Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
özgün videolara istediğimiz resim olduğu gibi istediğimiz müziği ekleme de olabilir mi?
25 kanal sayısı arttırmayı düşünüyormusunuz acaba?
kanal istatistiklerinde kanal hitleri geç yansıyor sebebi kontrol paneline geç yansıması acaba her videodan hitleri tek tek alsa olurmu?
toplu video ekleme kısmında kanal çek bölümünde 2.4.6.8. sayfalara geçişlerde sıkıntı var örneğin 2. sayfa videoları çekildikten sonra 3.sayfaya çek dediğin zaman otomatik 2. sayfa tekrardan geri geliyor. bu çift sayılarda hep aynı sanırım.
25 kanal sayısı arttırmayı düşünüyormusunuz![]()
Benımde aklımdaydı bu sende gordum cevaplanmamıs bende sorayım dedimbende bunu bekliyorum açıkcası bi önceki mesajda belirtmiştim üstada zaten![]()
Benımde aklımdaydı bu sende gordum cevaplanmamıs bende sorayım dedim![]()
bunu birtek kanalda yaşamıyorum malesef bütün kanallarda aynı sorun var. ekle diyip ilk sayfayı alıyor ikinci sayfa geliyor oradan 2. sayfa alımından sonra 3. sayfaya geçiş yapmıyor tekrar aynı sayfa yükleniyor ve tüm videolarda dolayısıyla bu video kanalda yüklü yazısı geliyor.
ayrıca video yöneticisi geliştirilecekmi ? ünlem yada para kazanan telif yemiş videoları orada görme şansımız varmı acabaa?
ve toplu video yükleme kısmında arama yaparken son bir saat seçeneği eklense daha iyi olur bizim için.
benim gördüğüm sistemin eksikliği değil bunlar sadece eklenmesi gereken benim için önemli şeyler![]()
botu kullanan hemen herkesin isteği bu, bütün kanallara yükleme yapmıyoruz zaten. kontrol için istiyor çoğu kişi bunu. bi zaman sonrar zaten kanal ünleme düşüyor ya da fazla yüklenmiyoruz telif riskini düşürmek için.bende bunu bekliyorum açıkcası bi önceki mesajda belirtmiştim üstada zaten![]()
Merhaba ; @Web_Scripti
bir arkadaşım sizin botu kullanıyorda şöyle bir sorun yaşıyormuş benim konuya yazmamı istedi.
Şunu yazmamı istedi ;
kanalda 14.sayfa, 13.sayfa vs. olmasına rağmen çekilebilecek bu hatayı alıyorum düzeltebilir misiniz ?
bana attığı resim linki
http://i.hizliresim.com/LPyyW0.jpg
Youtube sayfalarken 30'arlı sayfalar biz sayfalarken 50'şerli sayfalıyoruz. Ondan dolayı olduğunu düşünüyorum. Fakat destekden çekmeyi denediği kanal linkiyle yazarsa daha net birşey söyleyebilirim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.