Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam kanal kontrol kısmını kapattınızda sayılı videolar var bunlara nasıl normale döndürebiliriz ?

Merhaba Arkadaşlar,

bende tam olarak anlıyamadığım bir durum var. Bazı arkadaşlar diyorki bota kanalı bağladım. Hiç video atmadım hiç kontrol ettirmedim kapandı diyor. Hiç birşey çalıştırmamışsanız nasıl videoyapdan kapanmış olabilir ki? Spamden dolayı kapanmalar şuan için videoyapla alakalı değilki. Birçok arkadaş sıfır kanallar açtı ve onlarca sonrada hepsi aynı ipden girişten kapanıyor. Yani benim anlamadığım noktada şu. dün 50 kanal açtım 25i bota ekli 25 i ekli değildi. 50 side kapandı yazan arkadaşlar var. Yani bence birçok arkadaş önceden günde 1-2 kanal açarken şimdi 5-10-20-50 artık ne kadar kanal açabildiyse açtı. Youtube da dur diyor. Bu kadar kanal açtıktan sonra bağlamasanızda youtube kapatır.

Diğer bir olaya gelicek olursak. En çok durmam gereken olay ise video yüklemeye başlamadan önce yetki vermiyorsunuz. Youtube şüpheli giriş diyor ve kapatıyor.

Bana şunu diyecek arkadaş çıkabilir mi?

1) ben vidoyapa son 1 gün içinde açılmış bu olaylardan sonra kanalı ekledim.
2) oto kontrole kanalı eklemedim.
3) ama yetki vermeyi her kanala yaptım.
4) 1 günde 5 den az hesap açtım.
5) kanallarım yinede kapandı.

Ben bunların hepsini yapıpda kapanan daha araştırmalarımda bulamadım. Acele iş yapıp kanal bağlauçyıp yetki vermeyenler youtube tarafından botun girmesine şüpheli giriş yaptırmış oluyor. Akşama şöyle birşey eklemeye çalışacağım. Yetki verilmemiş kanalların kullanmamasını sağlatacağım. Bir çok kişide geçersiz giriş sıkıntısı görüldüktn sonra kanallar kapanmış.

hocam merhaba.. bu dediginiz 5 maddeyi aynen dün uyguladım..sonucları bekliyorum ben de.. şu ana kadar kapanan kanal yok ..beklemedeyim..

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

hocam yetki izin vermediğimde zaten otomatik kontrole eklemıyor kanalı.1 kanala 16 mayıs 17-18 iki kanal açtım..toplam 3 kanal açtım ve kanallar bügün hepsi kapandı...

arkadaşlar kusuruma bakmayın ama beni dinlemediği sürece kanallar kapanmaya devam edecektir. Ben bot uzmanı değilim ama yaklaşık 1,5 yıldır video yap kullanıyorum .. Sorun ip değil sorun ünlemgeç2 de değil çünkü ünlem geç2 yapılmadan öncede kanallar toplu olarak kapatıldı. sorun nedir biliyormusunuz sorun şu anda bir kanalınız kapanınca o anda sağlam olan kanallarınızda otomatik olarak askıya alınıyor sebebi bot hızlandıktan 4 gün sonra oldu bu sorunlar. Bot tamam yavaş yüklüyor şu anda ama aralıklarla hızlandığı oluyor böyle olunca video yükleme dakikaları bir oluyor sonra o kanal kapanınca alayıda kapanmış oluyor tek sorun dakikadır arkadaşlar başka hiç birşey değil DAKİKA FARKLI OLMASI LAZIM dilimde tüy bitti bişeylerin farkındayız bişeyler biliyoruz arkadaşlar bu kadar uzattım kusura bakmayın bot karışık dakikalar içinde yüklemediği sürece bu kapanmalar devam edecektir. Botun yavaş yüklemesi önemli değil atılan özellikle ilk 50 videoyu farklı dakikalar içinde atması gerekli eğer kanallardan birtanesi bu kurala uymadığı zaman diğer suçsuz kanallarda kapanacaktır. isterseniz deneyebilirsiniz ben denedim günlerce test yaptım sonuç başarılı arkadaşlar 1 tane kanal açın tamammı o 1 kanala yükleme yapın yükleme yaptığınız esnada başka kanala yükleme yapmayın yükleme bittikten sonra diğer kanala geçebilirsiniz. yükleme dakikaları farklı olsun o kanal asla kapanmaz . Botun hızı şu anda yavaş güzel ama yavaşlığın faydası olmaz önemli olan farklı dakikalarda farklı dakikalardan kastım 3-5-6-9 -12 gibi değil .... bunların karışımı olacak bot yavaş atıyor tamam ama botun bir anda hızlandığı zamanlar oluyor işte o zamanlarda bizi yakalıyor.. demek istediğim karışık olsun dakikalar karışık olsun lütfen benim karşılık dakikalı kanallarım kapanmadı 25 kanalım 1,5 aydır ayakta duruyor.. 175 kanalımda kapatıldı kapanan ve kapanmayan kanallar incelediğimde özellikle inceledim kapanmayan kanallarda dakika farkı vardı ara ara atıyordu kapanan kanallarda ise yine ara ara atıyordu fakat botun hızlı oldugu zamanlarda hep aynı dakikalar içersinde yine atıyordu ve buda kapanmaya sebebiyet veriyordu ip den olsa ünlem geç 2 den olsa onlarda kapanırdı 1 tanesi bile kapanmadı ... çünkü farklı dakikalar içinde atıldı... rica ediyorum artık inanın bu çok bilmişlik felan değil sadece sorunun bu oldugunu üstüne basa basa belirtmek istiyorum .. Bot sahibi hocam kusuruma bakma bir çok faktör olabilir ama inanın tek sorun bu ben hepsini bizzat test ettim. Sorun dakika olayından başka birşey değil... Saygılarımla

hocam kanal kontrol kısmını kapattınızda sayılı videolar var bunlara nasıl normale döndürebiliriz ?
Merhaba hocam,

geceye doğru onları apiyle çevirtme işlemi yaptıracağım. videolar 12 saat sayı olarak kalabilir.

Önceden yetki verilmeyince youtube uyarırdı galiba şimdi kanalı spamden kapatıyor. Yetki ile alakalı bir youtube güncellemeside gelmiş olabilir. Bende dün yetki vermeden ekledim ve kapananlar var. Yetki verdiklerimde kapanma hiç yok. Yetki vermeden yükleme yapılıyor ama şüpheli giriş çıkarıp kanalı kısa sürede banlıyor. Galiba yetki olayıyla alakalı bir sıkıntı bulunuyor. Acil uyarılarda kanal kapanmadan önce yetki verin tarzı acil uyarı aldınız mı hiç?

Merhaba hocam,

geceye doğru onları apiyle çevirtme işlemi yaptıracağım. videolar 12 saat sayı olarak kalabilir.

Önceden yetki verilmeyince youtube uyarırdı galiba şimdi kanalı spamden kapatıyor. Yetki ile alakalı bir youtube güncellemeside gelmiş olabilir. Bende dün yetki vermeden ekledim ve kapananlar var. Yetki verdiklerimde kapanma hiç yok. Yetki vermeden yükleme yapılıyor ama şüpheli giriş çıkarıp kanalı kısa sürede banlıyor. Galiba yetki olayıyla alakalı bir sıkıntı bulunuyor. Acil uyarılarda kanal kapanmadan önce yetki verin tarzı acil uyarı aldınız mı hiç?

Hocam yetkiyi önceden verdiğim 2 gün önce 67 video attıgım kanal kapandı

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] bi uyarı vereydin de şu ünlem geçlerimiz bitseydi ondan sonra oto kontrol bölümünü kapatsaydın? bir sürü video yükleniyo ve ünlem geç yapamıcaz sayılı olarak kalacak 1 saatliğine açar mısın şurayı.. senden böyle bir şey beklemezdim.. askıda kaldı hep! herkes hikayeden araştırmalar yapıyo botla alakalı hiç bir sorun yok ben kütür kütür yüklememi yapıyorum gece 10 kanaldan 7 si kapanmış oda teliften dolayı.. boşuna uğraşılıyor. botu hunharca kullanırsanız sonuç bu olur.

Merhaba hocam,

hocam mantıklı ayrıca oto kontrol random olsun.

Merhaba hocam,

hocam ben 26 kanal açtım 25 ini videoyapa bagladım günlük 30 video video üreticiden attırdım yetkileri filan herşeyi tamamdı kanalalrın bana uyarı filan yetkisiz giriş demedi. diger 1 kanalıda bota hiç baglamadım hiç botla bir araya getirmedim kendim video yaptım slayt olarak kendi pcmden yükeldim ve diger 25 kanalla bu 1 kanalı aynı iplerde girişler yaptıgım oldu hepsi aynı adsenseye baglı sabah botta olan 25 kanalım kapandı diger kendi pcmden yükleme yaptıgım kanal hayla duruyor bilgi vermek acısından yazayım dedim.

hocam ben 26 kanal açtım 25 ini videoyapa bagladım günlük 30 video video üreticiden attırdım yetkileri filan herşeyi tamamdı kanalalrın bana uyarı filan yetkisiz giriş demedi. diger 1 kanalıda bota hiç baglamadım hiç botla bir araya getirmedim kendim video yaptım slayt olarak kendi pcmden yükeldim ve diger 25 kanalla bu 1 kanalı aynı iplerde girişler yaptıgım oldu hepsi aynı adsenseye baglı sabah botta olan 25 kanalım kapandı diger kendi pcmden yükleme yaptıgım kanal hayla duruyor bilgi vermek acısından yazayım dedim.

İşte bu durum çok ilginç hocam. destekden 25 kanalım kapandı bir kanalım açık şu kanal linki yazarsanız bir kontrol etmek isterim. Aslında 26 kanalı adsenseye birgünde bağlamakdan 26 sıda kapanması gerekirdi. Çünkü 1 günde 5 den fazla adsenseyr kanal bağlamak en büyük risktir.

İşte bu durum çok ilginç hocam. destekden 25 kanalım kapandı bir kanalım açık şu kanal linki yazarsanız bir kontrol etmek isterim. Aslında 26 kanalı adsenseye birgünde bağlamakdan 26 sıda kapanması gerekirdi. Çünkü 1 günde 5 den fazla adsenseyr kanal bağlamak en büyük risktir.

tabi hocam gerekli bilgileri destekden yazıyorum

Botu yormadan kullanıyorum ve hiç bir kanalım kapanmadı. Uzun zamandır takipteyim. 5 aydır bu botu kullanıyorum. Bende sorun yok. Umarım olmaz. Umarım sizlerde bir an önce sorunu çözersiniz.

Merhaba hocam,

Hocam destekten de yazdim buraya da yazdim mümkünse iade istiyorum sanirim desteğe bakmiyorsunuz

Bu aralar yükleme yapmıyorum ve yakında da yapacak gibi değilim botu dondurmak mümkün mü sayın hocam?

Merhaba hocam,

hocam ilginç bi noktaya değindiniz dün 45 kanala video ekledim 6 tanesi kapandı şimdi siz yorum atınca düşündüm acaba yetki vermediklerimmiydi o kapananlar diye + bi not eklemem gerekirse bi arkadaş yorum atmıştı bu yetki olayı ile alakalı olarak yorumu yanlıs hatırlamıyosam su sekıldeydı eskiden girerdim youtube hesabına şüpheli oturum açıldı siz miydiniz derdi şuan öyle bi soru sormuyo direk kapatıo demişti siz bu yetki olayına bi eğilin bence hocam

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] , sorun api ile alakalı
O bölümü düzenlemeniz gerekli bence.
Benim loglara bakabilirsiniz 5 dakikada 20 ye yakın yetki vermemi istedi verdim
bugün tekrar yükleme yapmak istedim tekrar yetki istedi ve kanal kapandı
kanal ekleme kısmını kullanıcı adı şifre ile halledemezmisin?
oto api al vs onları iptal etsen?
ve erşim izni ikidebir istemese bunun için bir çalışma yapman şart gibi.

Merhaba Arkadaşlar,

bende tam olarak anlıyamadığım bir durum var. Bazı arkadaşlar diyorki bota kanalı bağladım. Hiç video atmadım hiç kontrol ettirmedim kapandı diyor. Hiç birşey çalıştırmamışsanız nasıl videoyapdan kapanmış olabilir ki? Spamden dolayı kapanmalar şuan için videoyapla alakalı değilki. Birçok arkadaş sıfır kanallar açtı ve onlarca sonrada hepsi aynı ipden girişten kapanıyor. Yani benim anlamadığım noktada şu. dün 50 kanal açtım 25i bota ekli 25 i ekli değildi. 50 side kapandı yazan arkadaşlar var. Yani bence birçok arkadaş önceden günde 1-2 kanal açarken şimdi 5-10-20-50 artık ne kadar kanal açabildiyse açtı. Youtube da dur diyor. Bu kadar kanal açtıktan sonra bağlamasanızda youtube kapatır.

Diğer bir olaya gelicek olursak. En çok durmam gereken olay ise video yüklemeye başlamadan önce yetki vermiyorsunuz. Youtube şüpheli giriş diyor ve kapatıyor.

Bana şunu diyecek arkadaş çıkabilir mi?

1) ben vidoyapa son 1 gün içinde açılmış bu olaylardan sonra kanalı ekledim.
2) oto kontrole kanalı eklemedim.
3) ama yetki vermeyi her kanala yaptım.
4) 1 günde 5 den az hesap açtım.
5) kanallarım yinede kapandı.

Ben bunların hepsini yapıpda kapanan daha araştırmalarımda bulamadım. Acele iş yapıp kanal bağlauçyıp yetki vermeyenler youtube tarafından botun girmesine şüpheli giriş yaptırmış oluyor. Akşama şöyle birşey eklemeye çalışacağım. Yetki verilmemiş kanalların kullanmamasını sağlatacağım. Bir çok kişide geçersiz giriş sıkıntısı görüldüktn sonra kanallar kapanmış.
Dün 45 gün aradan sonra ilk defa gmail ile kanal açtım bota bağladım.
Sonuç: 5. pstu okursanız görürsünüz. Videoyaptan kaynaklandığı %100 hocam.
http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...u-konu-altinda-karara-varalim.html#post398413

Bir kaç gün istirahat edin bot düzelsin tam anlamıyla devam edin derim . 3-5 gün kanal açmazsanız çok büyük sorunlar yaşayacağınızı sanmıyorum bir çoğunuzun .
İyi kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri