önce kanal maili ve şifresini yaz, bu haliyle en alttan güncelleye tıkla, daha sonra yan tarafında (zorunlu) uyarısı çıkınca tıkla yap olmuyor o sorunHocam, ''Boş kanala token oluşturamazsınız'' uyarısı alıyorum ne yapmam gerek.Saygılar...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
önce kanal maili ve şifresini yaz, bu haliyle en alttan güncelleye tıkla, daha sonra yan tarafında (zorunlu) uyarısı çıkınca tıkla yap olmuyor o sorunHocam, ''Boş kanala token oluşturamazsınız'' uyarısı alıyorum ne yapmam gerek.Saygılar...
önce kanal maili ve şifresini yaz, bu haliyle en alttan güncelleye tıkla, daha sonra yan tarafında (zorunlu) uyarısı çıkınca tıkla yap olmuyor o sorun
bu sistemdede yetki verilecekmi acaba yoksa token almak yeterlimi?
aman hocam şakası bile güzel değilaklım gitti vallaha, tamamında "Token Ayarlanmış" yazıyor tekrar falan almama gerek yok değil mi, her tokendan sonra güncelle dedim, sanırım öye yapınca silmemiş
Hocam, ''Boş kanala token oluşturamazsınız'' uyarısı alıyorum ne yapmam gerek.Saygılar...
Merhaba hocam,Hocam peki ben farklı Mailimdeki Alt kanal için tekrar aynı işlemleri mi yapacam,farklı mailler için her seferinde token bilgisimi alacam
Her kanal için token alırken o kanalın isim ve şifresiyle mi giriş yapacağız yoksa Client Id ve Client Secret ile kayıt ettiğimiz kanal ile mi giriş yapacağız ?
client ID yi bi kere yapacan sonra hiç dokunmayacan usta. Her kanal için ayrı ayrı o kanala giriş yapıp, videoyaptaki token linkine tıklayarak yetki vereceksin, o kadar
Merhaba Arkadaşlar,
malesef toplu video bölümünü yarın sabah açabileceğim. Gözlerim görmez oldu. Elim ayağım artık uykusuzluktan titriyor. En az 2 saatlik bir işi daha var o bölümün dayanacak kuvetim kalmadı. Son 3 gündür toplam 7 saat uyudum.
Allah hayırlısını versin. Yarın sabah 10-11 gibi toplu video bölümünü açmış olurum.
Merhaba Arkadaşlar,
malesef toplu video bölümünü yarın sabah açabileceğim. Gözlerim görmez oldu. Elim ayağım artık uykusuzluktan titriyor. En az 2 saatlik bir işi daha var o bölümün dayanacak kuvetim kalmadı. Son 3 gündür toplam 7 saat uyudum.
Allah hayırlısını versin. Yarın sabah 10-11 gibi toplu video bölümünü açmış olurum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.