Merhaba Arkadaşlar,
Ünlem Hakkında:
bazılarınızın ünlem geç 2 özelliğiyle birlikte ünlem oranlarının çok yüksek olduğunu görüyorum. Bunun nedenini açıklamıştım. Video o anda yükleme işlemesini youtube yaparken youtube.com daki video görüntü ayarını yaptırmıyor ve para kazanmasını açtırıyorsunuz.
Bunun için :
1) Kanallarınızı kanallarım sayfasından ünlem geç 2 özelliğine taşıyın.
2) Telifli videolar & para kazanma sayfasında hepsini yap yerine ünlem geç 2 ye özel i seçiniz.
Böylelikle sistem youtube.com hala işlemesini bitirmediği video varken para kazanmasını sistem açmaz.
Dün Toplam bu özellikle birlikte 6.250.000 video yüklendi. %97 başarı oranıyla videolar dolar yandı. %3 kısmının büyük bir kısmıda video işlenirken para kazanmaları açtı. Onların ise ünlem geç yapmadan para kazanmasını açmasıyla aynı şeydir.
Otomatik Api Key Hakkında:
Dün akşam 11 gibi youtube otomatik api keyi almayı değiştirdi. Bu süreçte manuel api key ürettiniz. Şimdi sabah tekrardan youtube.com'a göre uyarladım. Otomatik api key alma tekrardan aktifdir.
Bazı Kanalları çekerken 3. sayfadan, 11. sayfadan sonra çekilmiyor:
Arkadaşlar denedim böyle birşey yok. Kaç tane sayfa çektim ama hepsini gösteriyor. Kanaladını girdiğiniz yerin altında telifli riski düşük ve Hepsi diye bir seçenek var. Orada hepsi seçeneğini seçerseniz o kanaldaki tüm videoları görürsünüz. Telif riski düşük derseniz o kanaldaki riski çok az olanları görürsünüz.
hocam videoları özelde yükleyince ünlem geç yapıyor mu ?