KimLanBunLaR
Yasaklanmış
hocam kanal kontrol kısmını kapattınızda sayılı videolar var bunlara nasıl normale döndürebiliriz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar,
bende tam olarak anlıyamadığım bir durum var. Bazı arkadaşlar diyorki bota kanalı bağladım. Hiç video atmadım hiç kontrol ettirmedim kapandı diyor. Hiç birşey çalıştırmamışsanız nasıl videoyapdan kapanmış olabilir ki? Spamden dolayı kapanmalar şuan için videoyapla alakalı değilki. Birçok arkadaş sıfır kanallar açtı ve onlarca sonrada hepsi aynı ipden girişten kapanıyor. Yani benim anlamadığım noktada şu. dün 50 kanal açtım 25i bota ekli 25 i ekli değildi. 50 side kapandı yazan arkadaşlar var. Yani bence birçok arkadaş önceden günde 1-2 kanal açarken şimdi 5-10-20-50 artık ne kadar kanal açabildiyse açtı. Youtube da dur diyor. Bu kadar kanal açtıktan sonra bağlamasanızda youtube kapatır.
Diğer bir olaya gelicek olursak. En çok durmam gereken olay ise video yüklemeye başlamadan önce yetki vermiyorsunuz. Youtube şüpheli giriş diyor ve kapatıyor.
Bana şunu diyecek arkadaş çıkabilir mi?
1) ben vidoyapa son 1 gün içinde açılmış bu olaylardan sonra kanalı ekledim.
2) oto kontrole kanalı eklemedim.
3) ama yetki vermeyi her kanala yaptım.
4) 1 günde 5 den az hesap açtım.
5) kanallarım yinede kapandı.
Ben bunların hepsini yapıpda kapanan daha araştırmalarımda bulamadım. Acele iş yapıp kanal bağlauçyıp yetki vermeyenler youtube tarafından botun girmesine şüpheli giriş yaptırmış oluyor. Akşama şöyle birşey eklemeye çalışacağım. Yetki verilmemiş kanalların kullanmamasını sağlatacağım. Bir çok kişide geçersiz giriş sıkıntısı görüldüktn sonra kanallar kapanmış.
Merhaba hocam,hocam kanal kontrol kısmını kapattınızda sayılı videolar var bunlara nasıl normale döndürebiliriz ?
Merhaba hocam,
geceye doğru onları apiyle çevirtme işlemi yaptıracağım. videolar 12 saat sayı olarak kalabilir.
Önceden yetki verilmeyince youtube uyarırdı galiba şimdi kanalı spamden kapatıyor. Yetki ile alakalı bir youtube güncellemeside gelmiş olabilir. Bende dün yetki vermeden ekledim ve kapananlar var. Yetki verdiklerimde kapanma hiç yok. Yetki vermeden yükleme yapılıyor ama şüpheli giriş çıkarıp kanalı kısa sürede banlıyor. Galiba yetki olayıyla alakalı bir sıkıntı bulunuyor. Acil uyarılarda kanal kapanmadan önce yetki verin tarzı acil uyarı aldınız mı hiç?
Merhaba hocam,
geceye doğru onları apiyle çevirtme işlemi yaptıracağım. videolar 12 saat sayı olarak kalabilir.
Önceden yetki verilmeyince youtube uyarırdı galiba şimdi kanalı spamden kapatıyor. Yetki ile alakalı bir youtube güncellemeside gelmiş olabilir. Bende dün yetki vermeden ekledim ve kapananlar var. Yetki verdiklerimde kapanma hiç yok. Yetki vermeden yükleme yapılıyor ama şüpheli giriş çıkarıp kanalı kısa sürede banlıyor. Galiba yetki olayıyla alakalı bir sıkıntı bulunuyor. Acil uyarılarda kanal kapanmadan önce yetki verin tarzı acil uyarı aldınız mı hiç?
Merhaba hocam,
hocam ben 26 kanal açtım 25 ini videoyapa bagladım günlük 30 video video üreticiden attırdım yetkileri filan herşeyi tamamdı kanalalrın bana uyarı filan yetkisiz giriş demedi. diger 1 kanalıda bota hiç baglamadım hiç botla bir araya getirmedim kendim video yaptım slayt olarak kendi pcmden yükeldim ve diger 25 kanalla bu 1 kanalı aynı iplerde girişler yaptıgım oldu hepsi aynı adsenseye baglı sabah botta olan 25 kanalım kapandı diger kendi pcmden yükleme yaptıgım kanal hayla duruyor bilgi vermek acısından yazayım dedim.
İşte bu durum çok ilginç hocam. destekden 25 kanalım kapandı bir kanalım açık şu kanal linki yazarsanız bir kontrol etmek isterim. Aslında 26 kanalı adsenseye birgünde bağlamakdan 26 sıda kapanması gerekirdi. Çünkü 1 günde 5 den fazla adsenseyr kanal bağlamak en büyük risktir.
Hocam destekten de yazdim buraya da yazdim mümkünse iade istiyorum sanirim desteğe bakmiyorsunuzMerhaba hocam,
Merhaba hocam,
Dün 45 gün aradan sonra ilk defa gmail ile kanal açtım bota bağladım.Merhaba Arkadaşlar,
bende tam olarak anlıyamadığım bir durum var. Bazı arkadaşlar diyorki bota kanalı bağladım. Hiç video atmadım hiç kontrol ettirmedim kapandı diyor. Hiç birşey çalıştırmamışsanız nasıl videoyapdan kapanmış olabilir ki? Spamden dolayı kapanmalar şuan için videoyapla alakalı değilki. Birçok arkadaş sıfır kanallar açtı ve onlarca sonrada hepsi aynı ipden girişten kapanıyor. Yani benim anlamadığım noktada şu. dün 50 kanal açtım 25i bota ekli 25 i ekli değildi. 50 side kapandı yazan arkadaşlar var. Yani bence birçok arkadaş önceden günde 1-2 kanal açarken şimdi 5-10-20-50 artık ne kadar kanal açabildiyse açtı. Youtube da dur diyor. Bu kadar kanal açtıktan sonra bağlamasanızda youtube kapatır.
Diğer bir olaya gelicek olursak. En çok durmam gereken olay ise video yüklemeye başlamadan önce yetki vermiyorsunuz. Youtube şüpheli giriş diyor ve kapatıyor.
Bana şunu diyecek arkadaş çıkabilir mi?
1) ben vidoyapa son 1 gün içinde açılmış bu olaylardan sonra kanalı ekledim.
2) oto kontrole kanalı eklemedim.
3) ama yetki vermeyi her kanala yaptım.
4) 1 günde 5 den az hesap açtım.
5) kanallarım yinede kapandı.
Ben bunların hepsini yapıpda kapanan daha araştırmalarımda bulamadım. Acele iş yapıp kanal bağlauçyıp yetki vermeyenler youtube tarafından botun girmesine şüpheli giriş yaptırmış oluyor. Akşama şöyle birşey eklemeye çalışacağım. Yetki verilmemiş kanalların kullanmamasını sağlatacağım. Bir çok kişide geçersiz giriş sıkıntısı görüldüktn sonra kanallar kapanmış.
Aynen hocam.Hocam destekten de yazdim mümkünse iade istiyorum destekden de yazmıştım bir kontrol edermisiniz..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.