Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

kanalların 2. günü kapanma yok ama ben zaten 3-5 video ile yetiniyorum ondan olabilir mi bide 10 gündür yüklemiyordum 7 kanal patladıktan sonra bugün farkettim artık dünya engeli gelir gelmez para kazanma hemen mi gidiyor

"Telif sil&Para kazan" bomba
Yetki verme bombanın pimi

Yetki verme linkine tıklayınca gmail giriş sayfasına yönlendiriliyorsanız ip1
Daha sonra bottan giriş yapıyorsanız ip2

Arka arkaya ikisini yapınca hesap askıda

Yetki verme linkine tıkladım gmail giriş sayfası çıktı
Giriş yaptım bu sefer captha sordu
Doğruladım yetki verdim
Sonra bottan giriş yaptım
Hesap bom

web_scripti hocam benim anlamadım kanalı "Telif sil&Para kazan" bölümüne eklemeye çalışınca yetki istiyor. Peki yetkisi yoksa nasıl yükleme yapıyor bot.

Bence az video yükleme ile ilgisi yok başka bir sorun var , adsenseye bağladığım kanal da kapanıyor , hiç video atmadığım kanal da kapanıyor 30-40 video attığım kanal da kapanıyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstadın sorunu çözeceğine eminim inşallah kısa sürede çözülür.

yok kanalı para kazanmaya açmadım daha
biraz izlenim alsın kanal, partnere geçircem

Bu arada foruma tekrar hoş geldiniz hocam :)
Benimde kanalların çoğu ayakta
Nasıl oldu bilmiyorum ama dün bir kanala 151 video attım.
150 dolar yandı 1 si ünlem.
Sonra yetki vermeye çalışınca kapandı.

beyler sorun o kadar barizki telif ve para kazan kısmından bi para kazanmayı açıyım diyosun ve hesap patlıyo..

30 dk de bir kontrol ediyor para kazanma telif vs. dün 4 de açmıştım hatta düz hesap 24 saat diyelim hala ayakta.

geçen haftalarda 15-20 kanal açmıştım 3 gün dayanıp kapandı yine 7 kanal açmıstım tekrar kapanmıştı bunlar videoyapa bağlıydı. dün kanal açtım videoyapa bağlamadan tel onayı yapmadım. 1 video vardı sadece adsenseye bağlıydı kanal 5 saat içinde kapandı. artık hiç video atmasamda kapanıyor kanal.aynı modeme bağlı farklı bilgisayardan açıncada kanal gümlüyor.

videoyapın şu yeni özelliği müthiş olmuş gerçkten
milletin önceden yükleyip dünya engeli yediği videoları önceden görebiliyoruz

Videoyap'a kanal eklerken APİ Keyleri videoyap üzerindenmi alıyorsunuz yoksa manuelmi alıyorsunuz son olarak neyi tavsiye dersiniz?

Evet videoyap ile otomatik aldım tabi ki öncesinde yetki verdim.

Önereceğim şey ise günlük 40 50 vidyodan fazla atmamanız ve 6 dk arayla atılması şeklinde olabilir. Bu arada kanalım kapanabilir diye henüz tel onayı yapmadım en uzun videom 14 dk. Birazdan yine yükleme emri vericem.

Merhaba Arkadaşlar,

inşallah şunu yaparsak kapanıyor yazılar 1-2 gün sonra tarihe karışacak. Youtube.com'u hiç yormayacak tamamen benim serverlarımı yoracak bir sistem ayarlıyorum. Gereksiz yere youtube ile iletişim olmayacak. Aynı özellikler inşallah birebir kalacak.

token yazılımının alt yapısını hazırladım. Şuanda tüm özelliklerime uygulamaya başladım. Allah yardımcımız olsun.

videoyapın şu yeni özelliği müthiş olmuş gerçkten
milletin önceden yükleyip dünya engeli yediği videoları önceden görebiliyoruz

Önceden milletin yüklediklerine göre yapıyor ve daha ileri bir teknolojide var. Bir videodan bir üyem telif ihlali almışsa. İşte onun kanalını çekmek isteyince tüm videolarda kırmızı uyarır verir. Kelime arada ise onların kanalına ait videolardada yine kırmızı uyarı verir.

Yani : Örneğin bir arkadaşımız disney kanalından 1 video çekmiş ve disney telif ihlali yedirmiş. İşte sistemde toplu video bölümünde sadece o videoyu değil. Onun kanalına ait tüm videolarda uyarıyı veriyor.

b8V39V.png

hocam kusura bakmayın o kadar işinizin arasında yazıyorum bu kısım etiket üretmiyor rica etsem düzeltebilirmisiniz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

4 gündür denemeler yapıyorum hocam hepsi kapandı şimdiye kadar artık yeni sistemi bekliyorum bot bana bakıyo ben bota :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri