Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Ünlem Geç 2 Sistemi Hakkında bilinmesi gerekenler:

1) Kanallarım sayfasında ünlem geçmesini istediğiniz kanallarınızı Ünlem Geç 2(%95-100) yazan olarak seçiniz. Sonra sayfayı en altta kaydediniz. (Bir çok arkadaş kaydetmeyi unutuyor.)

2) Telifli videolar & Para kazanma bölümüne geliniz kanala tıklayınız. Sonra otomatik yapa tıklayınız. Kanal alt bölüme eklenmiş olacaktır. Orada Hepsini yap yerine Ünlem Geç 2'ye Özel seçeneğini seçiniz.

3) Bu işlemleri yapmadan önce video yüklemişseniz sonradan bu işlemleri yapsanızda o videolarda bu işlem uygulanmaz. Bu ayarları kaydettikten sonra atacağınız videolarda ünlem geçmeye başlarsınız.

4) Hiç bir şekilde youtube.com'un kendi panelinden para kazanmayı açmayınız. Para kazanmayı videoyap otomatik açar veya manuel telifli videolar sayfasından tıkladığınızda açar.

Neden Youtube panelinde para kazanmayı ben açmayacağım?

Cevap : Çünkü videoyap telifli videolar & para kazanma bölümü yüklenen videoları ilk önce görüntü ayarlarından işlemler yapar. Tüm işlemler bitmişse para kazanmayı açar. Eğer kanallarınızda para kazanması açılmayan videolar varsa demekki hala işlenen videolar var. İşlenen video olduğu için para kazanmayı açmaz. Ne zamanki kontrolde hiç işlenen video yoktur, işte o zamanki kontrolde videoyap para kazanmayıda açar.

ünlem geçme sistemi geçme olasığı düştü 3 katagoride denedim %5 gibi sonuç var dünkü performansı kalmadı

1) Kanallarım sayfasında ünlem geçmesini istediğiniz kanallarınızı Ünlem Geç 2(%95-100) yazan olarak seçiniz. Sonra sayfayı en altta kaydediniz. (Bir çok arkadaş kaydetmeyi unutuyor.)

2) Telifli videolar & Para kazanma bölümüne geliniz kanala tıklayınız. Sonra otomatik yapa tıklayınız. Kanal alt bölüme eklenmiş olacaktır. Orada Hepsini yap yerine Ünlem Geç 2'ye Özel seçeneğini seçiniz.

3) Bu işlemleri yapmadan önce video yüklemişseniz sonradan bu işlemleri yapsanızda o videolarda bu işlem uygulanmaz. Bu ayarları kaydettikten sonra atacağınız videolarda ünlem geçmeye başlarsınız.

4) Hiç bir şekilde youtube.com'un kendi panelinden para kazanmayı açmayınız. Para kazanmayı videoyap otomatik açar veya manuel telifli videolar sayfasından tıkladığınızda açar.

Cevap : Çünkü videoyap telifli videolar & para kazanma bölümü yüklenen videoları ilk önce görüntü ayarlarından işlemler yapar. Tüm işlemler bitmişse para kazanmayı açar. Eğer kanallarınızda para kazanması açılmayan videolar varsa demekki hala işlenen videolar var. İşlenen video olduğu için para kazanmayı açmaz. Ne zamanki kontrolde hiç işlenen video yoktur, işte o zamanki kontrolde videoyap para kazanmayıda açar.

ilginiz için teşekkürler, attığımda hep ünlem olan eski kanalıma 5 adet video attım dediğiniz şekilde ve %100 sonuç aldım... kolay gelsin...

sanırım ünlemi geç sistemi stabil degil 14 videoda 7 ünlem(10-15dklık) geldi.
gözlemledigim hatalar bana göre videolar işlenme bittikden sonra manuel kanalı kontrol ettirdiginizde bazı videolara işlem uyguluyor bazılarına uygulamıyor atlatma yapıyor.

işlem uyguladıgı anda dolarları yakıyor haliyle işlem tam aktif olmadan yine ünlem geliyor belli bi aralık olması lazım :(

edit: yani Tüm videolara işlem yapılacak aradan 10 dk geçince dolarları yaksa %99,9 ünlemi geçer düşüncesindeyim

hocam bazı videoları atlıyor direk ünlem geç uygulamıyor bu neden kaynaklanıyor :(

Arkadaşlar bu mesajım en üstte dursun. 1-2 saat kimse yorum yapmazsa bir kaç arkadaşımız okumuş görmüş olur.

Not : Denedim bu şekilde olmadı diyen arkadaşlar varsa bir çoğu kaydet tuşuna basmamış ve ben girip panellerine kaydettim. Lütfen tekrar denesinler.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
peki hocam bu esnada resimde görmüş olduğun gibi elle "manuel" işlem yaptırmamızda herhangibi sakınca olurmu herhangibi bi işlem yapmadan bekleyelim mi.? beklersek kaç dakika veya saat dilimi kesin sonuçu alırız.?
oQOyRm.png

peki hocam bu esnada resimde görmüş olduğun gibi elle "manuel" işlem yaptırmamızda herhangibi sakınca olurmu herhangibi bi işlem yapmadan bekleyelim mi.? beklersek kaç dakika veya saat dilimi kesin sonuçu alırız.?
oQOyRm.png

ben demin elle yaptırdım yarısı ünlem oldu, normal bıraksam zaten aynı miktarda olurdu. bir de elle yapmadan denicem bakalım.

ben yeni bir kanalımda deniyorum bakalım 10 dk ara ile toplu video yüklüyor toplam 15 video yükleyecek 15 video 10 dk ara ile 150 dk yaparsa 2 bucuk saate yükleme işi bitecek telif para kazanma bölümünüdeki ünlemi geç 2 özelide 6 saat sonra işlem yapacak sonucları buraya yazacagım

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam gunlerdir butun kanallarımız kapanıyor , gecersiz etkinlik diyor.
cogu insan videoyap ile alakası oldugunu söyledi , bu kıyımlarla botun bir alakası var mı ? ip olayı yada daha baska bir durum.
son gunlerdeki durum ile ilgili acıklama yapacakmısınız , elimizde kanal kalmadı actıgımız kanal 2 saatte kapatılıyor.

[MENTION=7097]antre[/MENTION]

resim ekleyebilirmisiniz kapatılan kanalı, çok tetirgin oldum bilgilendirebilirmisin.? kapatılan kanalından resim ekleyebilirmisin

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam gunlerdir butun kanallarımız kapanıyor , gecersiz etkinlik diyor.
cogu insan videoyap ile alakası oldugunu söyledi , bu kıyımlarla botun bir alakası var mı ? ip olayı yada daha baska bir durum.
son gunlerdeki durum ile ilgili acıklama yapacakmısınız , elimizde kanal kalmadı actıgımız kanal 2 saatte kapatılıyor.

sistemle bir ilgisi oldugunu sanmıyorum sisteme bağlı 2 kanal ayakta bağlamadıgım bir kanal uçtu dün gece bir kanal açtım bağladım ayakta şuan bakalım sabaha çıkarmı

videoyap'la problem degil bence.yapılabilecek hatalar şunlardır

1.Otomatik Kontrol Edilen Kanal kanalınız pasif olmasıdır.
2. 25 kanal sınırı olan hesabınızdan full olarak kullandığınızda bazı kanallarınız pasifize edip yeni kanallar açarak eklemenizden kaynaklıdır tamamen videyap kullanıcısı olarak düşüncem

ünlem 2 de;
teliflivideolar.php de kontrol ederken kanal patlarsa "Ünlem Geç Bekleyen" kısmında "xx bekleyen" değişmiyor yeni kanal eklediğimizde de patlayan kanaldan kalmış olan "xx bekleyen" i yapmaya çalışıyor. karışık anlatmış olabilirim.

hocam destekten size sorun ile ilgili detaylı yazdım kontrol edebilir misiniz?

sistemi denedim dendiği gibi farkettiğim düzenleme işlemi esnasında para kazanmasını açıyor 67 videoda 1 ünlem başarılı denemelere gün içinde devam edicem

kanal çekme ve kelime arama kısımları an itiabiryle çok ağır malesef :S

Edit: Düzeldi.

arkadaslar tesadüf mü bilmem ama bota bu özellikler geldiğinden beri 1 saat üzeri attığım her videoda işlenme bitmiyor gerek mozaik olsun gerek bu son çıkan yöntem(ki zaten son çıkan bende hiç işe yaramadı açıkcası) youtube'un video işlenmeleri için ayırdığı bölüm aşırı zorlanıyor ondan mı acaba ? Normalda 4 saat kadar sürerdi işlemlerim 1 gündür bekliyorum 50 videodan tek bir tanesi bile işlenmedi ve bunların hepsi farklı kanallarda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri