Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

destekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben hiçbirinizin yüzüne bakacak bir durumda değilim açıkcası. Keşke ünlem geç 2 sistemini kurmasaydım. Tam %100 hiçbirşeyden emin değilim ama kurunun yanında yaşda yanmış olabilir. Tüm sistem sıfırdan kuruldu. Herşey tertemiz oldu. Ve yeniden sistemi aktif ettim. 1-2 saat içinde kapanan kanalların içindeki videoları hızlı yükleme bölümünü aktif edeceğim. Orada 5 gün Sınır olmayacak. İnşallah herkes telafi eder.

Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin.

Eğer açılmazsa dns değişikliğini görmemiş demektir.

şeklinde girebilirsiniz.

Bazı kanallarınıza yetki ver uyarıları çıkarabilir arkadaşlar. Anaserver ip değiştiği için youtube yetki isteme durumları olabilir.

Ytpara forumu beni banlamadıkça burada durmaya çalışacağım. Ama gün gelir banlarsa yapacak birşey yok. Videoyap destek formu açılabilir.(Genel youtube forumu değil. Destek forumu)

Nasıl insanlar varya adam gitmiş destekten küfür ediyormuş.
Çok sey derdim de banlanırım. O küfür edenlere bir tavsiye kendi anne babaniza sövdürmeyin!

Arkadaşlar

Öncelikle bu yazdıklarımı sıradan bir videoyap hesabı kullannan biri olarak yazdıgımı ve bu şekilde yorumlamanızı temenni ediyorum.

Altı adet videoyap hesabı ile çalışıyorum ayırca diger botlarlarda çalışmaktayım, daha öncede yazdım 500 e yakın kanalım var ve bu kanalar her birine 5-10tl para ödedim hazırlanması için dün akşam birden bire 100 den fazlası kapanınca tepki verdim elbet.Vermesem yanlış olur günde 15 saat pc başında geçimi bu işten yapıyorum 3-5 kuruş kazanç peşinde olsam benimde umrumda olmaz kanal kapanmış pehhh yeniden açarız olur biter derim ama benim durumumdaysan öyle olmuyor dostlar...

Eleştirilerimde hep bu kanalların neden gittigi konusunda detaylı bir açıklama yapılmamasını vurguladım.Ençok ögrenmek istedigimde budur.Bu saatten sonra ah-vah etmenin bir faydası yok, onu kavrayacak yaştayım ama insan sebeni ögrenmek istiyor.Gereken önlemler alınacakmı, böyle sorunlar tekrarlayacakmı bilmek istiyor.Bu bağlamda da eleştirilerde bulunuyor.

Kendini bilmez kişilerin manasız eliştirilerini ayrı tutalım ve hiç kaale almayalım.Hele özelden mesaj atıp hocama küfür edenler tam manası ile akıl yoksunu, kişiligi oturmamış, basit karakterli kişi davranışıdır.Şiddetle kınıyor ve ayıplıyorum.

Sözün özü...
Ciddi anlamda darbe aldım kanal sayısı açısından elbette dünyanın sonu degil, yakın zamanda telafi edilir ve kazançlar yakın zamanda aynı seviyelere gelir.Ancak hiçbir şey olmamış gibi sebebini sorgulamadan en önemliside eleştirmeden bu kanal kıyımından ders çıkarmamız mümkün degildir.Bu yüzden eleştiri yaptım bazan şidtetini arttırdım kabul ediyorum ama hiçbir yazımda en ufak bir hakaret ya da bu manada imada bulunmamışımdır.Zaten bu durum söz konusu bile olamaz bana yakışmaz.

Demem o ki; canı yanan kişi feryat edecekki sesi duyulsun, her şeyi toz pembe görüp hiç bitşey olmamış, yaşanmamış gibi gayet rahat mesaj atanlarıda ben buradan anlamakta güçlük çektigimi belirtmek isterim.Bu yazdıklarımı ve bundan önceki yazdıklarımı farklı yorumlayarak degişik anlamlar yükleyerek ''işi ahkam kesmek olan'' kendini bilmez kişilerde, yok başka botların kullanıcıları, yöneticiler ya da modlar taraflı şekilde maksadını aşan kelimeler kullanarak gerilime sebep olmazsa iyi olur düşüncesindeyim.Benim derdim kapanan 100 adet kanalımın hesabını sormak ve neden kapandıgını sorgulamaktır.
Buda böyle biline...
Saygılar...

Hiç yüz yüze gelmedim sadece forum dan ve videoyap sitesinden mesaj ile destek ile konuştuk. Ama gerçekten samimi ve yardım sever olduğunuzu anlamamak için aptal olmak gerekiyor. Forum da parmakla gösterilecek insanlardan birisiniz. İyi botu aldım iyi ki sizle tanışmışım . İlk paramı sizin sa yeniz de kazandım. Bunun için teşekkür ederim. Ne kadar kanalım kapanır sa kapansın botu kullanmaya devam ALLAH'ın izni ile

Merhaba Arkadaşlar,

destekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben hiçbirinizin yüzüne bakacak bir durumda değilim açıkcası. Keşke ünlem geç 2 sistemini kurmasaydım. Tam %100 hiçbirşeyden emin değilim ama kurunun yanında yaşda yanmış olabilir. Tüm sistem sıfırdan kuruldu. Herşey tertemiz oldu. Ve yeniden sistemi aktif ettim. 1-2 saat içinde kapanan kanalların içindeki videoları hızlı yükleme bölümünü aktif edeceğim. Orada 5 gün Sınır olmayacak. İnşallah herkes telafi eder.

şeklinde girebilirsiniz.

Bazı kanallarınıza yetki ver uyarıları çıkarabilir arkadaşlar. Anaserver ip değiştiği için youtube yetki isteme durumları olabilir.

Ytpara forumu beni banlamadıkça burada durmaya çalışacağım. Ama gün gelir banlarsa yapacak birşey yok. Videoyap destek formu açılabilir.(Genel youtube forumu değil. Destek forumu)

Yüzümüze bakamicak bişey yok daha önce bi çok kez kendi yaptıklarımız yüüznden kapandı kanalalrımız bikerede seni yüzünden olsun :) bu sistem sayesinde apra kazanabildik sonuçta bu olmasaydı hiç kazanamicaktık. Birde kapanan kanalları sile bielcek güzel bir sistem bulsak çok iyi olucak onları silip adsensten koparmadan adsense ynei ekleme yapmak istemiyorum açıkçası.

Hepimize geçmiş olsun Spama devam :)

Bu arada sana videoyap destekten eşleşen 3. tarafları geçtiğimi anlatmıştım.

geçiş şeklim aşağıdaki linkte bakarsan anlarsın mantıklı olurmu, Serverler bunu yapabilirmi bilmiyorum ama elle tek tek yaparak %100 3. eşleşenden kurtarıyor. Belki güncelemeden sonra mesaj silinmiştir veya bu yolu denemek istiyen arkadaşlar vardır diye burayada yaziyim dedim.

http://www.youtube.com/watch?v=xTIQtXhzRX0

Merhaba Arkadaşlar,

şeklinde girebilirsiniz.

YouTube da 4 ayda 10$ bile kazanamamistim tâki sizden bot alana kadar suan ayda 200 katından fazla kazanıyorum. Allah sizden razı olsun. Siz edilen hakaretlere kulak asmayın.

Çok güzel bir söz ....( destekten küfür edenlere)
Her üren ite taş atacak olsaydık dünyada taş kalmazdı.

Durmak yok yola devam !

(Kanalları kapanmadı ^^)

Şaka biyana, liderlik zordur, dişinle tırnağınla tırmanırsın en tepeye, bir yanlışında siler atarlar, sözüm meclisten dışarı. Bunlar olağan şeyler, sonuçta 10k+ kişi kullanıyor bu botu, illa birşeyler olacak, sorunların çabucak aşılması düşüncesiyle hareket etmeliyiz, yani el ele. Bu yüzden her daim arkandayım şahsen.
Allah razı olsun..

video yüklemiyor bende 130 video yükletmiştim 10 dakika oldu hala 130da :)

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün sabah 9 da gözümü açtığımda binlerce kanalın kapandığını farkettim. Dün gece trabzona uçakla gelmiştim. pazartesi akşamına kadar tatil içindi. İlk işim hemen gidip bir laptop almak oldu. İp adresim kontrol edilebilir trabzondayım. Neyse ben bu işi çözmek adına incelemelere başladım. Eşim ve kızım dışarıya çıktı onlara verdiğim tatil sözünü tutamadım. Çünkü bir sorumluluğum vardı.

İncelemelere başlayınca milyonlarca videonun yüklendiğini dün farkettim. Youtube.com un da dün gece 11 civarında 2 adet serverının fişini çektiğini farkettim. O serverları benim için önemliydi çünkü benim makinalarımda etc hosts dosyasında kayıtlılı serverlardan 2 tanesi yani kapanınca en hızlı erişim bendede kesilmiş oluyor. öncelikle o serveralra işlem yaptırıyorum.

Sonra kapanan hesaplara baktım. Kapanan hesapların %95'i en az 30 video ünlem geç 2 özelliğiyle atmış kişilerdi. Bİr kanalına yüklemiş ama başka kanallarıda kapanmış. Bunun çoğu adsense ama partnerlarında olması beni değişik bir düşünce götürdü. İncelemelerimi yapmaya devam ettim. Sonra bazı arkadaşlar destekden yazdı hiç birşekilde kanallarımda ünlem geç 2 yi uygulamadım dedi. İnceledim bu kişilerin çoğunun kanallarını. Evet ünlem geç 2 uygulanmamıştı. Bir gariplik vardı. Bunlar anlamsız banlanma teşkil ediyorlardı. Baktım benim kanallarımda birşey yok hepsi sağlam. Fakat bazı arkadaşların kanallarında sıkıntılar var. Sonra farkettim ki bu ünlem geç 2 uygulamayan çoğu kişi manuel kontrolde 30 dakikaya ayarlamış günde en fazla kanalı 30 dakika aralıklarla 48 defa kontrol etmesi gerekirken o kişilerin %90'nı civarı kanalları 100 den fazla kontrol etmişti. Tabiki youtube dün fişleme yapacağı zaman kanallarda fuzili gezinmeleri ve yormaları banladı onlarda bu nedenle gitti. İşin açık ve şeffaf yüzü böyledir arkadaşlar. Yani dün bir kıyım yaptı youtube. Bu kıyım nedeni youtube serverının kapanmasından sonra başladı. Dediki fuzili yere benim serverımda apisiz işlem yaptıranlar nedir dedi. Apisiz işlem yapıyor ünlem geç 2 özelliği. Ünlem geç 1 ise api ile işlem yapıyor. Ünlem geç 2 lerin çoğunu banladı youtube. Ama onun dışında da youtube.com u çok gezinmelere maruz bırakıp olanlarıda banladı. Sabahtan sonra banlanma olmadığı farkettim. Ben youtube api ile yükleme yaparken api olduğu için proxy olmuyor onlarda. ve api ile işlemlerin ip adresi gözükür. Bir çoğunuzda zaten 18 ile biten ip adresini görüyor. Ana makinamın ip adresidir. Diğer bir çoğunuzda ingiltere ve radore iplerimi görüyor onlarda alt makinalar. neyse bugün hepsini değiştirdim. Değiştirme amacım nedeni bu olmadığını düşünsemde riske bırakmamak ve değiştirmekti.

Şimdi videoyap.com tertemiz bir yapıya tekrardan geçti. 3 gün öncesi gibidir. Ünlem geç 2 tekrardan aktif olmayacaktır. Tekrardan youtube.com u bu şekilde yoracak bir işlem olmayacaktır.

Arkadaşlar ben bir çoğunuzdan öğüt aldım ve uyguluyorum. 6 kendini bilmez arkadaşdan küfür yedim ama iadesini yapıyorum.(onlara küfretmedim). Ben kendimi anlatmaya gerek duymuyorum. Bazı arkadaşlar ofisime geldi. Videoyap.com benim en çok para kazandığım proje değil. Ama en gurur duyduğum projemdir. Ben bu işden ciddi para kazansamda hiçbir zaman paranızın üzerine yatmadım. Birgün dahi kanallarınızı çaldırmadım veya çalmadım. Kredi kartlarınızdan 1 tl fazla para çekilmedi. Bana güvendiniz. Bende sizlere güveniyorum.

Videoyap.com'un verdiği bu sıkıntı için sizlerden onlarca defa özür dilesemde fayda etmeyecektir. İnanın çok üzgünüm, ve affınıza sığınarak tekrardan böyle bir riskli işlem yapmayacağımı bildiririm. Elimden geldiğince kanallarınızı en güvenli şekilde bırakacağım. Sizlerden özür diliyorum. İnanın böyle olacağını bilseydim ünlem geç 2 yi hiç bir şekilde aktif etmezdim.

saat 11 de yedekleri yükleme bölümünü yetiştiremeyeceğim. Fakat gece yatmadan önce yetiştirmiş olacağım. Lütfen eski kanallarınızın yükleme loglarını silmeyiniz.

Net konuşmaya çalıştım. Bende daha fazla neden olduğunu bilmiyorum.

Saygılarımla,
Videoyap.com

Merhaba Arkadaşlar,

şeklinde girebilirsiniz.

Kapanan kanalların hızlı yükleme bölümü ne demek?
Kapanan kanallardaki videoları başka bir hesaba yükleyebilirmiyiz?
Eğer bu mümünse ben kapanan kanallarımın gmailini uçurdum. Ama Botta kanallarım bölümünden hala silmedim bu kanalları?
Teşekürler

önemli değil hocam bu kadar uğraşmanız da yeter iade almaktan vazgeçtim bi katkım olsun :) ama güvenli bir hale geldi değil mi :)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam birkaç gün ek verseniz hesaplara? 2 aydır kullanıyorum, geçen gün 3 aylık alarak yenileyecektim. yanlış anlamazsan sistemin oturduğuna emin olmadan fazla kanalımı tekrar bağlamak istemiyorum. süre de bitecek. 1 hafta versen hep toparlanıp hem de sistemin eskidi gibi olduğuna emin olabilmemiz için faydalı olur.
son olarak her türlü arkandayız. 1 aylık üye olan varsa kazanamadan kanalları kapanmışsa bu işi öğrendiğine saymalı, daha uzun süredir kullananlar da kazandıklarına saymalı. ve herkes biliyor ki bu işin riski var. herhangi bir nedenden her an kanallar patlayabilir. bunu anlamamış hazmedememiş olan zaten yapmasın bu işi.

serverlerin mysql bilgilerini değiştirmemişsiniz sanırım
bugün buldugun server işlemlerini iyi görebiliyorsun hocam. Herhalde blade serverları buldun onları birazdan değiştireceğim çok server var. İlk önce normal serverları değiştiriyorum 122 tane server var hocam. 1 saate hepsi değişir performans hızına döner. Sonrasında logları geri yüklemeyi yapmış olurum. Onu anlatacağım arkadaşlar kimse kanallarım sayfasından kanallara yüklediğim video logunu sil tuşuna basmasın. Kapanan kanallardaki videoları nereden çektiyseniz hepsi sistemde kayıtlı onları toplu videolar bölümünden yükletebileceksiniz.

Kapanan kanalların hızlı yükleme bölümü ne demek?
Kapanan kanallardaki videoları başka bir hesaba yükleyebilirmiyiz?
Eğer bu mümünse ben kapanan kanallarımın gmailini uçurdum. Ama Botta kanallarım bölümünden hala silmedim bu kanalları?
Teşekürler

video çekilen orjinal linkler kayıtlı oluyor. oralardan tekrar çekip yükleyebilir diye tahmin ediyorum. yani ben A kanalıma vevo,pewdie gibi kanallardan video ykledim diyelim, Adaki videoların çekildiği vevo linkleri kayıtlı oluyor sistemde.

Üstad inan kafana takma. Hayırlısı böyleymiş yapacak hiç birşey yok malesef. sen üzme canını biz daha çok yol kat ederiz bu ne ki!

Şu kanallarım kısmına girince sürekli açılan pencereyi kısa bir süreliğine iptal edemezmisin malum onca kişi kanal kaybettiği için sürekli oraya girip kanalları sıfırdan giriyor otomatiği açmıyor benim çok canımı sıkmaya başladı o pencere

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri