Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

oto kontrolü açınca kanallar kapanıyor diyen arkadaşlar çok sayıda bulunuyor. Oto kontrolsüz kapanmaları test edeceğim. Ve api ile o bölümü nasıl yaptırabilirim onu araştıracağım.

Hocam artık botta sorun olduğunu kabul edip gerçekçi şekilde çözüm bulmanız lazım bu kadar kişi yanılıyo olamaz ve bu kadar kişi hala zarar etmeye devam ediyo 24 saat oto kontrolleri test ediceksiniz,sonra bir daha kapanacak yine test ediceksiniz bunlar zaman kaybı bence sorun olduğu ortada zaten.

@Web_Scripti hocam geçenlerde bi şey demişti yanlış hatırlamıyorsam kanallara bot girince 1 ay çıkmıyor hangi normal kullanıcı 1 ay kanal açık bekleyebilir (eski ve kapanan kanallar için geçerli olabilir) :confused::cool: Yani sürekli hesaplar açık durumda heralde , 2 günde artık uçuyo kanallar bot kontrol ederken tekrar giriş yapacak şekilde ayarlansa zırt pırt değilde 3-6 satte bi genel kontrol etse bilmiyorum artık...

hocam yanlş düşünüyorsunuz.kanala girip çıkmamak çok avantajlı bişeydir.şahsen benim kendi adsensime en son giriş yaptğm tarih 17 nisan.ama her gün kontrol ediyorum adsensi.bu da demektir ki .17 nisandan beri hiç çıkş yapmadm.bu sayede google hesap özetinde ki hareketlerimiz de en aza indirgenmiş oluyor.sürekli gir çık olmuyor.ve gerçekten ciddi bir faydası var.

ben kanallarımda ünlem geç sistemini asla aktive etmedim ve hala ayaktalar bakalım ne kadar sürecek

hocam yanlş düşünüyorsunuz.kanala girip çıkmamak çok avantajlı bişeydir.şahsen benim kendi adsensime en son giriş yaptğm tarih 17 nisan.ama her gün kontrol ediyorum adsensi.bu da demektir ki .17 nisandan beri hiç çıkş yapmadm.bu sayede google hesap özetinde ki hareketlerimiz de en aza indirgenmiş oluyor.sürekli gir çık olmuyor.ve gerçekten ciddi bir faydası var.

evet videoyaptaki izi ver 2 kısmından bkıldığında neyin ne olduğu görüüyor ben kanallaıma hiç giriş yapmıyorum videoyaptaki video yöneticisini kullanıyorum

Bu işi belirli bir mantığa oturtmak zor. Şu bölümden oluyor, bu bölümden oluyor demek de zor.

Dün gündüz iki kanal açtım, ikisini de oto kontrole aldım. Birine akşam 100e yakın video yüklettim, diğeri sadece oto kontrolde kaldı.

Bugün 12ye doğru iki kanala da tekrar video yükleme emri verdim. Dün hiç video yüklemediğim kanalım kapandı, video yüklediğim kapanmadı. İkisi de aynı ip ve peşpeşe mozilla gizli pencere ile açıldı..

şu anda bütün videolarım 1 kere izlenim almaya başladı kanal 1 saatte gümlemeye hazır, anlaşılan videolar günlük 100 geçince kanallar kapanıyor yada seri yüklenince birazdan kanalın fest edildiğine dair link atarım. unutmayın kapanacak kanallar 1 kere videoları izlenim alıyor sebeb ise yt botları videoları denetlemek için videoya girip inceleme sonucunda izlenim oluşuyor ve flag atıyorlar dikkat ederseniz SPAM dan kapanıyor.

Bu işi belirli bir mantığa oturtmak zor. Şu bölümden oluyor, bu bölümden oluyor demek de zor.

Dün gündüz iki kanal açtım, ikisini de oto kontrole aldım. Birine akşam 100e yakın video yüklettim, diğeri sadece oto kontrolde kaldı.

Bugün 12ye doğru iki kanala da tekrar video yükleme emri verdim. Dün hiç video yüklemediğim kanalım kapandı, video yüklediğim kapanmadı. İkisi de aynı ip ve peşpeşe mozilla gizli pencere ile açıldı..

Hocam adamların amaçları o zaten kafa karışıklığı oluşturmak....

bu videoların aynısını aynı kanala gece pc den attım izlenim yok, ama şimdi botla çekince bakın bu oldu ve diğer 100 videoda hemen hemen hepsi böyle oldu 25 dakka içinde.

Hocam eskiden sürekli gir çık sıkıntı diyoduk kanal kapatmaya şimdi kanalları kapanmasın telif gelirse hemen silsin diye bağlıyoz otoya ama hesaplar en kötüsü oluyor kapanıyor , normal bi insan dediğim gibi günlerce aynı adsense bağlı kanalları sürekli açık tutamaz yani zaten youtube botları istemiyor sürekli açık olan kaç tane hesap varsa aynı iplerden açılmış risk doğuruyor bence artık videoyapı insan olduğunu kandırmaya çalışmalı @Web_Scripti :rolleyes::D
Youtube botları vs [MENTION=2726]video[/MENTION]yap :cool:

Bu bolum 24 saatlik bakima alinmistir. Tekrardan acilma tarihi 20.05.2014 14:00'dir.

24 saat video yükleyemiyicez (yüklersek para kazanma ünlem geç çalışmayacağı için).

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] 6 dk ara ile video yükle dedim fakat bazen 1 dk ara ile bazen 2 dk ara ile bazen ise aynı dakika icinde 3 4 video yüklüyor.
Sanırım sistem tam stabil degil, eger inceleme sansınız varsa güzel olur.

evet arkadaşlar şu anda 5 dakka geçmeden videolar 1 kere izleniyor gibi görünüyo an ve an yazıyorum sonuç belli olucak. demekki hızlı yükleme yapmicaz tek tek botla çekip atıcaz çünkü bot zaman dilimine uymuyor 6 dk diyosun 2 dakkada 10 video atıyor sebep ise 3 kanal çekip 3 nede 6 dakka ara ile at diyince aynı dakkada 3 kanaldan da video atıyor.

tamamen beklmeye aldım..ne zaman Web_Scripti, güvenle kullana bilinir dediği vakit hocamız tekrardan başlıyacam. youtube ara verdim 4-5 zombilere dönmüştüm baya bi uykusuzluk :) umarım bundan sonra güzel günler bizim olur

evet arkadaşlar şu anda 5 dakka geçmeden videolar 1 kere izleniyor gibi görünüyo an ve an yazıyorum sonuç belli olucak. demekki hızlı yükleme yapmicaz tek tek botla çekip atıcaz çünkü bot zaman dilimine uymuyor 6 dk diyosun 2 dakkada 10 video atıyor sebep ise 3 kanal çekip 3 nede 6 dakka ara ile at diyince aynı dakkada 3 kanaldan da video atıyor.
Bu konu altında birleşelim:
http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...anicilari-bu-konu-altinda-karara-varalim.html

Bu konualtında birleşelim:
http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...anicilari-bu-konu-altinda-karara-varalim.html

Merhaba Arkadaşlar,

bende tam olarak anlıyamadığım bir durum var. Bazı arkadaşlar diyorki bota kanalı bağladım. Hiç video atmadım hiç kontrol ettirmedim kapandı diyor. Hiç birşey çalıştırmamışsanız nasıl videoyapdan kapanmış olabilir ki? Spamden dolayı kapanmalar şuan için videoyapla alakalı değilki. Birçok arkadaş sıfır kanallar açtı ve onlarca sonrada hepsi aynı ipden girişten kapanıyor. Yani benim anlamadığım noktada şu. dün 50 kanal açtım 25i bota ekli 25 i ekli değildi. 50 side kapandı yazan arkadaşlar var. Yani bence birçok arkadaş önceden günde 1-2 kanal açarken şimdi 5-10-20-50 artık ne kadar kanal açabildiyse açtı. Youtube da dur diyor. Bu kadar kanal açtıktan sonra bağlamasanızda youtube kapatır.

Diğer bir olaya gelicek olursak. En çok durmam gereken olay ise video yüklemeye başlamadan önce yetki vermiyorsunuz. Youtube şüpheli giriş diyor ve kapatıyor.

Bana şunu diyecek arkadaş çıkabilir mi?

1) ben vidoyapa son 1 gün içinde açılmış bu olaylardan sonra kanalı ekledim.
2) oto kontrole kanalı eklemedim.
3) ama yetki vermeyi her kanala yaptım.
4) 1 günde 5 den az hesap açtım.
5) kanallarım yinede kapandı.

Ben bunların hepsini yapıpda kapanan daha araştırmalarımda bulamadım. Acele iş yapıp kanal bağlauçyıp yetki vermeyenler youtube tarafından botun girmesine şüpheli giriş yaptırmış oluyor. Akşama şöyle birşey eklemeye çalışacağım. Yetki verilmemiş kanalların kullanmamasını sağlatacağım. Bir çok kişide geçersiz giriş sıkıntısı görüldüktn sonra kanallar kapanmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri