Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam gelince bakacam dediğin yeniliği bir an önce yapsan youtube toplu linklerle video yükleme sınır olmadan kendi hakkımızdan düşecek şekilde.

20 dakika önce 350 video emri verdim

şuan 200 ünü attım canavar gibi çalışıyo şuan

hocam çeviri dillerine çinceyi eklemeniz mümkün mü

Dün 0ladı çoğumuz ama 2 haftadır olan yavaşlık gitmiş şuan uçuyor bot :cool:

farkedilir bir hızlılık var uçuşa geçmiş gibi, inşallah stabil kalır...

otomatik kanal çekmede %25 çerçeve ekle-renk koyulaştır sekmesini seçiyorum ama değişmiyor. sayfa yenileyince görüyorum değişmemiş "orjinal kalsın"da. 10 defa falan dedendikten sonra oluyor. bu neden olabilir? çok fazla eski talimatlar birikti, onları silmedimediğim için mi acaba?

@Web_Scripti Hocam ilginç bir durum var dün aldım hesabı videoyap 70 video için emir verdim 70 küsür yüklendi ve yüklenmeye devam ediyor kanalların gizlediği videoları da mı çekiyor bu bot ? O yüzden mi ?

Ayrıca hocam kanal çek bölümüne daha öncede dediğim gibi dk filtresi koyabilir misin ? Kelime ara da olduğu gibi ??

Ayrıca zaman zaman duruyor turbo öyle şu kadar videonuz kaldı diyor atmaya durduruyor ?

Yüklenmeyi bekleyen 6 video bulunuyor. diyor işlem yapmıyor bunun nedeni nedir ?

Hocam gelince bakacam dediğin yeniliği bir an önce yapsan youtube toplu linklerle video yükleme sınır olmadan kendi hakkımızdan düşecek şekilde.

Merhaba hocam,

evet bunun için bir takım alt yapı çalışmalarına başladım. 7-10 gün içerisinde gelicek güncellemeler içerisinde bulunuyor.

@Web_Scripti hocam videoları 10 dakka ara ile at dediğim halde zamanı kafasına göre atıyor bir bakabilirmisin.

Merhaba hocam,

evet %100 olarak bu arayı ayarlaması mümkün olmuyor. Bunun 2 nedeni var.
1) 10 dakika arayla yükleme emri verilmiş olsada bir video 100mb dır 2-3 dk da server yükler. Bir video 1gb dır bunu alt yapı 9-10 dk da yükler. Bu nedenle tam olarak yapması mümkün olmuyor. Ama bir çeşit önlemi almış oluyor.
2) Makinalarda anlık yüklemelerin çok olduğu zamanlarda veya serverların %100 anlık yetişemediği zamanlarda yine tam anlamıyla o süreyi tutturması mümkün olmuyor. Ama bu 2. maddedeki ihtimal yakında son bulacaktır.

20 dakika önce 350 video emri verdim

şuan 200 ünü attım canavar gibi çalışıyo şuan

Teşekkürler hocam, bugeceden sonra inş çok daha hızlanacaktır.

1 günlük deneme alabilir miyim mümkünse.

Tabiki Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin.
adresine üye olduktan sonra destek bölümünden deneme süresi isteyebilirsiniz.

hocam çeviri dillerine çinceyi eklemeniz mümkün mü

Yandex.Çeviri

adresindeki dilleri ancak bizde ekleyebildik. Malesef yandex çince çeviremiyor. Google translate ise 1000 kelimedenaneden sonrasında ücret istiyor. Bizdede günlük 3 milyon adedin üstünde kelime çevirisi oluyor.

Dün 0ladı çoğumuz ama 2 haftadır olan yavaşlık gitmiş şuan uçuyor bot :cool:

Biraz hız geldi hocam, bu akşamda çok daha iyi duruma gelmiş olacaktır.

farkedilir bir hızlılık var uçuşa geçmiş gibi, inşallah stabil kalır...

Daha iyi olacak hocam inş. Uçuşa çok az kaldı.

otomatik kanal çekmede %25 çerçeve ekle-renk koyulaştır sekmesini seçiyorum ama değişmiyor. sayfa yenileyince görüyorum değişmemiş "orjinal kalsın"da. 10 defa falan dedendikten sonra oluyor. bu neden olabilir? çok fazla eski talimatlar birikti, onları silmedimediğim için mi acaba?

Açıkcası ilk defa duydum hocam. O bölümde bir değiştirme yapmadık. Destekden yaz hocam incelemek isterim.

@Web_Scripti Hocam ilginç bir durum var dün aldım hesabı videoyap 70 video için emir verdim 70 küsür yüklendi ve yüklenmeye devam ediyor kanalların gizlediği videoları da mı çekiyor bu bot ? O yüzden mi ?

Ayrıca hocam kanal çek bölümüne daha öncede dediğim gibi dk filtresi koyabilir misin ? Kelime ara da olduğu gibi ??

Ayrıca zaman zaman duruyor turbo öyle şu kadar videonuz kaldı diyor atmaya durduruyor ?

Yüklenmeyi bekleyen 6 video bulunuyor. diyor işlem yapmıyor bunun nedeni nedir ?

Merhaba hocam,

filtreleri belirleyen malesef ben değilim hocam. Youtube api de sadece arama bölümü için filtre uygulattırıyor. Kanal içi durumlarda filtreli arama youtube da da olmadığı gibi bizdede olamıyor. 70 emir vermişseniz 70 tane çeker hocam. Şu video vermediğim halde çekilmiş diye destekden yazabilirsiniz.

Şu kadar video var diyip durmuşsa sistem o videoları denemiştir ama o anda yükleme hızı yavaş gelmiş 2-3 dk sonrasına ertelemiştir. Sistem otomatik ayarlar bu durumu.

Merhaba hocam,

evet bunun için bir takım alt yapı çalışmalarına başladım. 7-10 gün içerisinde gelicek güncellemeler içerisinde bulunuyor.

Merhaba hocam,

evet %100 olarak bu arayı ayarlaması mümkün olmuyor. Bunun 2 nedeni var.
1) 10 dakika arayla yükleme emri verilmiş olsada bir video 100mb dır 2-3 dk da server yükler. Bir video 1gb dır bunu alt yapı 9-10 dk da yükler. Bu nedenle tam olarak yapması mümkün olmuyor. Ama bir çeşit önlemi almış oluyor.
2) Makinalarda anlık yüklemelerin çok olduğu zamanlarda veya serverların %100 anlık yetişemediği zamanlarda yine tam anlamıyla o süreyi tutturması mümkün olmuyor. Ama bu 2. maddedeki ihtimal yakında son bulacaktır.

Teşekkürler hocam, bugeceden sonra inş çok daha hızlanacaktır.

Tabiki Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin.
adresine üye olduktan sonra destek bölümünden deneme süresi isteyebilirsiniz.

Yandex.Çeviri

adresindeki dilleri ancak bizde ekleyebildik. Malesef yandex çince çeviremiyor. Google translate ise 1000 kelimedenaneden sonrasında ücret istiyor. Bizdede günlük 3 milyon adedin üstünde kelime çevirisi oluyor.

Biraz hız geldi hocam, bu akşamda çok daha iyi duruma gelmiş olacaktır.

Daha iyi olacak hocam inş. Uçuşa çok az kaldı.

Açıkcası ilk defa duydum hocam. O bölümde bir değiştirme yapmadık. Destekden yaz hocam incelemek isterim.

Merhaba hocam,

filtreleri belirleyen malesef ben değilim hocam. Youtube api de sadece arama bölümü için filtre uygulattırıyor. Kanal içi durumlarda filtreli arama youtube da da olmadığı gibi bizdede olamıyor. 70 emir vermişseniz 70 tane çeker hocam. Şu video vermediğim halde çekilmiş diye destekden yazabilirsiniz.

Şu kadar video var diyip durmuşsa sistem o videoları denemiştir ama o anda yükleme hızı yavaş gelmiş 2-3 dk sonrasına ertelemiştir. Sistem otomatik ayarlar bu durumu.

anladım hocam teşekkürler hocam mozaik sistemi geliştirmeyecek misin?

Ayrıca api sisteminde ip olayı nasıl oluyor ip sık sık değişiyor mu spam yemememiz için biraz bu konuda bilgi verebilir misin rica etsem...

anladım hocam teşekkürler hocam mozaik sistemi geliştirmeyecek misin?

Ayrıca api sisteminde ip olayı nasıl oluyor ip sık sık değişiyor mu spam yemememiz için biraz bu konuda bilgi verebilir misin rica etsem...
Merhaba hocam,

Mozaik sistemini getirmeyi düşünmüyorum. Bu konuda bir çok defa yazdım fakat herkesin burada görmesi tabiki pek mümkün olmuyor. Neden olarak videoyap.com'un yükletme lisansına sıkıntı çıkaracağını düşünmem ve bunu botla yapanların kanallarında sıkıntı yaşayacağına inanmamdır. Sadece kişisel düşüncemdir.

Videoyap.com'da işlemlerdeki risk nedir?

+ 1.5 yıldır bu yazılımla hizmet veriyorum. Bugüne kadar 1 defa videoyap botuyla alakalı banlanma söz konusu olmadı. Çünkü tamamen yasal olarak işlemler uygulatıyorum. Evet spam video çekmek doğru değil ama youtube yasalarına göre kabul edilir durumdur. Youtube yasalarına göre sadece telif hakları saklı videoları kullanmak youtube yasalarına aykırıdır. Bu nedenle videoyap.com'un yaptığı her işlem yasal olmuş oluyor.

Peki kanal güvenliğim ve risklerim ne durumdadır? Ip sıkıntıları bulunuyor mu?

+ Videoyap.com içerisinde yaptığınız video yükleme, toplu video yükleme, video üretme, video yöneticisi, kanaldan video sil çek, kanal istatistikleri ve diğer bir çok özellik youtube api sistemiyle yapılmaktadır. Ve Biz videoyap.com olarak dünyanın en büyük youtube hizmet vereniyiz.
+ Videoyap.com içerisinde yaptığınız telifli videoları silme, ünlemli videoları silme, para kazanmayı açma, video ortası reklamlar ise curl proxy işlemleriyle yapılır. Curl proxy sistemimiz şu şekilde kurgulanmıştır. Her üyemizin 5 kanalına 1 ip adresi veriliyor. 1 üyemiz 25 kanalınıda kullanıyorsa 5 tane ona özel ip veriyor sistem. Bu ipler sıfır iplerdir lokasyonu ise türkiye ülke veya batı ülkesidir. Her ayın 1 inde otomatik olarak bu ip adresi değişir.

Umarım şeffaf bir yazı yazabilmişimdir. Hiç bir zaman gizli saklı yazılar yazmadım. Ümit tacirliği yapmadım.

Merhaba hocam,

Mozaik sistemini getirmeyi düşünmüyorum. Bu konuda bir çok defa yazdım fakat herkesin burada görmesi tabiki pek mümkün olmuyor. Neden olarak videoyap.com'un yükletme lisansına sıkıntı çıkaracağını düşünmem ve bunu botla yapanların kanallarında sıkıntı yaşayacağına inanmamdır. Sadece kişisel düşüncemdir.

Videoyap.com'da işlemlerdeki risk nedir?

+ 1.5 yıldır bu yazılımla hizmet veriyorum. Bugüne kadar 1 defa videoyap botuyla alakalı banlanma söz konusu olmadı. Çünkü tamamen yasal olarak işlemler uygulatıyorum. Evet spam video çekmek doğru değil ama youtube yasalarına göre kabul edilir durumdur. Youtube yasalarına göre sadece telif hakları saklı videoları kullanmak youtube yasalarına aykırıdır. Bu nedenle videoyap.com'un yaptığı her işlem yasal olmuş oluyor.

Peki kanal güvenliğim ve risklerim ne durumdadır? Ip sıkıntıları bulunuyor mu?

+ Videoyap.com içerisinde yaptığınız video yükleme, toplu video yükleme, video üretme, video yöneticisi, kanaldan video sil çek, kanal istatistikleri ve diğer bir çok özellik youtube api sistemiyle yapılmaktadır. Ve Biz videoyap.com olarak dünyanın en büyük youtube hizmet vereniyiz.
+ Videoyap.com içerisinde yaptığınız telifli videoları silme, ünlemli videoları silme, para kazanmayı açma, video ortası reklamlar ise curl proxy işlemleriyle yapılır. Curl proxy sistemimiz şu şekilde kurgulanmıştır. Her üyemizin 5 kanalına 1 ip adresi veriliyor. 1 üyemiz 25 kanalınıda kullanıyorsa 5 tane ona özel ip veriyor sistem. Bu ipler sıfır iplerdir lokasyonu ise türkiye ülke veya batı ülkesidir. Her ayın 1 inde otomatik olarak bu ip adresi değişir.

Umarım şeffaf bir yazı yazabilmişimdir. Hiç bir zaman gizli saklı yazılar yazmadım. Ümit tacirliği yapmadım.

Anladım hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Bu arada pm kutunu boşaltır mısın.

Yandex.Çeviri

hocam diğer botlarda var çince çeviri. ücret ne kadar bilmiyorum tabi ama mümkünse iyi olur. tşkler

Sistemdeki yavaşlama sorunu halloldu mu kullanıcılar yorumlarsa sevinirim...

Hocam dediniz ki;
Her üyemizin 5 kanalına 1 ip adresi veriliyor. 1 üyemiz 25 kanalınıda kullanıyorsa 5 tane ona özel ip veriyor sistem.
Peki aynı IP adresini kullanan beş kanalın farklı adsense hesaplarına bağlanması adsense için ban riski oluşturmaz mı ?

Hocam şayet böyle bir risk varsa aynı IP ye bağlı olan kanallarımızı belli edecek bir sistem entegre ederseniz bizde IP adresine göre beş kanalı aynı edsense ye bağlarız.

hocam ödeme bildirimi yptım bugün bitiyor hakkım bitmeden eklesenizde yükleme haklarım silinmese

Web_Scripti hocam videoyaptaki risk maili para kazanma kapanma,telif,topluluk hepsi tüm uyarılar için geliyor değil mi sistem gönderiyor ?

Yükleyeceğim videoyu ilk olarak özel şekilde yüklemem mümkünmü ? Böyle bir seçenek göremedimde botta.. Youtube dada yükleme ayarlarını her zaman özel olarak yükle yapıyorum gine herkese göster şeklinde yüklüyor.. :confused:

Yükleyeceğim videoyu ilk olarak özel şekilde yüklemem mümkünmü ? Böyle bir seçenek göremedimde botta.. Youtube dada yükleme ayarlarını her zaman özel olarak yükle yapıyorum gine herkese göster şeklinde yüklüyor.. :confused:

Kanallarım sekmesinde her kanal için yükleme tipi var. Oradan ayarlayabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri