsun. Her yıl fuarları takip ediyorum. Bir çok şey türkiyeye geç geliyor. Bu serverları veya ek cihazları getirip kurmakda bizlere düşüyor. Çok ciddi yatırımlar yaptım. 1 ay içerisinde siparişlerim gelmiş ve onlarıda kurmuş olurum. O zaman video logo basma, intro vs gibi işlemlerde 5 kat hızlanmış olucak. Yeni otomatik emirleri düzenleyici program satın aldım. Bir çok şey yakında size hissettirecektir.

Doğru. gece verdiğimiz video emirlerinin sabah %90 ı hala duruyor. tam tersi. ya benim hesap çok kötü bir server'a bağlı yada sizinki çok hızlı.

Herkes ortak havuza bağlı. Ben şuanda incelediğim zaman bekleyen video rakamı son 20 dk da yüklenenlere ait görüyorum. sizde 12 saati aşan bir durum söz konusuysa destekden yazın. Ama %90 ihtimalle çektiğiniz kanalın videoları %90 telif risklidir ve youtube onları en yavaş serverına atıyor.

aynı sorun şu an kullandığım videoyap botunda da var lütfen ilgilenir misin hocam.
Aynı sorun derken yavaşlık mı acaba? Lütfen destekden yazın inceleyelim.
Artık kanal kontroller rahatlamıştır çoğu üye 0 ladı ben dahil :) Dönüşüm muhteşem olacak :cool:
Kontrolleri baya rahatlattık, daha da hızlanacaktır.
kanalların hepsi,hatta en yeni açılanlara bile giriş için izin verdiğim halde çoğunlukla youtube şüpheli girişim uyarısı yapıyor.
başka aynı derdi yaşayan var mı?
Bunun 2 ihtimali var. Aşağıdaki arkadaşın dediği gibi telif ihlali gelmiş ve youtube tekrardan yetki istiyor olabilir. Diğer büyük ihtimal başka programda aynı kanalı kullanıyorsanız yanlız 1 sinde yetki çalışır. Telrar oto api key oluşturunuz.

Süpheli giris uyarısı veriyorsa toplulukdan kapanmıstır kanal tahminim.Kontrol et
Bir ihtimal aynen budur teşekkürler.
kanal sağlam.benim derdim başka :D
Yaz derdini hocam destekden inclerim gün içerisinde
Hocam videoyap.com ücretsiz mi?

ücretli ve ücretsiz hesap arasındaki f
ark nedir?

Bot ucretli, sahibi deneme suresi veriyor. Kendisinden istiyebilirsin.

Alinti yapipta sayfa kirliligi yaratma lutfen.
Teşekkürler anlatım için. Ücretsiz hiç birşey yok. 1 günlük deneme yapılabilir.
@daralll : hocam, mailini yazdin sifreni yazdin = kayit et sayfanin altindaki yesil butondan.
yukardan izin verdin = kayit yine asagidaki yesil butondan.
Api key olusturdun = yine kayit ayni yerden.
Son olarak yine izin ver ve asagidan kayit et.

Bu sekilde problemi astim ben.
Aynen tekrar yetki vermek için doğru yol.
Icinde yaklasik 4.000 video olan kanalim var , telif kontrolu ve para kazanmada ilk 100 sayfaya kadar mi kontrol ediyor bot , ondan sonraki sayfalari kontrol etmiyor mu?

Kanal kontrolu İlk 100 sayfayı yani 3000 videoyu kontrol eder. Otomatik kontrolde ekliyse günde 1 defada 3000 den sonraki tüm videolarıda kontrol eder. 1000 de 1 risk vardır diye günde 1 defaya ayarlıdır.

Webscripti Bi kanalimda 1k kusur görüntüleme varken 28 görüntüleme gösteriyor?????güncelleme zamani az önce gorunuyor

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

pm niz dolu hocam

Merhaba

videoyap.com

için 1 aylık satın alabilir miyim?

Merhaba hocam, bilgisayarın öncelikle hayırlı olsun. Her yıl fuarları takip ediyorum. Bir çok şey türkiyeye geç geliyor. Bu serverları veya ek cihazları getirip kurmakda bizlere düşüyor. Çok ciddi yatırımlar yaptım. 1 ay içerisinde siparişlerim gelmiş ve onlarıda kurmuş olurum. O zaman video logo basma, intro vs gibi işlemlerde 5 kat hızlanmış olucak. Yeni otomatik emirleri düzenleyici program satın aldım. Bir çok şey yakında size hissettirecektir.

Herkes ortak havuza bağlı. Ben şuanda incelediğim zaman bekleyen video rakamı son 20 dk da yüklenenlere ait görüyorum. sizde 12 saati aşan bir durum söz konusuysa destekden yazın. Ama %90 ihtimalle çektiğiniz kanalın videoları %90 telif risklidir ve youtube onları en yavaş serverına atıyor.

Aynı sorun derken yavaşlık mı acaba? Lütfen destekden yazın inceleyelim.

Kontrolleri baya rahatlattık, daha da hızlanacaktır.

Bunun 2 ihtimali var. Aşağıdaki arkadaşın dediği gibi telif ihlali gelmiş ve youtube tekrardan yetki istiyor olabilir. Diğer büyük ihtimal başka programda aynı kanalı kullanıyorsanız yanlız 1 sinde yetki çalışır. Telrar oto api key oluşturunuz.

Bir ihtimal aynen budur teşekkürler.

Yaz derdini hocam destekden inclerim gün içerisinde

Teşekkürler anlatım için. Ücretsiz hiç birşey yok. 1 günlük deneme yapılabilir.

Aynen tekrar yetki vermek için doğru yol.

Kanal kontrolu İlk 100 sayfayı yani 3000 videoyu kontrol eder. Otomatik kontrolde ekliyse günde 1 defada 3000 den sonraki tüm videolarıda kontrol eder. 1000 de 1 risk vardır diye günde 1 defaya ayarlıdır.

Webscripti Bi kanalimda 1k kusur görüntüleme varken 28 görüntüleme gösteriyor?????güncelleme zamani az önce gorunuyor

Merhaba hocam,

aynen ekrem hocamın dediği gibi kanal istatistiklerini youtube kanal sayfasından çekilir. Bu nedenle youtube çok yeni kanallarda güncellemeyi 1-2 günde 1 defa yapıyor. 20.000 izlenme üstündeki kanalları günde 5-6 defa güncellemektedir.

Sanırsam bilgileri dashboard tan çekiyor dashboard da hemen güncellenmiyor.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam

pm niz dolu hocam

Merhaba

videoyap.com

için 1 aylık satın alabilir miyim?

Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin.

adresinden üye olduktan sonra destek bölümünden 1 günlük deneme süresi isteyebilirsiniz.

Süre satın almak için süre satın al bölümünden kredi kartı veya paypal ile ödeme yaparak anlık üyeliğinizi aktif edebilirsiniz. Havale ile ödeme yaparak gün içerisinde hesabınıza onay alabilirsiniz.

Hayırlı günler

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba,

Kanal Çek bölümünde videoları kanalın ' Popüler Videolar ' a göre sırala bölümünü doğru çalışır hale getirebilir misin rica etsem.

Yani ben kanalların en popüler videolarını çekmek istiyorum, ancak popülere göre sırala dediğimde popüler videoları izlenime göre çoktan aza sıralamıyor.

Bunu inceleyip düzgün şekilde popüler videoları sıralamasını sağlarsan sevinirim. Teşekkürler.

Webscripti hoca m kanal çek bolumunde kelime aradaki gibi dk filtrelemesi yapabilir misin ?

Webscripti ayni iplerden milyonlarca video mu yüklenmiş oluyor bu sistemde yoksa proxy mi var sürüyle nasil oluyor bu ip olayi aciklar misin

oh be. gece verdiğim emirler bitmiş nerdeyse. işte bu. eyvallah dostum umarım tekrar bu sorunla karşılaşmayız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri