Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaşlar ünlem konusunda %90 başarı sağlayanlar nasıl yappıyor bende aynısını yapıorum olmuyor

@Web_Scripti hocam gunlerdir butun kanallarımız kapanıyor , gecersiz etkinlik diyor.
cogu insan videoyap ile alakası oldugunu söyledi , bu kıyımlarla botun bir alakası var mı ? ip olayı yada daha baska bir durum.
son gunlerdeki durum ile ilgili acıklama yapacakmısınız , elimizde kanal kalmadı actıgımız kanal 2 saatte kapatılıyor.

Forumun yüzde 99'u videoyap kullandığı için ve sebebi bulunamadığı için bu ihtimal dile getirilmeye başlandı hocam.

Yine de aklımıza gelecek en son sebebi bile test etmekte fayda var diye düşünerek yaptığım testler sonucu ortaya çıkan kesin sonuçtur;

Sıkıntı bot kaynaklı değil kesinlikle.

Üşenmedim redstation merkezli sunucuda daha önce youtube için hiç kullanılmamış 8 farklı B-class ip'den; radore'de barınan sunucumda ise yine hiç kullanılmamış 3 A-class IP'den sıfır sanal makine kurdum.

Kapanma botta ne şekilde, ne sürede oluyorsa sunucuda da aynı şekilde.

- Botlar API key kullanarak yüklemeleri yapar. IP adresleri vs. dikkate alınmaz google tarafından bu nedenle. VDS'ten manual yüklemek yerine bot ile yüklemek sanıldığının aksine daha güvenli ve risksizdir. (Kesin, teknik bilgidir.)

Ayırca, videoyap'ı aktif olarak kullanmadan önce 50-60 VDS'le çalışan birisiydimim. Elde ettiğim gelir 10 kat artış gösterdi o günlere göre. Aynı zamanda kanallarımın kapanma miktarı ve harcadığım enerjide ise 10 kat azalma.

----------

Bu ihitmali gönül rahatlığıyla eleyebilirsiniz.

---------

Arkadaşlar, aklınızda "acaba şu yüzden mi kapanıyor?" diye şüphe uyandıran soruları lütfen paylaşın. Ayrıca bu soruları tek tük kanalla değil, min. 7-8 kanalla test eden arkadaşlarda lütfen gözlemlerini paylaşsınlar.

Boş yere zaman kaynı yaşamayalım. Test sonuçları paylaşılırsa daha hızlı sonuca ulaşacağız.

Ayrıca tabi soruları ve gözlemlerinizi bu konu altından değil, diğer uygun konulardan birinde paylaşalım :)

Forumun yüzde 99'u videoyap kullandığı için ve sebebi bulunamadığı için bu ihtimal dile getirilmeye başlandı hocam.

Yine de aklımıza gelecek en son sebebi bile test etmekte fayda var diye düşünerek yaptığım testler sonucu ortaya çıkan kesin sonuçtur;

Üşenmedim redstation merkezli sunucuda daha önce youtube için hiç kullanılmamış 8 farklı B-class ip'den; radore'de barınan sunucumda ise yine hiç kullanılmamış 3 A-class IP'den sıfır sanal makine kurdum.

- Botlar API key kullanarak yüklemeleri yapar. IP adresleri vs. dikkate alınmaz google tarafından bu nedenle. VDS'ten manual yüklemek yerine bot ile yüklemek sanıldığının aksine daha güvenli ve risksizdir. (Kesin, teknik bilgidir.)

Ayırca, videoyap'ı aktif olarak kullanmadan önce 50-60 VDS'le çalışan birisiydimim. Elde ettiğim gelir 10 kat artış gösterdi o günlere göre. Aynı zamanda kanallarımın kapanma miktarı ve harcadığım enerjide ise 10 kat azalma.

----------

---------

Arkadaşlar, aklınızda "acaba şu yüzden mi kapanıyor?" diye şüphe uyandıran soruları lütfen paylaşın. Ayrıca bu soruları tek tük kanalla değil, min. 7-8 kanalla test eden arkadaşlarda lütfen gözlemlerini paylaşsınlar.

Boş yere zaman kaynı yaşamayalım. Test sonuçları paylaşılırsa daha hızlı sonuca ulaşacağız.

Ayrıca tabi soruları ve gözlemlerinizi bu konu altından değil, diğer uygun konulardan birinde paylaşalım :)

senin açtığın kanallar kapanıyor mu hocam...

senin açtığın kanallar kapanıyor mu hocam...

Dün şüphelendiğim kısımları eleyip açtığım 15 kanal şu an için sağlam hocam.

Her birinde 100'e yakın video mevcut.

Yarın akşama kadar yine kapanmazlarsa, dikkat edilmesi gereken önemli kısımları forumda paylaşacağım.

Ancak bundan sonraki olası konu dışı mesajlaşmaları lütfen diğer konularda yapmaya devam edelim ki, satış konusu kirlenmesin.

Ünlem Geç 2 Sistemi Hakkında bilinmesi gerekenler:

1) Kanallarım sayfasında ünlem geçmesini istediğiniz kanallarınızı Ünlem Geç 2(%95-100) yazan olarak seçiniz. Sonra sayfayı en altta kaydediniz. (Bir çok arkadaş kaydetmeyi unutuyor.)

2) Telifli videolar & Para kazanma bölümüne geliniz kanala tıklayınız. Sonra otomatik yapa tıklayınız. Kanal alt bölüme eklenmiş olacaktır. Orada Hepsini yap yerine Ünlem Geç 2'ye Özel seçeneğini seçiniz.

3) Bu işlemleri yapmadan önce video yüklemişseniz sonradan bu işlemleri yapsanızda o videolarda bu işlem uygulanmaz. Bu ayarları kaydettikten sonra atacağınız videolarda ünlem geçmeye başlarsınız.

4) Hiç bir şekilde youtube.com'un kendi panelinden para kazanmayı açmayınız. Para kazanmayı videoyap otomatik açar veya manuel telifli videolar sayfasından tıkladığınızda açar.

Neden Youtube panelinde para kazanmayı ben açmayacağım?

Cevap : Çünkü videoyap telifli videolar & para kazanma bölümü yüklenen videoları ilk önce görüntü ayarlarından işlemler yapar. Tüm işlemler bitmişse para kazanmayı açar. Eğer kanallarınızda para kazanması açılmayan videolar varsa demekki hala işlenen videolar var. İşlenen video olduğu için para kazanmayı açmaz. Ne zamanki kontrolde hiç işlenen video yoktur, işte o zamanki kontrolde videoyap para kazanmayıda açar.

Arkadaşlar bu mesajım en üstte dursun. 1-2 saat kimse yorum yapmazsa bir kaç arkadaşımız okumuş görmüş olur.

Not : Denedim bu şekilde olmadı diyen arkadaşlar varsa bir çoğu kaydet tuşuna basmamış ve ben girip panellerine kaydettim. Lütfen tekrar denesinler.

Hocam şimdi kanallarım bölümünden ünlem 2 yi seçtiğimizde ünlemi geçme komutu veriyoruz((((((yani telif ve para kazanma bölümünden kanal eklemesekte sonuçta görüntü iyileştirmeyi yapıyor mu )))))))))) telif ve para kazan bölümünden ünlem 2 ye özel dediğimizde para kazanma için oto kontol komutu vermiş olmuyor muyuz ?

Yani kanallarımdan ünlem geç 2 yi seçsek daha sonra telif para kazan bölümüne oto ekleme yapsak fakat manuel kontol ettirsek yani kısaca kanallarımdaki ünlem geç sistemi telif ve para kazandaki ise düzenlenmiş videoların para kazanmasını açmak için yaptığımız işlem değil midir ? Ben mi yanlış anladım yoksa ?

Hocam şimdi kanallarım bölümünden ünlem 2 yi seçtiğimizde ünlemi geçme komutu veriyoruz((((((yani telif ve para kazanma bölümünden kanal eklemesekte sonuçta görüntü iyileştirmeyi yapıyor mu )))))))))) telif ve para kazan bölümünden ünlem 2 ye özel dediğimizde para kazanma için oto kontol komutu vermiş olmuyor muyuz ?

Yani kanallarımdan ünlem geç 2 yi seçsek daha sonra telif para kazan bölümüne oto ekleme yapsak fakat manuel kontol ettirsek yani kısaca kanallarımdaki ünlem geç sistemi telif ve para kazandaki ise düzenlenmiş videoların para kazanmasını açmak için yaptığımız işlem değil midir ? Ben mi yanlış anladım yoksa ?
yanlış anladın bir kere kontrol etmesi gerekiyor anladıgım kadarıyla düzenleme işlemlerini yapması için sonraki kontrollerde düzenleme işlemleri bitmişse parakazanmayı açıyor

----------

---------

ben bu botu, vdsi ve x botunu kullanıyom satın aldığım kanallardan sadece bu bota eklediklerim banlandı üstelik neredeyse hiç video yoktu. 70 tane atmışım 5 kanala, telif sildim 40 civarı video kalmıştı herbirinde 5 kanalda kapandı. 50 tane mail almıştım diğerlerinde sorun yoktu.

yanlış anladın bir kere kontrol etmesi gerekiyor anladıgım kadarıyla düzenleme işlemlerini yapması için sonraki kontrollerde düzenleme işlemleri bitmişse parakazanmayı açıyor

şimdi kardeşim videoları attım en iyisi manuel kontrol o kadar bekleyemem ben :)

ilk defa ytkoray dan aldığım hesaplardan biri patladı bu yöntemle. halbuki dün çok iyiydi. 400 de 6 ünlem çıkmıştı. yandex mailleri saymıyorum. ama bugün dünkü kanallardan biri kapandı. kalan yandex kanallar zaten uçtu. bir daha yandex kullanmayacam onu not alayım.

dünkü kanallardan ayrıca bugün 8 tanesinde toplam 30 civarı eşleşen çıkmış.

bu durumlar haricinde sabah kalkınca ve yeni bir kanala 80 civarı video yükledim çarşıda işlerimi halledip döndüğümde ilk kontrol normal ama ikinci kontrolde 30 un üzerinde ünlem silmiş bot. 2-3 adet de eşleşen.

herşeyi normal bir şekilde yaptığım halde bunun böyle olmasının benim yaptığım bir hatayla alakası olamaz. botla da alakalı olduğunu düşünmüyorum ama youtube kesinlikle yeni bir çözüm oluşturmuştur bunun için. hayırlısı inşallah. kalan kanallara bişey olmaz inşallah.

Dün açtığım kanal hariç bota bağlı tüm kanallarım kapandı..

Dün " umarım bu yeni ünlem geçme sistemi başımıza dert açmaz " şeklinde bir mesaj atmıştım.Yine umuyorum ki sorun bundan kaynaklı olmasın.Sayfa yeniledikçe kanallar uçtu gitti.Otomatik kontrolleri iptal ettim inşallah kalan kanallar sağlam kalır tam rayına oturtmuşken sıfıra inecez yine.(Kanalların tamamı özgün videolardan oluşuyordu.)

evet tüm kanallarım gitti :S önlem alınması gerek

Ünlem geç sisitemini kullanmayıp kanalı uçan var mı ?

bütün kanallar gitti. hadi geçmiş olsun. sıfırdan başlayalım yine. 1 ayda ikinci defa.

bu sistemle alakalı olduğunu sanmıyorum kullandığım 2 kanalım hala duruyo ama baya kayıp var yinede

Arkadaşlar olayı hemen Ünlem Sistemine bağlamayalım.
Zaten bu ara youtube bayağı bir kıyım yapıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri